ΣΟΚ: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ! Όλες οι εφιαλτικές λεπτομέρειες


   Λίγες ώρες πριν τις συνομιλίες  του Αλβανού Αναπληρωτή Πρωθυπουργού των Σκοπίων Μπουγιάρ Οσμάνι στην Αθήνα με τον Κοτζιά για το ζήτημα το Σκοπιανό, αλβανικό μέσο του κρατιδίου, δημοσιεύει ανεπίσημο έγγραφο που έλαβε από "ελληνικές πηγές της Αθήνας" - όπως υποστηρίζει - με όλες τις λεπτομέρειες της επικέιμενης (μη γένοιτο) ΕλληνοΣκοπιανής συμφωνίας - τραγωδίας!

  Στο δημοσίευμα περιέχονται προχωρημένες λεπτομέρειες, ακόμη και μεταφράσεις των όρων και ονομασιών σε διάφορες γλώσσες, ενώ τονίζεται ότι η ταυτότητα, η εθνικότητα και η γλώσσα είναι εκτός Συμφωνίας, ώστε να μπορούν τα Σκόπια να κάνουν ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν...

  Καθορίζεται μάλιστα το πώς θα λεγόμαστε εμείς οι Έλληνες της Μακεδονίας, που θα πρέπει να βάζουμε και προσδιορισμό μπροστά από το Μακεδόνες! Πρόκειται για απίστευτη κατάντια!

   Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα:


" Όνομα: Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας

Το όνομα / επωνυμία: Република Нова Македонија (мк-кир) – Republika Nova Makedonija (mk-lat) – Republic of New Macedonia (eng) – Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας (gr) – Dimokratia tis Neas Makedonias (gr-lat)

Συντομογραφία: Νέα Μακεδονία
Σύντομη ονομασία: Република Нова Македонија (мк-кир) – Republika Nova Makedonija (mk-lat) – Republic of New Macedonia (eng) – Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας (gr) – Dimokratia tis NeasMakedonias (gr-lat)

Γλώσσα: Σύγχρονη Μακεδονική

Γλώσσα: СОВРЕМЕН Македонски јазик - Sovremen Makedonski jazik (мк), MODERN Macedonian/Makedonski (eng), Σλαβομακεδονική γλώσσα - Slavomakedoniki glossa (gr).

Εθνότητα: Μακεδόνες / Νέοι Μακεδόνες

Εθνικότητα / Ιθαγένεια: Μακεδονική / Νέα Μακεδονία
Η Εκκλησία: Νέα Ορθόδοξη Εκκλησία της Μακεδονίας

Εκκλησία: Нова Македонска Православна Црква – Охридска Архиепископија(мк), New Macedonian Orthodox Church – Ohrid Archbishopric (eng), Ορθόδοξη Εκκλησία της Νέας Μακεδονίας - Αρχιεπισκοπή της Οχρίδας (gr)


 Τα επόμενα δύο σημεία δεν πρέπει να υπόκεινται σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, είναι το προϊόν της αυτοδιάθεσης των ανθρώπων και των συλλογικοτήτων / αυτά τα δύο θέματα δεν πρέπει να περιλαμβάνονται στη σύμβαση:

Ταυτότητα: Μακεδόνες
Ταυτότητα του μακεδονικού λαού / εθνική ταυτότητα: Македонец/Македонка/Македонци (мк), Ethnic Macedonian/Ethnic Macedonians (eng), Σλαβομακεδόνες/Slavomakedones (gr).

Η ταυτότητα των Μακεδόνων της Ελλάδας: Μακεδόνες της Ελλάδας

Η ταυτότητα των Ελλήνων που αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες / Ταυτότητα των Ελλήνων Μακεδόνων: Грчки македон/Грчки македони(мк), Greek Macedon/Greek Macedons (eng), Μακεδονικό/Makedoniko – Μακεδόνες/Makedones (gr)"!


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
   Οι λεπτομέρειες αυτές είναι Εθνική Τραγωδία! Υποχρεώνουν τον Ελληνισμό σε αλλαγή DNA και εθνική και ιστορική ατίμωση, με το να τον βάζουν να αναγνωρίσει σαν "Μακεδονικό Έθνος - Μακεδόνες - Μακεδονική Γλώσσα" τους Σκοπιανούς, απογόνους των Κομιτατζήδων και του Τιτοϊκού επεκτατισμού!

   Από την άλλη υποχρεώνουν για διεθνή χρήση εμάς του αληθινούς Μακεδόνες να προσθέτουμε "της Ελλάδας", πράγμα που αποτελεί εθνική ντροπή, εξευτελισμό και κατάντια, για τον ένδοξο Ελληνισμό του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της λαμπρής Ελληνιστικής Περιόδου της Παγκόσμιας Ιστορίας! Το Μακεδονία είναι το ίδιο με την Ελλάδα! Και το δίνουνε αβασάνιστα στους Σλάβους;

Μακεδόνες και Μακεδόνισσες, όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, 
ξεσηκωθείτε! Μας οδηγούν σε εθνικό, πολιτισμικό, ιστορικό και στο τέλος σε εδαφικό ακρωτηριασμό, όπως κατήγγειλε δημόσια και ο Μίκης Θεοδωράκης! (εδώ)

  Ελάτε να τους σταματήσουμε!

  Υπογράψτε εδώ και τώρα την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, να δουν τι θα πει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ! 

  Να μάθουν μέσα και έξω, ποιοι είναι οι αληθινοί και μόνοι Μακεδόνες! Γιατί τίποτα άλλο δεν φοβούνται στην Αθήνα, παρά το "πολιτικό κόστος"! Ένα νέο πανελλήνιο και πανομογενειακό κόμμα που θα τους υπεραφαλαγγίσει! Ας τους το δώσουμε!

   Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ θα πάρει με την ψήφο και τη συμμετοχή σας την εξουσία στα χέρια του! Θα κυβερνήσει, θα λαμπρύνει και θα δοξάσει και πάλι ολόκληρη την Ελλάδα! Δικαιώνοντας τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο που είπε προφητικά από τα άγια χώματά μας:

   "Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα! Γιατί κάποια Ελλάδα αποφάσισε να αυτοκτονήσει"!

   Εμπρός! Να σώσουμε και το Όνομα και τη Χάρη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr