ΚΡΑΥΓΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ: ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ!


Κραυγή αγανάκτησης από την Κατερίνα Περιστέρη, που μιλώντας στο Mega (4-10-2015), αποκάλυψε ότι κάποιοι κάνουν πόλεμο στην ίδια την Αρχαιολόγο και στην ανασκαφή με "φθόνο και κακοήθεια", επειδή δεν θέλουν να φανεί η Αμφίπολη των Μακεδόνων!

Η καταγγελία αυτή - που αποτελεί πια κοινή  διαπίστωση όλων - δείχνει για άλλη μια φορά ότι κάθε μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη για τη Μακεδονία (Σίουα - Αμφίπολη), αποτελεί "αιτία πολέμου" για εκείνους πάντα τους κύκλους που βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση παράδοσης του ονόματος Μακεδονία στους Πλαστογράφους και τους μεγαλόσχημους ξένους υποστηρικτές τους!

Η Αμφίπολη ενοχλεί, γιατί η ανασκαφή Περιστέρη, που τράνταξε ολόκληρο τον πλανήτη, αποδεικνύει και αναδεικνύει την ελληνικότητα και μοναδικότητα της Μακεδονίας και του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου!

Η Αμφίπολη ενοχλεί, γιατί συντηρεί και διατηρεί και απογειώνει την Εθνική Μνήμη και τονώνει, δομεί και ενεργοποιεί την Ελληνική Εθνική Συνείδηση, που πρέπει να χαθεί στον πολυπολιτισμό, τον υλισμό και την αθεΐα! Τα σύνορα να καταργηθούν (μόνο τα δικά μας), ονόματα, ιστορία, ήρωες και σύμβολα να παραδοθούν και ο Ελληνισμός να μείνει μια Μειονότητα, χωρίς τη Μακεδονία, τη Θεσσαλονίκη, το Άγιον Όρος, που δεν θα έχει ούτε φωνή, ούτε ακρόαση και σαν μαριονέτα να κουνά ξύλινα χέρια και πόδια, χειροκροτώντας με την τελευταία του δύναμη, την τραγική σύνταξη και τον ελεεινό μισθό του, τους δημίους και τους δυνάστες του! Να γκρεμίσει και να θάψει τα Μνημεία του και να υψώσει τα Μνημόνιά τους, με τις θανατηφόρες οδηγίες του ΟΑΣΕ και της Τρόικας...

Τότε και οι αριστερού εγκεφάλου Αρχαιολόγοι θα μπορούν με ανακούφιση να φωνάξουν:
"Πάει, τη θάψαμε την Αμφίπολη και την Περιστέρη"...

 Και μην τολμήσει ποτέ κανείς Πρωθυπουργός να πάει ξανά ως εκεί, με αγωνία και λαχτάρα και ψυχή ελληνική, γιατί θα θαφτεί και αυτός στα ερείπια! Χωρίς οίκτο! 

Και όμως κάτι πρέπει να γίνει! Κάτι πρέπει να κάνουμε! 
Και θα το κάνουμε!
Γιατί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ξέρει πάντα να δίνει Αλέξανδρους! Όχι μόνο για τον εαυτό της, μα και για την Ελλάδα ολόκληρη!

3.500.000 αληθινοί Μακεδόνες του Κόσμου
Ασυμβίβαστα για το Όνομα και την Ελληνικότητα της Ιστορίας μας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr