ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ για την υπεράσπιση της Μακεδονίας, του Ελληνισμού και της Ιστορικής μας Αλήθειας


Το Μακεδονικό Κόμμα, έχει εξαγγελθεί από την Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, ως η δυναμική πολιτική οργάνωση του Μακεδονικού Ελληνισμού, η πολιτική δηλαδή, μαχητική υπεράσπιση των ιστορικών μας δικαίων μέσα και έξω από την Ελλάδα, την γλυκιά πατρίδα μας, την οποία εμείς οι Μακεδόνες πολλές φορές στην Ιστορία σώσαμε, αναστήσαμε, δοξάσαμε, λαμπρύναμε, ως σάρκα από τη σάρκα του Ελληνικού Έθνους!

Είμαστε όλοι λοιπόν οι Μακεδόνες σε ετοιμότητα, προκειμένου να ενεργοποιηθεί άμεσα και ανά πάσα στιγμή το Πολιτικό μας Κόμμα, για να διασώσουμε μέσα από το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το Όνομα και την ελληνική εθνική μας ταυτότητα, τα οποία κάποιοι θέλουν να δωρήσουν στους Πλαστογράφους των Σκοπίων! Αδιαφορώντας παράλληλα για τους εκεί εγκλωβισμένους, πάνω από 240.000 Έλληνες!

Σε κάθε χωριό, γειτονιά και πόλη, οι Μακεδόνες και φιλοΜακεδόνες έχουν χρέος να δημιουργήσουν Ομάδες Διαφωτισμού των γύρω τους για τα ιστορικά μας δίκαια, για τον Ήλιο των Μακεδόνων, για το σπαθί του Μεγάλου Αλεξάνδρου, για το πιο λαμπρό και ιλαρό καντήλι της Ορθοδοξίας και τους Γένους μας που καίει ακοίμητα στο Άγιον Όρος, στην τιμημένη και αγιοφόρο Μακεδονία των Ελλήνων!

Αυτοί που δίνουν τόσο ξεδιάντροπα, άθλια και συνένοχα το Όνομά μας, δίνουν ταυτόχρονα το έδαφος, τα σύνορα, τις περιουσίες, τα σπίτια, τα Μουσεία, τις θάλασσες και τα Μοναστήρια μας!
Μας δίνουν όλους και όλα μας!
Χωρίς να μας ρωτήσουν!
Χωρίς να ρωτήσουν του τάφους!
Χωρίς να φοβηθούν τον ουρανό, τις επιστολές του Αποστόλου Παύλου, τη λεβεντιά του Στρατηγού μας Αγίου Δημητρίου!
Χωρίς να φοβηθούν τις αστραπές των σπαθιών μας και τα ποδοβολητά των αλόγων μας, που τρέχουν, πολεμούν παντού για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα!

Και πλησιάζει επιτέλους η ώρα να βγουν ξανά από το θηκάρι της Ιστορίας!
Να πεταχτούν μέσα από τις τοιχογραφίες, τα ψηφιδωτά και τους Μακεδονικού Τάφους!
Γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος θα γυρίσει!
Και τότε αλίμονο στους Δαρείους!

Έλληνες της Μακεδονίας! Έλληνες όλης της χώρας, της Ομογένειας, όλου του Κόσμου!
Ελάτε μαζί μας! Πυκνώστε τις τάξεις μας! 
Ελάτε να σώσουμε τη Μακεδονία μας και ολόκληρη την Ελλάδα!
Ελάτε να ξαναδώσουμε το Φως της σε όλη την Οικουμένη!

Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr