ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! Ντοκουμέντα


   Σε αποκάλυψη - σεισμό προέβη πριν λίγο (22-5-2016) στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη, όταν προκλήθηκε από τον Πάνο Καμμένο για τις θέσεις της ΝΔ στο Σκοπιανό, με τον Πρόεδρο του συγκυβερνώντος κόμματος και Υπουργό Άμυνας, να χάνει κυριολεκτικά τα νερά του, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε ψηφίσει την Σύνθετη Ονομασία για τα Σκόπια, την παράδοση δηλαδή του Ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους πλαστογράφους!

   Ο κύριος Καμμένος, παρίστανε στην αρχή της ομιλίας του για το Φονικό Πολυνομοσχέδιο στη Βουλή, ότι δήθεν δεν έχει αλλάξει η εθνική απόφαση του 1992 για το Σκοπιανό (όχι στο όνομα Μακεδονία και τα παράγωγα) και ερώτησε σχετικά τη ΝΔ, ώστε να την οδηγήσει να παραδεχθεί δημόσια ότι δεν ισχύει και να εκτεθεί...


   Όμως ο Καμμένος είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά στην Ντόρα Μπακογιάννη που είχε χειρισθεί τότε το θέμα, η οποία αμέσως ζήτησε τον λόγο και απάντησε, τονίζοντας ότι έχει μεν αλλάξει η θέση εκείνη και είναι πλέον η "Σύνθετη Ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes" (για όλες τις χρήσεις), αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος ο Καμμένος μάλιστα την ψήφισε στις Προγραμματικές Δηλώσεις της Κυβέρνησης Καραμανλή στη Βουλή (2007), υιοθετώντας έτσι την Σύνθετη Ονομασία




ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Ανατρέξαμε άμεσα στα Πρακτικά της Βουλής της 30ης Σεπτεμβρίου 2007, όπου από την συζήτηση για τις Προγραμματικές Δηλώσεις της Κυβέρνησης Καραμανλή των 152 Βουλευτών και την σχετική ψηφοφορία που ακολούθησε, προκύπτει ότι:
 1. Η Ντόρα Μπακογιάννη (Υπουργός Εξωτερικών) παρουσιάζοντας τις Προγραμματικές Θέσεις της Κυβέρνησης Καραμανλή στην Εξωτερική Πολιτική, τόνισε ρητά και καθαρά, ότι θέση της Κυβέρνησης και της "Ελλάδας" ήταν η Σύνθετη Ονομασία (σ.σ. δηλαδή να δοθεί το όνομα στα Σκόπια με ένα περιτύλιγμα, πράγμα απαράδεκτο - δείτε παραπάνω το σχετικό ντοκουμέντο της Βουλής)
 2. Την Προγραμματική αυτή θέση της Κυβέρνησης για Σύνθετη Ονομασία, την ψήφισε μαζί με όλο το πακέτο αδιαμαρτύρητα ο σημερινός Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος...
 Γινόμενος κατόπιν τούτης της συνενοχής και Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας εκείνης ακριβώς της  Κυβέρνησης της Σύνθετης Ονομασίας!

   ΑΠΩΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ

   Ο Καμμένος δεν είχε έρθει τότε ούτε στη μεγάλη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα - η οποία χτίζει σήμερα δυναμικά το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - στο Αλεξάνδρειο (Παλαί ντε σπορ) στις 5 Μαρτίου 2008, για την αποτροπή ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ κατά την Σύνοδο Κορυφής στο Βουκουρέστι (βέτο), παρότι κύριος ομιλητής μας ήταν ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος και παρότι δημόσια τότε πολλές φορές και στη συνέντευξη τύπου και σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, δηλώσαμε ότι θα είναι παντελώς αδικαιολόγητος όποιος Βουλευτής δεν παραβρεθεί επιτόπου, καθώς επρόκειτο για εθνικό προσκλητήριο σε μείζον εθνικό θέμα, στην πλέον κρίσιμη τότε στιγμή του!
  Ο Καμμένος επέλεξε τότε να μην έρθει... Η Μακεδονία ήταν εκεί! Οι δήθεν έλειπαν... (δείτε εδώ φωτογραφίες και ρεπορτάζ)

   Η ιστορία γράφεται και τα γεγονότα δεν αλλάζουν, ούτε οι εντυπώσεις, ακόμη και εάν στους ανασχηματισμούς τοποθετηθούν μεγαλοστελέχη της Ομογένειας... 
   
   ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ...
   Ο κ. Καμμένος όμως συμμετέχει και σήμερα σε μια Κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ) που προωθεί τη Σύνθετη Ονομασία και μάλιστα προχωρεί σε εξοργιστικά ΜΟΕ υποτέλειας και ντροπής!
  Μια Κυβέρνηση που αφήνει ατιμώρητα να μπουν και να βομβαρδίσουν το ελληνικό έδαφος, την αληθινή και μόνη Μακεδονία, Σκοπιανοί Αστυνομικοί! (δείτε εδώ)
  Φέρνει μέσα στη Θεσσαλονίκη το αποκαλούμενο "Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων" των Πλαστογράφων και του παραχωρεί ερώτηση! (δείτε εδώ)
  Ωθεί υπογραφή συνεργασίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς με το Πανεπιστήμιο των Πλαστογράφων Αχρίδας, που διατυμπανίζει την πλαστογράφηση της ιστορίας... (δείτε εδώ)

  Η δημόσια λοιπόν συγνώμη Καμμένου επιβάλλεται, όπως και η έμπρακτη μετάνοια - αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την αμαρτωλή και ανθελληνική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ! Κάτι που θα χαιρετίσουμε...

   ΟΧΙ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
  Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ως συνεπής πολιτική συνέχεια της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα, δεν αποδεχόταν, δεν αποδέχεται και δεν θα αποδεχθεί ποτέ την παράδοση του ιερού ελληνικού Ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια, με καμμία μορφή ή γραφή, απλή, σύνθετη ή άλλη, μεταφρασμένο ή αμετάφραστο, με γεωγραφικό ή επιθετικό προσδιορισμό!
   Το ΟΧΙ μας, που διατρανώσαμε τότε στο θέμα του Ονόματος όλοι μαζί οι Μακεδόνες και στο Παλαί ντε Σπορ, είναι "ΟΧΙ σταθερά, ΟΧΙ πάντα, ΟΧΙ για πάντα"!




   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr