ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ! ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ! ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΗΜΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ!


Αφού προσπάθησαν πρώτα να υποβαθμίσουν την τεράστια ελληνική αρχαιολογική ανακάλυψη της Αμφίπολης, αφού συνωμότησαν να την βγάλουν "Ρωμαϊκό Μνημείο", αφού χτυπούν και υπονομεύουν με κάθε τρόπο την αρχαία Μακεδονία των Ελλήνων, παζαρεύοντας στα παρασκήνια το ξεπούλημα του ιερού Ονόματός της στα Σκόπια, επιστρέφουν τώρα με μια ανακοίνωση "Συνταξιοδότησης", με την οποία απομακρύνουν πλέον οριστικά την Κατερίνα Περιστέρη από την ανασκαφή της, η οποία έφερε ρίγη συγκινήσεως σε ολόκληρο τον Ελληνισμό και τους Φιλέλληνες όλου του κόσμου!

ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ
Η μεγάλη Αρχαιολόγος των Μακεδόνων, η Κατερίνα Περιστέρη συνταξιοδοτείται ξαφνικά εδώ και τώρα, μετά 35 έτη υπηρεσίας, προς μεγάλη ανακούφιση των "επωνύμων" τηλε-Αρχαιολόγων, των Υπουργικών "Επιτροπών" του ποδαριού, των θαμώνων του Συριζαϊκού Κράτους και των πρωταγωνιστών ενταφίασης της εθνικής μας κληρονομιάς, ιστορίας και αξιοπρέπειας!

Την περασμένη Τετάρτη (2-12-2015), της ήρθε η ειδοποίηση-κεραυνός, που την πετά έξω από την Αμφίπολή της! Τώρα, που μόλις την ανακάλυψε και την μελετά! Τώρα, που εντοπίζονται νέα πιθανά σημεία και άλλων εκπλήξεων! Τώρα, που η εξουσία πολεμά την ίδια την Ελλάδα στα θεμέλιά της, αρχαία, αλεξανδρινά, βυζαντινά, ορθόδοξα! Τώρα, βρήκαν να της κάνουν Έξωση από την μεγάλη και διάσημη ανασκαφή της!

Έτσι από τις 2 Ιανουαρίου 2016 η Κατερίνα παραδίδει τα κλειδιά, τον περίβολο, τις σφίγγες, τις "Καρυάτιδες", το ψηφιδωτό, τις ζωφόρους, τη Μακεδονική Θύρα, τον ταφικό θάλαμο, τα κομμάτια του λέοντα, όλα όσα μας συγκίνησαν και άφησαν άφωνη την ελληνική και διεθνή κοινή γνώμη "πλην Λακεδαιμονίων"...

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
Δεν έχει δάκρυα πια η Ελλάδα... Τι και ποιον να πρωτοκλάψει... Ποιον και τι να πρωτοθρηνήσει...

Όμως ας το ξέρει! Έχει εμάς τους Μακεδόνες! Που επιστρέφουμε! Δυνατοί, ενωμένοι και αποφασισμένοι σαν "Αλέξανδροι"! Για όλη την Ελλάδα μας! Για ολόκληρο τον μεγάλο, ιστορικό και περήφανο λαό μας που πληγώνουν κάθε μέρα, με κάθε τρόπο...

Επιστρέφουμε! Για τις Κατερίνες, για τις Αμφιπόλεις, για τους Τάφους, τις Αλήθειες και τους Άθωνές μας...

σε ετοιμότητα σχηματισμού και αντίστασης
για τη Μακεδονία και ολόκληρη την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr