ΣΕΙΣΜΟΣ! ΑΛΒΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΚΟΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - ΒΟΜΒΑ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΣΗΜΑΙΑ, ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


   Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα Σκόπια που οδεύουν πλέον προς ντε φάκτο Αλβανο-Σκοπιανική Ομοσπονδία, μετά την εξέλιξη-βόμβα της κοινής, εκβιαστικής Συμφωνίας τριών Αλβανικών Κομμάτων των Σκοπίων (7-1-2017), που θέτουν (με την ανάμιξη Αλβανίας και Κοσόβου)  όρους-φωτιά για τη συμμετοχή τους στην υποχρεωτική πια Συγκυβέρνηση του κρατιδίου, η διαδικασία των διερευνητικών εντολών του οποίου ξεκινά την Δευτέρα!

   Όροι που περιλαμβάνουν και το νέο Όνομα, του νέου τελικά κράτους...

  ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ
 Δεδομένης της αδυναμίας Νίκολα Γκρούεφσκι (V"M"RO) με 51 έδρες και Σοσιαλιστών Ζόραν Ζάεφ (SDSM) με 49 έδρες για τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης με τουλάχιστον 61 έδρες επί συνόλου 120, είναι αναπόφευκτο να ζητηθεί και από τα δύο μεγάλα κόμματα η συγκυβέρνηση με ένα (όπως προβλέπει η Συμφωνία της Αχρίδας) ή περισσότερα από τα μικρά αλβανικά κόμματα, όπως το DUI του Αλί Αχμέτι που έχει 10 έδρες, το BESA με 5, η Συμμαχία Αλβανών 3 (ενώ το DPA 2).

 Με αυτά τα δεδομένα, ξεκινά πλέον αγώνας δρόμου για το ποιος θα τα δώσει πρώτος όλα στους Αλβανούς, προκειμένου να γίνει Πρωθυπουργός! Ο δύσκολος Γκρούεφσκι ή ο εύκολος Ζάεφπου διάλεξε Πρωτοχρονιά να γλεντήσει στην Ελλάδα την προετοιμαζόμενη φαίνεται από πολλούς Δυτικούς και όχι μόνο Πρωθυπουργία του; Ενώ λέγεται πως η οικογένεια έχει αγοράσει και πολυτελές σπίτι στην Χαλκιδική... Με ποια άραγε χρήματα;

  ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΡΑΜΑ ΚΑΙ ΘΑΤΣΙ
Διαβλέποντας την μεγάλη και ιστορική ευκαιρία για τον Αλβανισμό, ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, συγκάλεσε πρόσφατα σύσκεψη των Αλβανικών Κομμάτων των Σκοπίων στα Τίρανα για να διαμορφωθεί κοινή στάση και κόκκινες γραμμές, ώστε να αποκομίσει η "Μεγάλη Αλβανία" - που φτιάχνεται κομμάτι κομμάτι - τα πλέον μεγάλα κέρδη και στα Σκόπια, μετά τη Σερβία!

 Τα αλβανικά κόμματα των Σκοπίων, συναντήθηκαν όμως και με τον Πρόεδρο του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι, πρώην πολιτικό αρχηγό του αιμοβόρου UCK και κατέληξαν τελικά σε Κοινή Συμφωνία Όρων και Προϋποθέσεων για να συμμετάσχουν σε Συγκυβέρνηση με Ζάεφ ή Γκρούεφσκι!

   ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ - ΦΩΤΙΑ
  Οι κοινοί και απαράβατοι πλέον αλβανικοί όροι - φωτιά θέτουν τα Σκόπια σε καθεστώς ντε φάκτο Αλβανο - Σκοπιανικής Ομοσπονδίας  και περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα:

 1.  Συζήτηση για νέο εθνόσημο, νέα Σημαία και νέο εθνικό ύμνο για το κράτος, που να απηχούν και την αλβανική πλευρά!
 2Υιοθέτηση ψηφίσματος στο Κοινοβούλιο που να καταδικάζει τη "Γενοκτονία των Αλβανών στα Σκόπια" κατά την περίοδο 1912-1956...
 3. Συνταγματική κατοχύρωση της Αλβανικής ως επίσημης γλώσσας του κράτους μαζί με τα Σκοπιανά (σλαβικά)!
 4. Χρηματοδότηση των Αλβανικών Πολιτιστικών θεσμών
 5. Άμεση ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ
 6. Δημιουργία  "στρογγυλής τραπέζης" των Αλβανικών Κοινοβουλευτικών Κομμάτων,  που θα εποπτεύει συνεχώς και θα βοηθά τις παραπάνω δύο ενταξιακές πορείες

  ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

  Πολύ σημαντική και καθοριστική είναι πλέον η αλβανική ανάμιξη στο Όνομα των Σκοπίων, καθώς τα αλβανικά κόμματα θέτουν επιπρόσθετα τους εξής όρους:

Α. Διευθέτηση της διαφωνίας του Ονόματος, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές αξίες και τις αρχές του διεθνούς δικαίου! Κάτι που σημαίνει άμεση υιοθέτηση της Σύνθετης Ονομασίας, απαράδεκτης πάντα για το Μακεδονικό Κόμμα και τον υγιή και ευσυνείδητο Ελληνισμό, παραδεκτής και επιδιωκόμενης όμως από την Αθήνα και τα συνένοχα Κόμματα Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης...

Β. Η υιοθέτηση κοινού και δεσμευτικού Ψηφίσματος στο Κοινοβούλιο, που να λέει ρητά πως η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να συμμετάσχει ενεργά στην επίλυση της διαφωνίας του Ονόματος! Άλλος ένας όρος που φανερώνει ανάμιξη του Δυτικού παράγοντα και αποτελεί, όπως και ο παραπάνω, "όρο καθ΄ υπαγόρευση", προκειμένου να γίνει με την σύμφωνη γνώμη της Αθήνας (έτσι υπολογίζουν), άμεση ένταξη των νέων Σκοπίων σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ!

Γ. Ένταξη των Αλβανών στην Ομάδα Εργασίας για άμεσες διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα! Οι Αλβανοί δηλαδή γίνονται οι ουσιαστικοί διαπραγματευτές, απειλώντας με βέτο και πτώση κάθε Συγκυβέρνηση V"M"RO ή SDSM, που δεν θα υποταχθεί... (Ίσως γίνει και Δημοψήφισμα εξπρές για να διευκολυνθούν οι πολιτικοί και τα κόμματα)

  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
 Οι τραγικές αυτές εξελίξεις, που ήταν ως έναν βαθμό αναμενόμενες, δικαιολογούν απόλυτα την πρόνοιά μας για την δημιουργία του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, που θα υπερασπιστεί έως εσχάτων την ελληνικότητα και μοναδικότητα του Ονόματος, ενώ αυτήν την στιγμή είναι σε εξέλιξη ένα τεράστιο βρώμικο παιχνίδι, προκειμένου να εξουδετερωθεί ο αρνητικός Γκρούεφσκι, ώστε να αποδεχθούν τα Σκόπια, με μοχλό τους συμπαγείς Αλβανούς, την άθλια ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, που δίνει την ιστορία, το όνομα, τους ήρωες και μελλοντικά το ελληνικότατο  έδαφός μας στους πλαστογράφους και τους ξένους προστάτες τους...

  Τώρα είναι η ώρα των αληθινών Μακεδόνων, των αληθινών Ελλήνων! Των ασυμβίβαστων και ωραίων απογόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Αγίου Δημητρίου!

   Τώρα είναι η ώρα η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να πιέσει για πλήρη απαγόρευση χρήσης του ελληνικού Ονόματος και των παραγώγων, πυργώνοντας τα Βέτο της!

    ΤΩΡΑ, είναι η ώρα που κάθε νέα υπογραφή στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη, γίνεται μια νέα τεράστια Σάρισσα, γίνεται ένας νέος ακόμη Φίλιππος, μια νέα ακόμη Φάλαγγα, ένα νέο μεγάλο εμπόδιο στα ξένα και ντόπια σχέδια υφαρπαγής του ιστορικού ελληνικού Ονόματος, που είναι το κλειδί του εδάφους και της ψυχής μας!

   Μακεδόνες γρηγορείτε! Οι ώρες είναι μεγάλες και σας καλούν! Ακούστε τες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr