''ΒΟΜΒΑ'' ΚΟΤΖΙΑ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''! Βίντεο - ντοκουμέντο


ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ 1: Η πίεση έφερε αποτέλεσμα και το Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στις 11/1/2018, μία ημέρα μετά το "ΟΧΙ" της Εκκλησίας, παρατώντας τα ήξεις αφήξεις και τις "διαρροές" Κοτζιά (βλέπε παρακάτω) εξέδωσε καθαρή ανακοίνωση, μετά και τις διευκρινιστικές δηλώσεις Καμμένου:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
"Σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η 2η Σύνοδος της IIΠεριόδου του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. 

Το Εθνικό Συμβούλιο επιβεβαίωσε ομόφωνα την πάγια θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σχετικά με το Σκοπιανό ζήτημα, όπως αυτή διατυπώθηκε στο 1ο και 3ο Συνέδριο του Κινήματος, περί μη χρήσης του ονόματος Μακεδονία και των παραγώγων του".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΑΣ: Αυτό είναι ευχάριστο, αλλά ο Καμμένος δήλωσε ότι ανεξαρτήτως ονομασίας, θα συνεχίζει να στηρίζει/μετέχει στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Επομένως η πίεση τώρα πρέπει να στραφεί εδώ, στην παύση στήριξης μιας Κυβέρνησης που προδίδει και παραδίδει τη Μακεδονία μας! Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ θα το επιδιώξει! Οι ΑΝΕΛ πρέπει να παύσουν να είναι οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" του αντεθνικού ΣΥΡΙΖΑ και να έρθουν μαζί μας εδώ και τώρα, αλλιώς θα είναι οι "πλην Λακεδαιμονίων"...

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ 2: Δήλωση Εκπροσώπου Μακεδονικού Κόμματος προς ΑΝΕΛ και Πάνο Καμμένο εδώ
_________________________________________________________________________
 "Βόμβα" μεγατόνων έριξε ο Κοτζιάς στην συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 (8-1-2017), όταν ρωτήθηκε "εάν τα βρήκαν με τον Καμμένο στο Σκοπιανό"! Δείτε το βίντεο:


 Ο ΥΠΕΞ λοιπόν αποκάλυψε ότι κατ΄ ουσίαν ο Καμμένος δέχεται πλέον τον όρο "Μακεδονία", αρκεί να μην είναι γραμμένος στα ...ελληνικά, αλλά όπως φαίνεται κρυμμένος σε σλαβική, αγγλική ή λατινική γραφή, για να ξεγελάσει τους ψηφοφόρους του!

   Γιατί στο ανεπίσημο κείμενο της Μυστικής Συμφωνίας που δημοσιεύσαμε εδώ αναλυτικά, η πρόταση ονομασίας "Νέα Μακεδονία" είναι γραμμένη στα σλαβικά, αγγλικά, ελληνικά και με λατινικούς χαρακτήρες!

   Επομένως προκύπτει ότι ο Καμμένος δέχεται τα ταυτώνυμα και ταυτόσημα: 

  Република Нова Македонија (мк-кир)

  Republika Nova Makedonija (mk-lat)

  Republic of New Macedonia (eng)

  Dimokratia tis NeasMakedonias (gr-lat)


   Που όλα αυτά δεν είναι παρά το άθλιο "Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

  Αυτό όμως είναι κοροϊδία χειρότερη από το "σκίσιμο" των ...Μνημονίων και του Ένφια και το "λύσιμο του Δημογραφικού" με τους ...Μουσουλμάνους Προσφυγο-μετανάστες

  Είναι πια εθνική αηδία! Και δεν θα περάσει

  Ελάτε να τους σταματήσουμε!


Υπογράψτε εδώ και τώρα την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, να δουν τι θα πει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr