ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΣ ΚΟΤΖΙΑ: ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ''ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ'' ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ - ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ! Δήλωση Εκπροσώπου Μ.Κ. - Βίντεο και κείμενο


  Στις πρόσφατες δηλώσεις και πρωτοβουλίες του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά για το Σκοπιανό, το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*, του στέλνει το παρακάτω μήνυμα, με δήλωση του Εκπροσώπου του (βίντεο και κείμενο), το οποίο παρακαλούνται να δημοσιεύσουν τα ΜΜΕ, ενώ ο ίδιος οφείλει να το λάβει σοβαρά υπόψη του, για να μην αμαυρώσει την Διπλωματική και Πολιτική του σταδιοδρομία. Γιατί τις "Κερκόπορτες" και τους "Αττίλες" δεν τις ξεχνάει κανείς... Ούτε μπορεί να τις σβήσει κατόπιν εορτής από την Ιστορία... 


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Θεσσαλονίκη - Μακεδονία - Ελλάδα - 4/1/2018 μ.Χ.

  "Κύριε Κοτζιά, επιπλεύσατε αξιοπρεπέστατα και επαινετέα στο Κυπριακό. Μη ναυαγήσετε στο Σκοπιανό. Όπως δεν θα αναγνωρίζατε ποτέ μια άλλη "Κύπρο", με τον οποιοδήποτε προσδιορισμό (π.χ. "Βόρεια"), έτσι μην αναγνωρίσετε ποτέ και μιαν άλλη "Μακεδονία", με τον οποιοδήποτε επίσης προσδιορισμό (π.χ. "Βόρεια, Άνω, Νέα, Βαρδάρη, Σκοπίων ή άλλη)!

  Στην Κύπρο μας, έχουμε ξένη στρατιωτική εισβολή και κατοχή. 

  Στη Μακεδονία μας, έχουμε ξένη πολιτισμική εισβολή και κατοχή! Κατέχουν το Όνομά μας και την ιστορία του! Τους ήρωές μας και την δόξα του! Την κληρονομιά μας και την λάμψη του! Και μεθαύριο με όχημα αυτό, θα απαιτήσουν να πάρουν και επισήμως το έδαφός μας!

   Κύριε Κοτζιά, μην τους ανοίξετε εσείς την "Κερκόπορτα". Μην τους δώσετε το πλέον δοξασμένο Όνομα των Ελλήνων! Μην τους δώσετε την Τιμή και την Αξιοπρέπεια του Ελληνισμού και του Ελληνικού Πολιτισμού!

   Οι Συμφωνίες "συμβιβασμών" που ετοιμάζονται με Σύνθετη Ονομασία και αυτομάτως συνιστούν και έθνος "Μακεδόνων", είναι Συμφωνίες "Ζυρίχης - Λονδίνου", που βάζουν "εγγυήτρια" δύναμη τους Πλαστογράφους στον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ιστορία μας...

   Οι γείτονες, δεν έχουν την εντιμότητα και την φερεγγυότητά σας. Αύριο κάποια άλλη Σκοπιανική Κυβέρνηση, με ξένη ενθάρρυνση, θα πατήσει τους όρους των Συμφωνιών σας, θα διακηρύξει τα δήθεν "δίκαιά" της και τον δήθεν "εκβιασμό" μας, πραγματοποιώντας έργω "εισβολή"! Έναν πολιτισμικό "Αττίλα", χωρίς δυνατότητες πλέον Βέτο και αναστροφής!

   Αύριο ο κατηγορούμενος της Ιστορίας, θα είστε εσείς, εάν τους δώσετε το Όνομά μας, έναντι μάλιστα παντελώς αφερέγγυων υποσχέσεων και δεσμεύσεων.

   Σας προειδοποιούμε άλλωστε, πως όλοι εμείς οι αληθινοί Μακεδόνες και όλος ο υπόλοιπος συνειδητοποιημένος Ελληνισμός, δεν θα δεχθούμε ποτέ να δώσουμε ούτε ένα γράμμα από την αιώνια ελληνική λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

   Γιατί η Μακεδονία είναι Ελλάδα και είναι Αδιαπραγμάτευτη!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*
το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr