ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ 'ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΟΥΜΕ' ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ 'ΑΝΑΣΤΑΣΗ' ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - Έτοιμοι για όλα, με την Ελλάδα πάνω απ΄ όλα



   "Αν δεν τα "τσουγκρίσουμε", δεν θα δούμε "Ανάσταση" στην Ελλάδα" είναι το μήνυμα του υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ του Ελληνισμού, επ΄ ευκαιρία της μεγάλης Ορθόδοξης Εορτής του Πάσχα.

   Η πατρίδα μας υποφέρει από πολλά προβλήματα που επέφερε ο παλαικομματικός "αλληλοσπαραγμός", η εγκατάλειψη των αρχών, ιδανικών και αξιών του λαού μας, η μεγάλη ασέβεια που τροφοδοτείται από την ελλειπή Παιδεία και την προβληματική οικονομικά και συναισθηματικά Οικογένεια.

  Τα άνεργα νέα παιδιά νιώθουν να πέφτουν σε ναυάγιο, τα κεφάλαια βγαίνουν έξω με αθρόες εισαγωγές, ενώ η Ελλάδα μπορεί να πετύχει μεγάλη ανάπτυξη, όχι πουλώντας τα αεροδρόμια και τις λιγνιτικές της μονάδες, αλλά αξιοποιώντας την ποιότητα, την γη, τον αέρα, τον ήλιο και τη θάλασσά της, σε συνδυασμό με τον Τουρισμό και την ιστορική Πολιτισμική κληρονομιά της.

  Όμως μπροστά στα όνειρα, υπάρχουν Εφιάλτες, που δεν αφορούν μόνο εσωτερικούς υπονομευτές και το τεράστιο Δημογραφικό Πρόβλημα, αλλά κυρίως τον φρενήρη υπερεξοπλισμό της Τουρκίας που πρέπει να προλάβουμε, κόβοντας Μνημόνια και δήθεν Χρέη, με την άμεση Διεθνή Διεκδίκηση των τεράστιων Γερμανικών Επανορθώσεων.

   Η επιστροφή στον Ελληνικό Τρόπο ζωής, στην Ευημερία της Ελλάδας, θα δημιουργήσει νέες θέσεις παραγωγής και εργασίας, νέες εξαγωγές, νέες δυνάμεις και δυνατότητες, λύνοντας προβλήματα και κόμπους, "γόρδιους δεσμούς", που μόνο ένας νέος "Μέγας Αλέξανδρος" μπορεί να λύσει με την κόψη του σπαθιού και όχι με ατέρμονες συζητήσεις και χάσιμο χρόνων και γενεών!

  Στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, που φέρει προς το παρόν το όνομα αυτό για να λύσει κιόλας με την ίδρυσή του ένα μεγάλο Εθνικό Θέμα,  ξέρουμε καλά πως εάν δεν "τσουγκρίσουμε" τα αβγά, δεν θα δούμε "Ανάσταση" στην Ελλάδα! Και θα τα "τσουγκρίσουμε"! Μέσα και έξω! Αποφασιστικά σαν "Αλέξανδροι"! Ενώνοντας τον Ελληνισμό μέσα και έξω, γινόμενοι ξανά με τη βοήθεια του Αναστάντος Χριστού, πρωταγωνιστές της ιστορίας, άξιοι απόγονοι των προγόνων και της αμύθητης κληρονομιάς και ιστορίας που μας παρέδωσαν!

  Είμαστε έτοιμοι για όλα, με την Ελλάδα πάνω απ΄ όλα

  Χριστός Ανέστη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr