''ΝΕΑ ΑΤΙΜΙΑ'' ΤΟ ''ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! Ανακοίνωση του Μακεδονικού Κόμματος



  "ΝΕΑ ΑΤΙΜΙΑ" χαρακτηρίζει το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, το όνομα "ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", που προτείνει πλέον η υπερΜνημονιακή Συγκυβέρνηση στα Σκόπια, όπως μεταδόθηκε από το δελτίο ειδήσεων του Star (11-12-2017) και φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.


"ΝΕΑ" ΚΑΙ "ΠΑΛΙΑ"
 Το "Νέα Μακεδονία" προϋποθέτει όμως εξ ορισμού την "Παλαιά Μακεδονία", που δήθεν είναι ...αλύτρωτη και σκλαβωμένηΔηλαδή τα ελληνικά εδάφη της Βόρειας Ελλάδας, που θα πρέπει να "απελευθερωθούν" με ένα νέο "Ίλιντεν" ή με μια νέα "Συνθήκη Βουκουρεστίου"! Με μια μελλοντική δηλαδή υπογραφή των μεγάλων δυνάμεων...

  Πρόκειται για άλλη μια αθλιότητα, για ένα ξεπούλημα "φαστ τρακ", όπου - όπως και με το FYRO"M" - θα ξεθωριάσει το "Νέα" και θα κυριαρχήσει το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", εκτοπίζοντας από παντού την αληθινή, μία και μόνη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των Ελλήνων, που θα καταντήσει έτσι μια άγνωστη και άσημη Επαρχία της Ελλάδας, μπροστά στην διεθνή ακτινοβολία ενός ολόκληρου κράτους "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Δείτε την παρακάτω εικόνα για να αντιληφθείτε όχι μόνο το μέγεθος της Ατιμίας, αλλά και την έκταση της Ανοησίας κάποιων στην Αθήνα!
Έτσι θα εμφανίζονται τα Σκόπια εάν τους δώσουμε το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...
Μόνο εξαιρετικά ανόητοι θα χάριζαν το μεγάλο και ιστορικό ελληνικό "brand name"
στο κρατίδιο των  επιτήδειων πλαστογράφων
 Οι Σκοπιανοί θα μπορούν επίσημα και παντού να παρουσιάζονται σαν Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σαν Νέοι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, με Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ και Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, με Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και Νέο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, σβήνοντας από παντού τα ελληνικά χνάρια και αποκτώντας παγκόσμια το όνομά μας, με ελληνική υπογραφή και έγκριση!

  Το "Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ή "Nova Makedonija" στα μάτια του κόσμου και της διεθνούς κοινής γνώμης, θα είναι τότε η ιστορική συνέχεια ενός πανάρχαιου δήθεν έθνους, που κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του να αναγνωριστεί διεθνώς και να αποκτήσει δικό του κράτος, μετά από τα χρόνια του ...Μεγάλου Αλεξάνδρου και της αρχαίας/παλαιάς Μακεδονίας!

 Το "Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", σημαίνει σαφέστατα την εκ νέου αρχή κάποιου παλιού! Σημαίνει την επανεκκίνηση, το νέο ξεκίνημα, την εκ νέου συνέχεια της Παλαιάς ή Αρχαίας Μακεδονίας!

   Έτσι το "Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" μας κλέβει και την Παλιά και Αρχαία, καθώς υποδηλώνει πως είναι συνέχειά της και ότι έχει κάποια ουσιαστική συγγένεια μαζί της!

   Το "Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", είναι χειρότερο και από το επίσης απαράδεκτο "Άνω ή Βόρεια", διότι δεν "περιορίζει" γεωγραφικά το κρατίδιο, αλλά του δίνει όλο το "γήπεδο" και όλα τα περιθώρια να παίξει και να κερδίσει τα πάντα "από τα αποδυτήρια"...

  Για όλους τους παραπάνω λόγους άλλωστε, το "Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ή "Nova MAKEDONIJA" είναι αποδεκτό από τα Σκόπια εδώ και χρόνια, ως ένας από τους τίτλους των μεγάλων εφημερίδων τους (φωτο), ενώ για εμάς είναι κλοπή, απάτη και πλαστογράφηση!

   Το "ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ακόμη, θα σημάνει στα αυτιά όλων την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της Παλαιάς/Αρχαίας Μακεδονίας, με τον Μέγα Αλέξανδρο να γίνεται εμπνευστής και καθοδηγητής των Νεο-Σκοπιανών, μαζί με τον Τσάρο ...Σαμουήλ και τους Αρχικομιτατζήδες Γκότσε Ντέλτσεφ και Τσακαλάρωφ και τον ...οραματιστή Γιόσιπ Μπροζ Τίτο...

   Το "Νέα ΜAKEΔONIA" επίσης, μπορεί να ταυτιστεί με το "Μεγάλη Μακεδονία", όπως την εννοούν τα Σκόπια, δηλαδή Σκόπια, "Πιρίν" και "Αιγαίου", σε αντίθεση με την "Παλαιά" μοιρασμένη και διαιρεμένη! Και εδώ χρειάζεται τεράστια προσοχή...

  Η δε  ΕΛΛΑΔΑ τέλος, θα συνορεύει με τη "N. MACEDONIA" και ένα σωρό πινακίδες της θα στέλνουν οδηγούς και τουρίστες στη ..."ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"...


 Υπενθυμίζουμε ότι επί 25 χρόνια, το "Νέα Μακεδονία" απορρίπτονταν ως επικίνδυνο και ακατάλληλο από τους Έλληνες πολιτικούς και το ΥΠΕΞ... Πώς είναι δυνατόν τώρα να έγινε ξαφνικά αποδεκτό;

  Υπογραμμίζουμε ξεκάθαρα, ότι οποιαδήποτε Ονομασία, που εμπεριέχει το ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή παράγωγά του είναι απαράδεκτη, προσβλητική και ατιμωτική για τον Ελληνισμό και την Ιστορία του!

Δεν ηττηθήκαμε σε Πόλεμο για να παραδώσουμε γη, ύδωρ και όνομα! 

Είμαστε ακόμη ζωντανοί και δυνατοί! Είμαστε ακόμη Μακεδόνες! Είμαστε ακόμη πραγματικοί Έλληνες και απαντούμε "ΟΧΙ"!

1 σχόλιο:

  1. Η αντιπολιτευση εχει την υποχρεωση να παρει θεση. Ομως ο Κουλης δεν τολμαει και κρυβεται πισω απο την αδελφη του. Και αμφοτεροι στην ουσια εκβιαζουν τον Καμμενο να δεχθει συνθετη ονομασια..Και αμφοτεροι προδιδουν την κληρονομια του Κ. Καραμανλη και του πατερα τους που στην θητεια του εγιναν οι μεγαλειωδεις συγκεντρωσεις στην Θεσσαλονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr