ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΒΟΥΛΗΣ: 436 ΔΙΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ


 Σε τουλάχιστον 436 δισεκατομμύρια ευρώ χωρίς τόκους, υπολογίζονται οι οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρεται να καταγράφει το περίφημο Διακομματικό Πόρισμα της Βουλής των Ελλήνων!

 Βασισμένο σε εκθέσεις του Νομικού Συμβουλίου και της Ειδικής Επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, το Πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής του Κοινοβουλίου, καταλήγει σε γενικές γραμμές ως εξής:

1. Γερμανικές Οφειλές από Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: 9,2 δισ. ευρώ (9.189.270.837 ευρώ)
2. Γερμανικές Οφειλές από Β΄ Παγκόσμιο προς το Ελληνικό Κράτος βάση της Συνδιάσκεψης των Παρισίων: 309, 5 δισ. ευρώ (309.498.827.179,51 ευρώ)


3. Αξιώσεις προς 1.438.000 θύματα (558.000 Έλληνες θανόντες και 880.000 ανάπηροι συνεπεία πολέμου, εισβολής και κατοχής - γιγάντιο ποσοστό 20% επί του πληθυσμού μας): 107,2 δισ. ευρώ (107.268.000.000 ευρώ) χωρίς τόκους

4. Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο: 10, 3 δισ. ευρώ (10.344.859.092 ευρώ)

   Στα παραπάνω δεν υπολογίζονται οι κλοπές των χιλιάδων αρχαίων αντικειμένων από τα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς μας χώρους, ούτε οι οικονομικές και εθνικές συνέπειες από την βίαιη μείωση του πληθυσμού και την παράλληλη μείωση των γεννήσεων.


 Συνολικά η Γερμανία οφείλει λοιπόν προς την Ελλάδα την οποία κατέκαψε, δολοφόνησε, βασάνισε, εκτέλεσε, κατέστρεψε, ανατίναξε, κατάκλεψε και θανάτωσε δια της πείνας, 436 δισ. ευρώ χωρίς τους τόκους! Δηλαδή 136 δισ. περισσότερα από το υποτιθέμενο σημερινό "Χρέος" της Ελλάδας...



Δείτε το μοναδικό αυτό βίντεο με τα εγκλήματα των Γερμανών στην Ελλάδα

    ΙΔΡΥΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ
 Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ως γνωστόν ιδρύθηκε ανήμερα της 6ης Απριλίου 2016, ανήμερα δηλαδή της μαύρης επετείου της Γερμανικής Εισβολής στην Ελλάδα (6-4-1941), ακριβώς για να υπογραμμίσει το απαράγραπτο του Χρέους των Γερμανικών Επανορθώσεων, Αποζημιώσεων, Οφειλών του Βερολίνου προς την ένδοξη και ηρωική πατρίδα μας, που έγινε Ολοκαύτωμα από τους παππούδες και πατεράδες της Μέρκελ, του Σόιμπλε και της Μπούντεσμπανκ...

   Ακρογωνιαία πολιτική του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, είναι η παύση καταβολής των δόσεων των Δανείων (Μνημόνια), έως ότου καταβληθούν πρώτα οι αντίστοιχες Γερμανικές Πολεμικές Οφειλές προς την Ελλάδα, με όλους τους νόμιμους τόκους και πανωτόκια!

   Το Δ΄ Ράιχ και οι κάθε λογής μαριονέτες του - που τώρα ξαφνικά άρχισαν να κάνουν λόγο για "ηθική" και όχι για υλική αποζημίωση και επανορθώσεις - έχουν σκοπό τη διάλυσή μας σαν λαό, κράτος και έθνος! Δεν θα το επιτρέψουμε!

 Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ έχει τον τρόπο να εισπραχθούν και παρά τη θέληση της Γερμανίας ακόμη, οι πλήρεις Γερμανικές Οφειλές προς την Ελλάδα!

   Σε κάθε περίπτωση, ο ελληνικός λαός δεν θα πληρώσει και την Κατοχή και τους Κατοχείς. 

  Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ μπορεί και θα κάνει πράξη τη νέα Απελευθέρωση! Μπορεί και θα κόψει όλους τους "Γόρδιους Δεσμούς" της Ελλάδας που αγαπούμε, υπηρετούμε και υπερηφανευόμαστε !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr