ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο ΖΑΕΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ!



   Πριν από λίγο και μετά από συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ ανακοίνωσε τη μετονομασία του αεροδρομίου του από "Μέγας Αλέξανδρος" σε "Διεθνές Αεροδρόμιων Σκοπίων" και της εθνικής οδού "Αλέξανδρος ο Μακεδών" που οδηγεί στην Ελλάδα, σε οδό "Εθνικό οδό Φιλίας", ενώ αποκάλυψε πως αποδέχεται πλέον "γεωγραφικό προσδιορισμό" στην ονομασία του κρατιδίου! 

  Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση με τον Πρέσβη της Ε.Ε. στα Σκόπια Σάμουελ Ζμπόγκαρ, ο Ζάεφ τόνισε συγκεκριμένα:

Ζάεφ: "Θέλω να πετύχει η διαδικασία διαπραγμάτευσης, είμαστε έτοιμοι για ένα γεωγραφικό προσδιορισμό και θα σταματήσω εδώ επειδή γνωρίζω ότι αυτό είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα. Ας δώσουμε μια ευκαιρία στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων"!  


"ΑΝΩ 'Η ΒΟΡΕΙΑ" 
   "Γεωγραφικός προσδιορισμός" σημαίνει πως τα Σκόπια έχουν αποφασίσει πλέον το Άνω ή Βόρεια "Μακεδονία", αφήνοντας το "Νέα", που είναι χρονικός προσδιορισμός!


ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ
   Οι κινήσεις αυτές, μετονομασίας Αεροδρομίου και Εθνικής Οδού, δεν είναι παρά μέρος ενός διπλωματικού παιχνιδιού, προκειμένου να καμφθεί η κοινή γνώμη στην Ελλάδα, να μετριάσει τις απαιτήσεις της και να διευκολυνθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να βρει και άλλους πρόθυμους Εφιάλτες και Δαρείους μέσα στην ...Ελληνική Βουλή, για να δώσει το Ελληνικό Όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στους πλαστογράφους! Θα βάλουν και ένα "κορδελάκι" "Άνω ή Βόρεια" πάνω, να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια, γιατί και στη συνέντευξή του ο Ζάεφ, δεν έπαψε να αναφέρεται συνεχώς προκλητικά σε "Δημοκρατία Μακεδονίας"...

 Άλλωστε όποιον προσδιορισμό και να βάλεις στο "Μακεδονία", δεν παύει να είναι "Μακεδονία"...


  Αλλά Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι μόνον μία! Η Μακεδονία των Ελλήνων και του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου!


    Αυτή ούτε το όνομα της δίνει, ούτε επιτρέπει σε κανέναν να το παζαρεύει και να το μολύνει!


   Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, δεν θα επιτρέψει καμία νέα "Άνω ή Βόρεια" Εθνική Τραγωδία!


   Και ένα βουνό χρυσάφι να μας χαρίσουν, το Όνομά μας δεν το δίνουμε!

το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

Ελάτε να το υπερασπιστούμε σαν Αλέξανδροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr