''ΝΕΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ''ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"...


  "ΝεοΜακεδονική Δημοκρατία" είναι το όνομα των Σκοπίων που στήνουν με κάθε δολιότητα στην Αθήνα και ετοιμάζονται να το σερβίρουν σε ενιαία, κυριλλική γραφή σαν "ΝοβοΜακεντόνσκι" ("Novomakedonski"), απλά και μόνο για να ρίξουν "στάχτη στα μάτια", όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα "ΕΣΤΙΑ" (5-1-2018).

 Η ονομασία αυτή, που είναι πανομοιότυπη με το επίσης απαράδεκτο "Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (Nova Makedonija στα κυριλλικά), χτίζεται σαν πρόταση των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ (σύνθετη ονομασία) σαν διεθνή ονομασία του κρατιδίου στον ΟΗΕ, ενώ διμερώς θα μπορούν και πάλι κάποιες χώρες (Βουλγαρία, Τουρκία κ.α.) να τους αναγνωρίζουν και να τους αποδέχονται με το παραπλήσιο σκέτο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ", όπως συμβαίνει και με το σύνθετο "FYRO"M""!

  Επίσης, όπως έχουμε ξαναγράψει - είναι ακόμη ανοιχτό το ενδεχόμενο η Συνταγματική Ονομασία να παραμείνει το σκέτο "Μακεδονία" και να μην αλλάξει διόλου (διπλή ονομασία)!


 Παρά την ονομασία βιτρίνας "Νέα Μακεδονία" ή "ΝεοΜακεδονική Δημοκρατία", η "Εστία" αναφέρει πως η εθνότητα θα αναγράφεται "Μακεδόνας", κατ΄αντιστοιχία με το "Αλβανός" του άλλου πόλου του κρατιδίου, ενώ τα Σκόπια θα μπορούν να εξάγουν και προϊόντα με την ένδειξη παραγωγής/προέλευσης "Μακεδονικό ή Μακεδονική", καταβυθίζοντας όλα τα αντίστοιχα ελληνικά προϊόντα της Βόρειας Ελλάδας, ακόμη και τον Χαλβά και το Κρασί μας...



   ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ"...
   Για να καταλάβει ο απλός κόσμος το μέγεθος της "Νέας Ατιμίας" που μας ετοιμάζουν οι συνυπογράφοντες των νέων Μνημονίων, ας εννοήσουν ότι το "Νέα Μακεδονία" είναι σαν το "Νέα Ελλάδα", ενώ το "ΝεοΜακεδονική Δημοκρατία" σαν το "Νεοελληνική Δημοκρατία"...

   Θα είναι σαν να αναγνωρίζουμε τα Σκόπια σαν "Νέα Ελλάδα" ή "Νεοελληνική Δημοκρατία"! Θα το κάναμε ποτέ αυτό το έγκλημα;

   Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, χτίζεται για να τους χαλάσει τα σχέδια, για να σώσει το Όνομα και μαζί του την Τιμή και την Αξιοπρέπεια του Ελληνισμού και του Ελληνικού Πολιτισμού!

   Το "ΟΧΙ" μας είναι αιώνιο, ελληνικό, ασυμβίβαστο και Αλεξάνδρειο! 

   Το "ΟΧΙ" μας είναι σπαθί και "κόβει"!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr