''ΒΟΜΒΕΣ'' ΖΑΕΦ: Η ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ''!


   Σε αποκαλύψεις - "βόμβες" προέβη ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζαέφ, σχετικά με το περιεχόμενο των Διαπραγματεύσεων με την Αθήνα, αλλά και με τον ταχύ τρόπο ένταξης των Πλαστογράφων στο ΝΑΤΟ.

Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
  Ειδικότερα, όπως μεταδίδουν ελλαδικά ΜΜΕ επικαλούμενα τη DW, ο Ζάεφ φέρεται να δήλωσε στον αυστριακό ραδιοσταθμό ORF (19-2-2018) ότι η Αθήνα δεν έχει θέσει θέμα ταυτότητας στις διαπραγματεύσεις:

Ζάεφ: "Χαίρομαι που στα εφτά σημεία δεν γίνεται καμία αναφορά στην ταυτότητα. Είναι καλό, γιατί η ταυτότητα είναι ένα προσωπικό συναίσθημα. Αυτό το θέμα δεν λύνεται ούτε με ψηφοφορία στο κοινοβούλιο, ούτε με δημοψήφισμα"!

   Τι σημαίνει αυτό; Ότι επί της ουσίας η Αθήνα τους αφήνει να είναι εθνικά "Μακεδόνες"! Κάτι που αποτελεί την πεμπτουσία της προπαγάνδας τους! Τον "Μακεδονισμό"! Το ανύπαρκτο "Μακεδονικό" Έθνος!

   Η δήλωση αυτή του Ζάεφ, όπως αναφέρεται, τινάζει στον αέρα το ΥΠΕΞ και βεβαιώνει ότι ο Νίμιτς πράγματι στις προτάσεις του άφησε εκτός διαπραγμάτευσης την Ταυτότητα/Εθνότητα, αναγνωρίζοντάς τους μάλιστα δημόσια πως είναι εθνικά "Μακεδόνες"!(δείτε εδώ, αλλά και εδώ δήλωση Τζανακόπουλου για ταυτότητα Σκοπιανών)

   Αν όμως η Αθήνα αφήσει εκτός διαπραγμάτευσης κάτι τέτοιο, όχι μόνο σημαίνει πως το αποδέχεται, αλλά και το κρύβει από τον λαό και τους Βουλευτές για να παγιδευτούν και να "ψηφίσουν" τη Συμφωνία στη Βουλή! (πρόκειται για το μυστικό Αμερικανικό Σχέδιο που είχε αποκαλύψει πριν πέντε χρόνια η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα)

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
  Η θανάσιμη παγίδα βρίσκεται στη διαφορά των εννοιών "Εθνική Ταυτότητα" = εθνότητα και "Κρατική Ταυτότητα"  = εθνικότητα/υπηκοότητα/ιθαγένεια, που είναι νομικός όρος, νομική σχέση κάποιου πολίτη με το κράτος του.

   Η Αθήνα φαίνεται να αφήνει κατά μέρος την Εθνική Ταυτότητα / Εθνότητα ("Μακεδόνες") και να πιέζει για τη κρατική Ταυτότητα/Υπηκοότητα/Ιθαγένεια (π.χ. "Άνω Μακεδονίας"). Την ίδια αυτή κρατική Ταυτότητα/Υπηκοότητα/Ιθαγένεια, θα έχουν και οι Αλβανοί των Σκοπίων, με εθνική όμως Ταυτότητα "Αλβανική".

 Οι Σκοπιανοί λένε όμως είμαστε εθνικά "Μακεδόνες", προσδίδοντας στην ονομασία "Μακεδονία" εθνικό περιεχόμενο, περιεχόμενο έθνους, το οποίο είναι ολέθριο για εμάς, καθώς αυτό αποτελεί επίσης όχημα αλυτρωτισμού, όπως και η ονομασία "Μακεδονία".

   Η Αθήνα το παρακάμπτει και αναφέρεται μόνο σε Διαβατήρια και Αστυνομικές Ταυτότητες, που δεν πρέπει να γράφουν Υπηκοότητα/Ιθαγένεια ευθέως "Μακεδονική", αλλά  πλαγίως "Μακεδονική", π.χ. ..."Άνω Μακεδονίας" (κοινώς μας κοροϊδεύουν - δείτε και εδώ)

  Αν λοιπόν, σε κάθε περίπτωση, επιτρέψουμε στα Σκόπια να έχουν εθνική Ταυτότητα "Μακεδονική", τους επιτρέπουμε να είναι Εθνικά "Μακεδόνες"! Τους επιτρέπουμε να είναι δηλαδή το Έθνος των "Μακεδόνων", στους οποίους "ανήκει" και η Αρχαία και η Νέα "Μακεδονία" ως τη Θεσσαλονίκη και ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος και η Αμφίπολη και τα ακρογιάλια του "άνω" Αιγαίου!

   Αυτό είναι και το νόημα, που και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου  και ο Αντώνης Σαμαράς και ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Ελύτης, η Μελίνα Μερκούρη, ο Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος και άλλοι, επέμεναν τότε και εξ αρχής και διαρκώς, να μην αναγνωρισθεί ονομασία που να έχει μέσα τη λέξη "Μακεδονία", για να μην την χρησιμοποιούν με κανένα τρόπο, ούτε εθνικά, ούτε ιστορικά, ούτε γεωγραφικά, ώστε να ακυρωθεί στην πράξη κάθε ξένο σχέδιο και βλέψη εναντίον μας!

  Τι πάει λοιπόν να κάνει τώρα η Κυβέρνηση; Να βάλει έναν γεωγραφικό προσδιορισμό, σε μια "εθνική" ονομασία; Κάτι που δεν εξουδετερώνει ούτε το ψευτο"έθνος", ούτε την προπαγάνδα, ούτε τον "αλυτρωτισμό"! Π.χ. "Άνω ή Βόρεια" (γεωγραφικά) "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (εθνικά)! Είναι σαν να λέμε "Άνω ή Βόρεια Ελλάδα", που δεν παύει να είναι εθνικά Ελλάδα!

   Άρα, μόνη λύση είναι η απόλυτη άρνηση του όρου/λέξης "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", με οποιαδήποτε μορφή, γραφή ή μετάφραση

   Γιατί όποιον προσδιορισμό και εάν δυνητικά υιοθετήσει η Αθήνα (μη γένοιτο) στο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", οι Σκοπιανοί δεν θα πάψουν να τον χρησιμοποιούν "εθνικά", αφού αυτό λέει και η "Εθνική" Εορτή τους στις 20 Ιουλίου/2 Αυγούστου: η ΨευδοΕπανάσταση του Ίλιντεν, για την δήθεν Απελευθέρωση της όλης "Μακεδονίας" ως τη Θεσσαλονίκη!

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ
   Σύμφωνα τώρα με το Reuters, o Ζάεφ δήλωσε επίσης στον ORF, ότι η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ θα γίνει αυτόματα, όποια στιγμή ανακοινώσουν ότι συμφώνησαν με την Ελλάδα:

  Ζάεφ: "Έχουμε μια αυτόματη πρόσκληση, που σημαίνει ότι τα μέλη του ΝΑΤΟ θα αρχίσουν να επικυρώνουν την προσχώρησή μας (στο ΝΑΤΟ) αμέσως μόλις εμείς και η Ελλάδα ανακοινώσουμε ότι το πρόβλημα έχει λυθεί"!

  Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμη και πριν ή και μετά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 11 και 12 Ιουλίου 2018 στις Βρυξέλλες, τα Σκόπια θα μπορούν να ενταχθούν κατ΄ ουσίαν στη Συμμαχία, αμέσως μόλις η Αθήνα ανακοινώσει (πιεζόμενη για αξιολόγηση - έξοδο στις αγορές) ότι έφτασε σε Συμφωνία με τους Πλαστογράφους!

   Τότε ΗΠΑ και Τουρκία, Πολωνία και άλλες "μαριονέτες", θα σπεύσουν να επικυρώσουν άμεσα την ένταξη της "Χ ή Ψ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" στο ΝΑΤΟ, κλείνοντας απειλητικά τον "κύκλο"...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
   Επομένως, ο αγώνας πρέπει να γίνει πολύ πιο έντονος και μάλιστα να μετουσιωθεί και σε Πολιτικό (όπως έκανε και ο Ίωνας Δραγούμης που κατέβηκε ανεξάρτητος Βουλευτής και μπήκε στη Βουλή), με την μαζική στελέχωση και επάνδρωση του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, όπου συνεχίζεται η υπογραφή της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης (εδώ), επειδή με αυτό το εξαιρετικό δημοκρατικό εργαλείο, θα μπορέσουμε μεθαύριο στη Βουλή να ανατρέψουμε ακόμη και τα χειρότερα "τετελεσμένα"! 

   Αλλά ακόμη και από έξω μπορούμε να σταματήσουμε την παράδοση του ονόματός μας, αν π.χ. εμφανιστεί στις Δημοσκοπήσεις το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ με  ένα ποσοστό - σοκ για το σύστημα, το οποίο θα παραλύσει τους πάντες και τα πάντα, γιατί απλούστατα θα δουν πως χάνουν οριστικά την εξουσία και θα αναγκαστούν έστω και την τελευταία στιγμή να αλλάξουν πολιτική! Αλλά κάτι τέτοιο εξαρτάται από τον κόσμο, που πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει πολιτικά και να εγκαταλείψει αμέσως τα κόμματα της Σύνθετης Ονομασίας (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής κ.α.)

   Φανταστείτε όμως τι θα γίνει, εάν ψηφίσουν στη Βουλή το Σκοπιανό (όπως ψήφισαν 3 Μνημόνια) και εμείς παραμείνουμε μόνο στα λόγια, τα πολύ χρήσιμα μεν Συλλαλητήρια και τις διαδηλώσεις "αγανακτισμένων"...

   Το μόνο που φοβούνται είναι το ΚΟΜΜΑ! Μια νέα, στρατηγική Πολιτική Δύναμη, που θα τους συντρίψει! Και αυτό έρχεται! Ερχόμαστε μαζί σας και κόβουμε επιτέλους όλους τους "Γόρδιους Δεσμούς" που δένουν την γλυκιά μας Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr