ΦΙΛΗΣ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!


 Σε πλήρη αποελληνοποίηση και ισλαμοποίηση της χώρας μέσω των Σχολείων, οδηγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Υπουργός Παιδείας τα ελληνόπουλα, με την επαναφορά των Βιβλίων Ιστορίας στο φιλοτουρκικό πνεύμα "Ρεπούση", με την απαγόρευση εισόδου σε Μητροπολίτες και Ιερείς στα ελληνικά σχολεία των ορθόδοξων παιδιών μας και με την πλήρη κατάργηση της Ορθοδοξίας από τα "Θρησκευτικά", που μετατρέπονται σε Θρησκειολογία και Ισλαμολογία, με το Κοράνι να μπαίνει βαθιά στις παιδικές ψυχές, για να οδηγήσει σε νέα σκλαβιά και υποτέλεια το έθνος, να τουρκέψει από κούνια τα παιδιά μας, για να γίνουν καλοί αυριανοί "αριστεροί" ψηφοφόροι, συνεπείς άθεοι, αρνητές Πίστης, θητείας και Πατρίδας, ενώ οι υπόλοιποι "καλοί" Μουσουλμάνοι με περιτομή και φερετζέ, που σύντομα θα ζητήσουν την κατάργηση του Σταυρού από τη Σημαία, την αργία της Παρασκευής και την κατάργηση της Κυριακής και την διδασκαλία των τουρκικών σαν δεύτερης και έπειτα σαν κύριας γλώσσας της νεοϊσλαμικής χώρας...

 ΦΙΛΗΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΙΕΤΤΑ...
  Λίγο πριν τον εορτασμό της ιστορικής μας 25ης Μαρτίου, με
την Ελλάδα υπό Σταλινική, Μνημονιακή και αντιθεϊκή υποταγή και διακυβέρνηση, σε συνεδρίαση (10-3-2016) της Διαρκούς Επιτροπής ...Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο Φίλης, παρουσία της φοβερής Σίας, συνεχάρη δημόσια την προσκεκλημένη πρώην Υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία είχε κάνει σημαία της το άθλιο και ανθελληνικό εκείνο βιβλίο Ιστορίας Στ΄ Δημοτικού, υπερασπιζόμενη και το περιεχόμενο και την Ρεπούση... (δείτε εδώ τι είχαν καταργήσει και εξαφανίσει)




 Ο Φίλης επαίνεσε την στάση της Μαριέττας στο Βιβλίο Ιστορίας ως "υποδειγματική", ενώ συνεχάρη την Γιαννάκου και τη ΝΔ για την κατάργηση της προαιρετικής Εξομολόγησης που γινόταν στα Σχολεία, κυρίως παραμονές Χριστουγέννων και Πάσχα και έβρισκαν έτσι ανάπαυση και παρηγοριά οι ψυχούλες παιδιών και κυρίως εφήβων, αποφεύγοντας ναρκωτικά, αυτοκτονίες, απελπισία, μπροστά στην αληθινή ελπίδα, την συγχώρηση και την αγάπη του Θεού...

   Η Γιαννάκου, κατευχαριστημένη που επιτέλους αναγνωρίζεται (από ποιους μάλιστα) χαρακτήρισε τις μαζικές τότε αντιδράσεις "γελοιότητες" και "απίστευτους ανθρώπους" όλους όσους εναντιώθηκαν, όπως και εμείς και η Εκκλησία και σχεδόν ολόκληρος ο λαός, στην προσβολή των προγόνων μας...




ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΙΛΗ ΣΤΗΝ "Κ": ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ
Ακόμη αποκαλυπτικότερη των αντιχριστιανικών και ανεθλληνικών προθέσεων της κυβέρνησης, είναι η σημερινή (12-3-2016) συνέντευξη του Υπουργού Παιδείας στην "Καθημερινή", όπου εξαγγέλλει ότι τα Θρησκευτικά θα παύσουν να μιλούν για Ορθοδοξία, αλλά θα διδάσκουν τις άλλες θρησκείες, άρα και το Ισλάμ, ενώ οι Ιερείς και Μητροπολίτες θα απαγορεύεται να πατήσουν ακόμη και στην αυλή των Σχολείων:

ΦΙΛΗΣ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: "Το μάθημα των Θρησκευτικών πρέπει να αναμορφωθεί και ήδη στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής έχουν εκπονηθεί πιλοτικά προγράμματα προκειμένου τα Θρησκευτικά να πάψουν να είναι ομολογιακό μάθημα και να γίνουν μάθημα γνώσης των θρησκειών, με έμφαση στην ιδιαίτερη παρουσίαση του πολιτισμικού ρόλου της Ορθοδοξίας στη χώρα μας. Είμαστε σε διάλογο με εκπροσώπους της Εκκλησίας. Είναι προφανές ότι η αναμόρφωση των Θρησκευτικών είναι προϋπόθεση για να παραμείνουν υποχρεωτικό μάθημα"

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τι συστήνετε στους εκπαιδευτικούς, να αποδέχονται τις επισκέψεις μητροπολιτών και ιερέων στο σχολείο για συζήτηση με τους μαθητές;

ΦΙΛΗΣ ΓΙΑ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ: "Σύμφωνα με τον νόμο, η έγκριση εισόδου τρίτων σε σχολείο για να μετέχουν σε εκδηλώσεις και όχι μαθήματα ανήκει στην ευθύνη του διευθυντή και του συλλόγου διδασκόντων. Αντιλαμβάνεστε ότι το υπουργείο δεν μπορεί να επιτρέπει σε οποιονδήποτε ιδιώτη ή φορέα να παρεμβαίνει στη διδασκαλία, να υποκαθιστά στο μάθημα τους εκπαιδευτικούς και πολύ περισσότερο να «συνδιδάσκει» ή να «επιτηρεί» εκπαιδευτικούς".

  ΔΙΩΓΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
 Οι Ιερείς και οι Ιεράρχες μας λοιπόν έχουν πλέον απαγορευτικό στα Σχολεία, ενώ στα Θρησκευτικά η Ορθοδοξία θα περνά επιφανειακά και μόνο πολιτισμικά... Δηλαδή θα έχει μια μουσειακή εμφάνιση, ενώ η αθεΐα και το Ισλάμ θα διδάσκονται κανονικά σε βαπτισμένα Ορθόδοξα Ελληνόπουλα και βέβαια κάποιοι εκπαιδευτικοί υποτακτικοί θα βάζουν ισλαμικές/τουρκικές εργασίες στα παιδιά και θα τα οδηγούν ανυπόδητα μέσα σε τζαμιά, παρακολουθώντας τον Χότζα να φωνάζει πως "ο θεός δεν έχει γιο"... Και ας γράφει ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος στην Β΄ επιστολή του, που εμπεριέχεται στην Καινή Διαθήκη μετά τις "Πράξεις των Αποστόλων" και πριν το κείμενο της "Αποκάλυψης":
  " ...πολλοί πλάνοι εισήλθον εις τον κόσμον, οι μη ομολογούντες Ιησούν Χριστόν ερχόμενον εν σαρκί. ούτός εστιν ο πλάνος και ο αντίχριστος" (Ιωάννου Β΄, 7)

   Επομένως, αν τα Θρησκευτικά μας στα Σχολεία δεν ομολογούν τη μία και μόνη Αλήθεια, τον Τριαδικό Θεό, τον Εσταυρωμένο και Αναστάντα Υιό και Λόγο του Θεού και Θεό, τον γλυκό μας Χριστό, την Παναγία μητέρα Του (εν σαρκί) και τους εν αίματι μαρτυρίου Αγίους Του (ομολογητές), την ίδια την Ορθοδοξία, τότε είναι πλάνα και αντίχριστα! Και θα πλανούν τα παιδιά και θα χάσουν ψυχές και την ίδια τελικά η πατρίδα...
   Ο Χριστός μας σταυρώθηκε για να μάθουν αυτά τα παιδιά και όλα τα παιδιά την Αλήθεια Του! Μας έδωσε την ελευθερία μας ως έθνος, για να φτιάξουμε Ορθόδοξα Σχολειά, να κρατήσουμε την Κιβωτό της Καινής Διαθήκης Του με χαρά και καμάρι, να γίνουμε Φάρος για όλη την ανθρωπότητα, έως συντελείας! Αλλά έρχεται τώρα ο Σοβιετισμός και ο Ισλαμισμός αντάμα, το απόλυτο κόκκινο σκοτάδι...

   Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ
  Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, όχι μόνο θα τηρήσει την υποχρεωτικότητα των Θρησκευτικών χωρίς εξαιρέσεις, αλλά θα το μετατρέψει σε πραγματικό Ορθόδοξο Χριστιανικό και Κατηχητικό μάθημα, θα ονομαστεί δε "Ορθόδοξη Ζωή και Πράξη" και θα διανθιστεί με βίους και κυρίως θαύματα Αγίων (Συναξάρι), αλλά και με όλη την δροσιά των Γεροντικών (μικρές ευχάριστες, πραγματικές και θαυμαστές ιστοριούλες) και φυσικά με ρήσεις και διηγήσεις των μεγάλων συγχρόνων Αγίων Παϊσίου, Πορφυρίου και άλλων.
   Στο μάθημα αυτό, όπως σε κανένα άλλο, δεν θα γίνονται δεκτές εξαιρέσεις και απαλλαγές για κανέναν. Επειδή είναι χρέος και υποχρέωσή μας η παιδεία και η γνώση και όχι η αμορφωσιά και η άγνοια. 

   Τα δε Σχολεία μας θα είναι ανοιχτά σε Ιερείς και Ιεράρχες μας, στο Άγιον Όρος και τον Πανάγιο Τάφο, στο Σινά και το Φανάρι, στα Μετέωρα και τα Ιερά Μοναστήρια μας!

  Η Ελλάδα έχει και Πολιτισμό και Γλώσσα και Ιστορία και Πίστη! Και όποιος εμπιστεύεται το Ελληνικό Σχολείο, θα το εμπιστεύεται σε όλα... Αλλιώς ας αλλάξει χώρα! 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*
η μεγάλη δύναμη του Ελληνισμού
Ακολουθήστε μας:
Blog     facebook    twitter    Google+     You Tube




*προς ίδρυση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr