ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΗΝ ΑΛΛΑZΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' - ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ...



   Ο μεσολαβητής για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μεροληπτεί υπέρ των Σκοπίων, θέλει να αγνοεί την ιστορική αλήθεια και εκτελεί απλά τις εντολές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σαν καλός Αμερικανός Διπλωμάτης ή μάλλον Πράκτορας

   Αυτό όμως που αποκαλύπτεται πως έκανε τώρα, ξεπερνά κάθε όριο και αποδεικνύει ότι η απαράδεκτη για τον Μακεδονικό Ελληνισμό "Διαμεσολάβηση", δεν είναι παρά ένα παιχνίδι "σημαδεμένης τράπουλας" εναντίον μας!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ 1: ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ
  Όπως ομολογεί λοιπόν το αυτοαποκαλούμενο "Διεθνές Κίνημα "Μακεδονικών" Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" που εδρεύει στο Τορόντο του Καναδά, ο Μάθιου Νίμιτς σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση μαζί τους, τους συμβούλευσε "οφ δε ρέκορντ" (εμπιστευτικά) ότι εάν ο ίδιος ήταν (εθνικά) "Μακεδόνας, δεν θα διαπραγματευόταν το όνομά του!

  ΝΙΜΙΤΣ 1: "Αν ήμουν Μακεδόνας, δεν θα διαπραγματευόμουν το όνομά μου"!

  Που σημαίνει πως είναι σαν να λέει στους Σκοπιανούς "κρατήστε και μην αλλάζετε το όνομά σας"! Ένα όνομα όμως κλεμμένο και ξένο! Ένα όνομα πανάρχαια ελληνικό! Και αυτό είναι "διαμεσολάβηση"! Και αυτό είναι "ΟΗΕ"! Ένα άθλιο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας, το οποίο συντηρούν δυστυχώς σάπια ελληνικά κόμματα φθοράς, συμβιβασμών και ανυπαρξίας!
Συνάντηση Νίμιτς - Νίκολοφ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ 2: ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
 Μετά από την παραπάνω εμπιστευτική, προκλητική και σκανδαλώδη συμβουλή του Νίμιτς, που καταργεί κάθε έννοια δικαίου, ιστορικής αλήθειας και διαμεσολάβησης, οι Σκοπιανοί του Τορόντο δια του Προέδρου τους Μπιλ Νίκολοφ, τον ρώτησαν για το ποιες θα ήταν οι συνέπειες εάν τα Σκόπια έφευγαν από την Διαπραγμάτευση του ΟΗΕ. Και εκείνος τους συμβούλευσε για μια ακόμη φορά:

  ΝΙΜΙΤΣ 2: "Τίποτα. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν συνέπειες"! 

ΠΡΟΚΛΗΣΗ 3: ΤΟ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΘΕΛΕΙ...
  Παράλληλα ενθάρρυνε τους Σκοπιανούς σε ένα τέτοιο βήμα, λέγοντάς τους πως αυτή την εξέλιξη βλέπει-θέλει και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ!   

  ΝΙΜΙΤΣ 3: "Στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ πιστεύουν ότι δεν υπάρχει λύση στη διαφωνία του ονόματος και πως ο τερματισμός των διαπραγματεύσεων θα ήταν κάτι το λογικό"!

ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ
   Οι Σκοπιανοί του Τορόντο, του ζήτησαν κατόπιν αυτών των αποκαλυπτικών απόψεων και συμβουλών του, να εκφράσει και δημόσια τα συναισθήματα συμπάθειας προς την ψευτο"Μακεδονία"να παραιτηθεί από Διαμεσολαβητής και να καταγγείλει την πίεση που ασκείται εναντίον τους από την Ελλάδα για να  αλλάξουν το όνομά "τους"!

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
   Όλες οι αποδείξεις λοιπόν είναι εδώ και δικαιώνουν απόλυτα την Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα και το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ της ΚΟΜΜΑ, καθώς πάντα υποστηρίζαμε ότι η Ενδιάμεση Συμφωνία ήταν απαράδεκτα ετεροβαρής, μια υπεκφυγή των Σκοπίων για να κερδίσουν χρόνο, διμερείς αναγνωρίσεις και διεθνή υποστήριξη!

   Πως το "FYRO"M"" ήταν εγκληματικό λάθος, διότι περιείχε την ελληνική ονομασία "Μακεδονία", την οποία δεν θέλαμε δήθεν σαν Ελλάδα να υπάρχει...

  Πως με αυτή ακριβώς την "προσωρινή" Σύνθετη Ονομασία, πέρασαν παντού σαν "Μακεδονία" και "Μακεδόνες", με την Αθήνα να αδιαφορεί εγκληματικά για την έκταση της προπαγάνδας τους, που έφτασε στο σημείο να ανεγείρει ανενόχλητα δεκάδες πανάκριβα έργα και μνημεία τέχνης, για να δείξει αρχαία καταγωγή και συνέχεια από την Μακεδονία του Μεγάλου  μας Αλεξάνδρου!

   Παρόλα όμως τα παραπάνω, τίποτε δεν χάθηκε και τίποτε δεν κέρδισαν ακόμη! Γιατί τα πάντα περνούν από τη δική μας και μόνο Αναγνώριση! Από την υπογραφή της Ελλάδας! Και αυτή η υπογραφή δεν θα μπει ποτέ!

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
   Άμεση καταγγελία στον ΟΗΕ της στημένης Διαμεσολάβησης, του ρόλου Νίμιτς και της παραβατικής συμπεριφοράς των Σκοπίων, λόγω συνεχούς και προκλητικής παραβίασης της Ενδιάμεσης Συμφωνίας  - π.χ. Μνημεία, αγάλματα, ονομασίες, βιβλία, χάρτες! (δείτε εδώ φωτογραφικά ντοκουμέντα)

 Διεθνής διακήρυξη της Ιστορικής Αλήθειας της Ελληνικότητας της Μακεδονίας από Αιγές, Πέλλα και Αμφίπολη!

  Νομικά - ασφαλιστικά και οικονομικά μέτρα κατά των Σκοπίων, για παράνομη χρήση του ελληνικού ονόματος "Μακεδονία"!

   Απόδοση Ελληνικών Διαβατηρίων στους 240.000 - 300.000 Έλληνες των Σκοπίων!

    Ίδρυση εδρών "Μακεδονικών - Αλεξανδρινών Σπουδών" στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

   Απόσυρση όλων των ελληνικών εταιρειών από τα Σκόπια, εάν δεν αλλάξουν σε ορισμένο χρονικό διάστημα την Συνταγματική τους Ονομασία και δεν καταργήσουν την ελληνική λέξη "Μακεδονία"!

  Μεγάλα έργα αποκατάστασης και ανάδειξης Αμφίπολης, Τάφου Αριστοτέλους, Αιγών, Πέλλας, Δίου, Πύδνας, Ολύνθου κλπ.

  Διεθνής διαγωνισμός Τραγουδιού για την αληθινή Μακεδονία, με 1ο Βραβείο 1 εκατομμύριο ευρώ!

 Μετονομασία του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" Αθηνών, σε "Μέγας Αλέξανδρος"!

   Άμεση δημιουργία του Μουσείου Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Παλατάκι Θεσσαλονίκης και το πρώην Στρατόπεδο Μακεδονομάχου Κόδρου (δείτε εδώ)

 Μεγάλα Συλλαλητήρια στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου από την Ομογένεια και πληροφόρηση των Διεθνών ΜΜΕ!

  Προκήρυξη ιστορικής τηλεοπτικής σειράς υπερπαραγωγής, για τους Φίλιππο, Μέγα Αλέξανδρο και Επιγόνους με τους πλέον εκλεκτούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες, που θα μεταδίδεται από ΕΡΤ και ΡΙΚ και θα βγει παράλληλα στην διεθνή αγορά!

  Προκήρυξη ιστορικής τηλεοπτικής σειράς υπερπαραγωγής για τον βίο και τους Αγώνες του Αυτοκράτορά μας Βασιλείου Β΄ του Πορφυρογέννητου (Βουλγαροκτόνος δείτε εδώ) και τα βυζαντινά, ελληνικά μας μνημεία σε Αχρίδα και Σκόπια! Και άλλα πολλά...

  

1 σχόλιο:

  1. γιαυτο θα παθουν τα ανηποτα απο τους ρωσοκινεζους ο θεος βλεπει και δεν ξεχνα τιμωρει και η ωρα της τιμωρειας ειναι πολυ κοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr