ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ: ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ, ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ!


   Με την ευκαιρία της θλιβερής επετείου της 29ης Μαΐου, το υπό ίδρυση Μακεδονικό Κόμμα, συνεχιστής όχι μόνο της Αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου μα και της κατοπινής και επίσης ελληνικής Αυτοκρατορίας Κωνσταντινουπόλεως και της φωτισμένης μάλιστα Μακεδονικής Δυναστείας, υπογραμμίζει προς όλες τις κατευθύνσεις και ιδίως προς τις ξένες δυνάμεις, φίλιες και αντίπαλες, ότι τα δικαιώματα του Ορθόδοξου Ελληνισμού στην Πόλη και την Αγια Σοφιά είναι αιώνια, ιερά και απαράγραπτα!

   Η Κωνσταντινούπολη είναι η ιερή Πόλις των Ελλήνων και των πατέρων μας, των ηρώων του 1821 και των παιδικών μας ονείρων, το μεγάλο ποθούμενο του Πατρο-Κοσμά, το μεγάλο όραμα του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη, η μεγάλη χαρά του Αγίου Παϊσίου, το άγγιγμα του 1912-13, το πλησίασμα του 1919, το επερχόμενο του 2021!

   Η Κωνσταντινούπολη, είναι η ιστορική πρωτεύουσα του απανταχού Ελληνισμού!

  Ο Αυτοκράτοράς μας  Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, έπεσε πολεμώντας το Ισλάμ και τις ορδές των βαρβάρων Τούρκων Τζιχαντιστών! Αυτών των ίδιων που καταπίνουν σήμερα τη Μέση Ανατολή και απειλούν ήδη με σωρεία τρομοκρατικών ενεργειών την Ευρώπη!

  Ο Κωνσταντίνος έπεσε στις πύλες της δόξας, του Ελληνισμού και της Χριστιανοσύνης!

  Η θυσία του, δεν θα πάει χαμένη!
"Το δε την πόλιν σοι δούναι ουτ' εμόν εστίν ουτ' άλλου των κατοικούντων εν αυτή, κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών"

  Η Πόλις της Υπέρμαχου Στρατηγού δεν παραδόθηκε ποτέ! 

  Η Πόλις είναι κατεχόμενη από τους Ισλαμιστές!

  Οποιαδήποτε πλέον προσβολή, πρόκληση ή θερμή επιχείρηση των Τούρκων εναντίον της Ελλάδας, θα ενεργοποιήσει αυτόματα το ποθούμενο αθάνατο αίτημα για την ανάκτηση της Κωνσταντινούπολης από τους Έλληνες, στους οποίους ανήκει!
  
 Η απληστία και η αλαζονεία των Τούρκων Ισλαμιστών σε Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο, θα ξυπνήσει γρήγορα τον κοιμώμενο λαό μας! Θα αφυπνίσει την Ιστορία και θα επικαιροποιήσει τα ιστορικά εθνικά δίκαιά μας, σηκώνοντας τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και υψώνοντας παγκόσμια την δόξα της Αγίας του Θεού Σοφίας!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr