ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ''ΜΑΚΕΔΟΝΑ'' ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!


  Μεγάλη προσβολή κατά του ελληνικού πολιτισμού και της ιστορίας, αποτελεί η σημερινή προσφώνηση του Σκοπιανού Πρωθυπουργού από την Άγκελα Μέρκελ στη Γερμανία σαν "Μακεδόνα", λέξη, όρος, έννοια και κληρονομιά που ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Έλληνες επί χιλιετίες!


  "Καλωσορίζω στο Βερολίνο τον Μακεδόνα Πρωθυπουργό", είπε χαρακτηριστικά η Μέρκελ στο ξεκίνημα της κοινής συνέντευξης τύπου που έδωσε με τον Ζόραν Ζάεφ, κατά την επίσημη επίσκεψη του τελευταίου (21-2-2018) στη γερμανική πρωτεύουσα.


 Η Καγκελάριος, δεν σταμάτησε επίσης να αποκαλεί προκλητικά "Μακεδονία" τα Σκόπια:

 "Ποτέ τα τελευταία χρόνια δεν ήμασταν τόσο κοντά σε μια λύση, η οποία θα είναι σημαντική και για την Ελλάδα και τη "Μακεδονία"", ενώ πρόσθεσε ότι έχει "εμπιστοσύνη και στις δύο πλευρές, χρειάζονται όμως και επώδυνοι συμβιβασμοί"...

ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;
   Ποιος ευθύνεται για αυτή την κατάντια; 
 Μα θέλει και ερώτημα; Οι εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις, αρχής γενομένης της Κυβερνήσεως του αείμνηστου Κώστα Μητσοτάκη - ΝΔ, που δέχτηκε την απαράδεκτη προσωρινή ονομασία FYRO"M" για τον ΟΗΕ, η οποία περιέχει τον όρο "Μακεδονία" που επικράτησε όπως ήταν αναμενόμενο, γιατί αυτό θα πει Σύνθετη Ονομασία...

   Από τις χειρότερες κυβερνήσεις για το Σκοπιανό ήταν επίσης εκείνη των Σημίτη - Γιωργάκη, όταν τα Σκόπια γέμισαν ανενόχλητα με αρχαιοελληνικά αγάλματα και μνημεία κλεμμένων μορφών και ηρώων της αρχαίας μας και Βυζαντινής Μακεδονίας!

  Τις ίδιες προκλήσεις και παραχαράξεις θα ακούμε όλο και πιο πυκνά, εάν αναγνωρίσουμε και από πάνω τα Σκόπια με το ελληνικό όνομα "Μακεδονία", με οποιαδήποτε μορφή ή γραφή, απλή ή σύνθετη, με προσδιορισμό ή χωρίς προσδιορισμό, γιατί κανείς προσδιορισμός δεν μπορεί να εξουδετερώσει το ισχυρό "Μακεδονία"!

Η ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ
  Όταν από τους "Συμμάχους" και "Εταίρους" μας, αποκαλείται "Μακεδόνας" ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, τότε πρέπει να κλαίμε για την κατάντια και την ψοφιοσύνη μας! 

  Για το έσχατο σημείο αναξιότητας που έχουμε φτάσει, ΕΜΕΙΣ, οι κληρονόμοι της πιο λαμπρών Αυτοκρατοριών, της Αλεξανδρινής και της Βυζαντινής, οι κληρονόμοι του υπέρλαμπρου Ελληνικού Πολιτισμού, οι άσημοι και κακόμοιροι απόγονοι των διάσημων προγόνων μας, οι ξεπεσμένοι και ανίκανοι να περιφράξουμε έστω, τα  διάσπαρτα με θησαυρούς και αρχαιότητες, νίκες, δόξες και έπη "χωράφια" μας, αφήνοντας κάτι γειτονικούς ηγεμονίσκους, να τα αρπάζουν άπληστα, να φορούν τα βασιλικά ενδύματα των παππούδων μας και να διατυμπανίζουν ξεδιάντροπα πως αυτοί είναι τάχα οι κάτοχοι του Στέμματος της Μακεδονίας, στήνοντας χορούς και πανηγύρια, γιορτές και φαγοπότια, όπου κερνούν άφθονο ψέμα και παραχάραξη σε δυτικούς αυλικούς και αυλοκόλακες!

  Ή αφήνοντας κάτι ψευτοπασάδες της ανατολής, που κάποτε τους τσάκισε τα παΐδια το σπαθί του Κολοκοτρώνη και τους έτρεψε σε φυγή λαγών το ξίφος του Στρατηλάτη, να κουνάνε απειλητικά το δάχτυλο, σε ποιους; Σε εμάς τους απογόνους του Μεγάλου Κωνσταντίνου, του Ιουστινιανού, του Ηράκλειου, του Βασιλείου Β', του Ιωάννη Βατάτζη και του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου!

  ΦΤΑΝΕΙ! Ως εδώ! Σηκωνόμαστε όρθιοι! Φτιάχνουμε τη νέα, μεγάλη και βγαλμένη από τα σπλάχνα, την ιστορία και την Πίστη του λαού μας, Πολιτική Οργάνωση, Πολιτικό Κόμμα, που με το όνομα και μόνο πετάει όλους τους "μνηστήρες" στα τάρταρα! 

 Με το Όνομα της ατόφιας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, που κάνει σκόνη το ψέμα και την πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία των Σκοπίων και των υποστηρικτών τους! 

  Με το σπαθί του Αλέξανδρου, που κόψει γενναία όλους τους "Γόρδιους Δεσμούς" που τόσο χρόνια μας δέσανε, μας μικρύνανε και μας καταφτωχύνανε! 

  Με την ελληνική ψυχή μας, που θα ανατρέψει όλα τα ενάντια και νέοι "Γρανικοί", "Ισσοί" και "Γαυγάμηλα" θα στεφανώσουν τα "όπλα" και την αμετακίνητη θέλησή μας!

 Με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη μας, που κάνει "Νέστορες" να συντρίβουν "Λυαίους", τον ανίκητο Σταυρό του "εν τούτω Νίκα" και της Γαλανόλευκης και την Αγία Σκέπη της Θεοτόκου και Υπέρμαχου Στρατηγού και ουράνιας ασπίδος μας!

   Δεν θέλουμε πολλούς. Μονάχα όσους κι ο Αλέξανδρος. 35.000 διαλεχτούς Έλληνες και Ελληνίδες! Αυτοί φτάνουν! Οι άλλοι έτσι κι αλλιώς θα ακολουθήσουν το μεγάλο ρεύμα. Μα οι πρώτοι, οι κεφαλές, οι μπροστάρηδες, αυτοί έχουν την μεγάλη αξία και τη μεγάλη δόξα!

   Εμπρός! Ας σταματήσουμε την κατάντια της Ελλάδας που τόσο αγαπούμε! Ας σταματήσουμε το ξεπούλημα του Ονόματος στον Βορρά και τις ορδές των Τούρκων στην Ανατολή, όπου κάτω από τα βρώμικά τους χρώματα, υπάρχουν ακόμη τα βυζαντινά μας άγια χώματα!

το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

Ελάτε να το υπερασπιστούμε σαν Αλέξανδροι

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr