ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΟΣΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''!


Με αφορμή και τις σημερινές (28-3-2016) ανιστόρητες και ανθελληνικές δηλώσεις του Βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος ανέφερε στο "Παραπολιτικά 90,1" ότι θα μπορούσε να δεχτεί και το σκέτο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για ονομασία των Σκοπίων, το υπό ίδρυση Μακεδονικό Κόμμα, δηλώνει πως θα φέρει Νόμο στη Βουλή, βάση του οποίου θα απολύεται άμεσα από το Δημόσιο και θα χάνει αυτόματα τη Βουλευτική του ιδιότητα, όποιος:

1. Αποκαλεί το τεχνητό κρατίδιο του Τίτο "Μακεδονία" με ή χωρίς συνθετικά, προσδιορισμούς ή παράγωγα, όπως και με την απαράδεκτη ονομασία "FYROM", που δεν αναγνωρίζουμε (το κρατίδιο αποκαλείται "Σκόπια" και δεν είναι ούτε πρώην, ούτε νυν "Μακεδονία")

2. Αρνείται την Γενοκτονία του Ελληνισμού (Ποντίων, γενικά Μικρασιατών, Θρακών και Μακεδόνων) από ξένες δυνάμεις και κατακτητές ή τις Σφαγές/Καταστροφές/Ολοκαυτώματα των Τούρκων (Χίος κ.α.) ή το φρικτό Παιδομάζωμα

3.  Εκθειάζει τον Χίτλερ, τους Ναζί, τον Ναζισμό ή φέρει τέτοια σύμβολα (σβάστικα)

4. Προσβάλει την Ορθόδοξη Εκκλησία, την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη, Εικόνες και Σύμβολα, όπως ο Τίμιος Σταυρός, που κοσμεί και την ιερή Ελληνική Σημαία ή αρνείται τα "Κρυφά Σχολειά" και τον εθνοσωτήριο ρόλο της κατά την Τουρκοκρατία

5. Επίσης όποιοι οπαδοί αποκαλέσουν παίκτες ή ομάδες της Βόρειας Ελλάδας με τις προσβλητικές για τον βόρειο Ελληνισμό λέξεις "Βούλγαροι", "Τούρκοι" και τα παρόμοια, δεν θα μπορούν να διοριστούν στο Δημόσιο, θα υποβάλλονται σε μεγάλο χρηματικό πρόστιμο, όπως και η ομάδα που τους ανέχεται, ενώ σε περίπτωση επανάληψης, η ομάδα θα εκπίπτει αμέσως από την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται.

6. Εάν στα παραπάνω παραπτώματα περιπέσει ΜΜΕ ή Κόμμα, τότε στο μεν ΜΜΕ επιβάλλεται βαρύτατο πρόστιμο και σε περίπτωση επανάληψης αναστολή αδείας λειτουργίας για ένα δίμηνο, στο δε Κόμμα παύει αυτόματα η κρατική επιχορήγηση και σε περίπτωση επανάληψης αποκλείεται η είσοδός του στην επόμενη Βουλή με την ίδια ή άλλη ονομασία, όπως και των Βουλευτών/στελεχών που το απαρτίζουν, εφόσον δεν διαχώρισαν την θέση τους, με ταυτόχρονη με την παράβαση παραίτησή τους από αυτό.


7. Εάν στα παραπάνω παραπτώματα, περιπέσουν Καθηγητές Ελληνικών Πανεπιστημιών, τότε αυτόματα, χάνουν την έδρα ή τη θέση τους και τις μισθολογικές τους απολαβές για ένα έτος! Σε περίπτωση επανάληψης, τα χάνουν οριστικά και αμετάκτηλα, ως ανάξιοι της Ελληνικής Παιδείας, Ιστορίας και Κληρονομιάς!


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*
η νέα μεγάλη δύναμη του Ελληνισμού
Ακολουθήστε μας:
Blog     facebook    twitter    Google+     You Tube




* προς ίδρυση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr