ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ! Φωτογραφίες, βίντεο



   Κράτος με σημαία του δικού μας δικέφαλου αετού έκανε δεκτό στο ΝΑΤΟ η Ελλάδα, χωρίς ούτε καν να βγάλει μιλιά, ούτε φυσικά να θέσει, ως όφειλε, βέτο!



   Πρόκειται για κράτος που χρησιμοποιεί σαν εθνόσημο και σημαία του, ανιστόρητα και λάθρα, το περήφανο ελληνικό σύμβολο του Δικέφαλου Αετού, της δοξασμένης και χιλιόχρονης Βυζαντινής μας Αυτοκρατορίας!


  Αυτό το κράτος έγινε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 δεκτό επίσημα στο ΝΑΤΟ και η σημαία του υψώθηκε τελετουργικά πλάι σε εκείνες των Συμμάχων και φυσικά πλάι στην ελληνική...


 Το κράτος αυτό είναι το Μαυροβούνιο, που το 2006 ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Σερβία και τώρα εισήλθε στην Ατλαντική Συμμαχία με σημαία τον κλεμμένο Δικέφαλο Αετό του Ελληνισμού! Κάτι το οποίο αποτελεί κλοπή συμβόλων και αυτό σημαίνει κλοπή Ιστορίας!


  Είναι τόσο δε εξωφρενική αυτή η κλοπή του συμβόλου της Βυζαντινής (=Ελληνοχριστιανικής) μας Αυτοκρατορίας, ώστε διατήρησαν εκτός από την βασιλική κορώνα και το αυτοκρατορικό μας σκήπτρο, το σύμβολο εξουσίας των Αυτοκρατόρων μας και μάλιστα του τελευταίου ηρωικού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου!



 Φυσικά οι ελληνικές κυβερνήσεις και τα Υπουργεία Εξωτερικών Συμβιβασμών (ΥΠΕΞ-Σ), ούτε μία στο εκατομμύριο δεν σκέφτηκαν πόσο σοβαρό είναι αυτό το θέμα και πόσο δυσκολεύει μελλοντικούς χειρισμούς και εγκλωβίζει ολόκληρες επόμενες γενιές σε ψεύδη και πλαστογραφίες, γιατί το ζήτημα της αυθαίρετης υφαρπαγής και χρήσης ελληνικών ιστορικών συμβόλων, είναι μέγα θέμα και θα έπρεπε να ασχολείται με αυτό Ειδική Υπηρεσία του Υπουργείου! Είδαμε άλλωστε όλοι πού μας οδήγησε η γνωστή αθηναϊκή αδιαφορία με το ζήτημα των Σκοπίων, όπου έχουμε κλοπή συμβόλων και ονομάτων, που αντιστοιχούν σε κλοπή ιστορίας, ηρώων, τουρισμού και εδάφους!



  Η Αθήνα ωρύεται διεθνώς κάθε τόσο για την αρπαγή των Μαρμάρων του Παρθενώνα και καλά κάνει, αλλά αδιαφορεί εγκληματικά για όλα τα άλλα "μάρμαρα", "διαμάντια" και "χρυσάφια" της μακραίωνης Ελληνικής Ιστορίας, όπως αυτά της Μακεδονίας και του Βυζαντίου, δύο λαμπρές Ελληνικές Αυτοκρατορίες που εγκολπώνει δυναμικά το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ και γι΄ αυτό ακριβώς συμπεριλαμβάνει τα σύμβολα τους στο έμβλημά του! Για να τα υπερασπιστεί διεθνώς! Για να τα ζωντανέψει και να ξυπνήσει με αυτά ένα ολόκληρο έθνος, που έφαγε άφθονους ξένους "λωτούς" και ξέχασε, πως είναι ο κληρονόμος της πιο λαμπρής Ιστορίας του κόσμου!


 Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού χτίζεται με αιώνιες και μονάκριβες πέτρες, για μια σπουδαία αποστολή, για μια γοργά ερχόμενη αναλαμπή και αναγέννηση των ενωμένων και αδελφωμένων Ελλήνων της οικουμένης! 

  Και ως αυριανή Κυβέρνηση της χώρας, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, πως θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο για την απόσυρση όλων των ελληνικών συμβόλων, που χρησιμοποιούν αυθαίρετα, παράνομα και καταχρηστικά άλλα κράτη, έχοντας δόλια σχέδια στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, που πρέπει κάποτε να μάθει πως τέτοια σύμβολα, σκήπτρα και στέμματα, ανήκουν σε λαό και θρόνο που δεν παραδόθηκε ποτέ και σφράγισε ανεξίτηλα με το αίμα του, τα αιώνια και απαράγραπτα δικαιώματά του πάνω σε αυτά!




  Σκόπια, Μαυροβούνιο και άλλοι Σλάβοι, σύντομα θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον σφετερισμό και την υφαρπαγή των ελληνικών ιστορικών συμβόλων! Δεν τους ανήκουν! Δεν θα τα πάρουν! Δεν θα τους αφήσουμε να τα έχουν! 

  Η δύναμή μας είναι η Ιστορία μας!

4 σχόλια:

  1. Αρθογραφε κοψε τις μπουρδες ο δικεφαλος ηταν Ρωμαικο συμβολο οχι Ελληνικο και Βυζαντινη αυτοκρατορια δεν υπηρξε ποτε μαθε λιγη ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O δικεφαλος ειναι απο την εποχη των Χετταιων Ινδο Ευρωπαικων φιλων οχι ρωμαιων

      Διαγραφή
  2. Οι ανικανότητες και προδοσίες δεν έχουν τέλος!!! Από τους αριστερούς ληστοσυμμορίτες και τους κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιμένουμε τίποτα καλό και πατριωτικό... :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε ανιστόρητοι το Βυζάντιο ήταν Ρωμαϊκό και πολλοί από τους Αυτοκράτορες ήταν Σλάβοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr