ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑKΗ ΣΤΗ ΝΔ


   Το υπό ίδρυση Μακεδονικό Κόμμα, σχετικά με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως νέου Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους φίλους και μέλη της ΝΔ, για την επαναφορά του άκαρδου Νεοφιλελευθερισμού, του επικίνδυνου Αποκρατισμού, Απολύσεων και τυφλού Μνημονιασμού, αλλά και της πολιτικής fast track παράδοσης του Ονόματος, της μίας και μόνης και αιώνια ελληνικής Μακεδονίας, στα Σκόπια!

   Την εκλογή Κυριάκου Μητσοτάκη την είχε προαναγγείλει σαν "Νέα Ελπίδα της Ελλάδας", από την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016, η Wall Street Journal... 

   Ενώ τις ίδιες ώρες καλούνταν εσπευσμένα και ξαφνικά στην Ουάσινγκτον για τη Δευτέρα 11-1-2016 ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ν. Γκρούεφσκι, σε έκτακτη συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για το ζήτημα του Ονόματος, με τον οποίο είχε να συναντηθεί εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια, από τον καιρό του Γιώργου Παπανδρέου...

 Η εκλογή Μητσοτάκη από κομματικής πλευράς, είναι μια σαφέστατη ήττα του Καραμανλισμού, ενώ από εθνικής πλευράς, είναι προμήνυμα μεγάλης καταιγίδας για την Ελλάδα, τουλάχιστον σε Σκοπιανό και Κυπριακό!

   Στις δύσκολες ώρες που έρχονται, το γενναίο Αστέρι της Μακεδονίας ετοιμάζεται να ανατείλει και πάλι πάνω από την Ελλάδα μας, φέρνοντας με την βοήθεια του Θεού ελπίδα, λύσεις, ιδέες και αποτελεσματική αντίσταση για την πατρίδα, την Πίστη, την οικονομία, την κοινωνία, την οικογένεια, τους νέους και το αύριο ενός μεγάλου τόπου, που "αξιώθηκε" να έχει μικρούς και ευκολοπαράδοτους στα ξένα κελεύσματα ή ευκολόπιστους στις ξένες συνταγές, ηγέτες!

  Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ έρχεται! Η Αξιοπρέπεια της Ελλάδας και κάθε Έλληνα ξεχωριστά, ξαναγεννιέται! Σε κάθε καρδιά, σε κάθε ψυχή, σε κάθε ελληνική συνείδηση! Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ομογένειας! Με κάθε "όχι" και με κάθε "ως εδώ" μας!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
σε ετοιμότητα για τη Μακεδονία, τον Αλέξανδρο και ολόκληρη την Ελλάδα
υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα
Ακολουθήστε μας:
Blog     facebook    twitter    Google+     You Tube



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr