Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ! Εκεί θέλουν να μας πάνε και τώρα! Θα τους αφήσουμε;


  Ο χάρτης αυτός σχεδιάστηκε πρόσφατα, περί το 2014, για να αποτυπώσει με ακρίβεια τα κρυφά σχέδια του Τίτο για την δημιουργία της Μεγάλης Γιουγκοσλαβίας, στην οποία θα περιλαμβανόταν ως γνωστόν και το αιώνια ελληνικό έδαφος της Μακεδονίας στη Βόρεια Ελλάδα!


ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΜΟΣ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
  Αρχικά, η αρπαγή της Μακεδονίας μας, ήταν παλαιό όνειρο των Ρώσων και της Τσαρικής Ρωσίας, που εφεύρε τότε την θεωρία του "Πανσλαβισμού" (όλοι οι Σλάβοι σε ένα κράτος) και χρηματοδότησε αδρά την προπαγάνδα και τα όπλα των Βουλγάρων Κομιτατζήδων, εναντίον της αιώνια ελληνικής γης του Μεγαλέξανδρου, την οποία είχε πρώτο στόχο ο Πανσλαβισμός, για να αποκτήσει διέξοδο ο Ρωσικός Στόλος σε Αιγαίο και Μεσόγειο, καθώς λόγω των Στενών της Κωνσταντινούπολης που κατείχε η Τουρκία, ήταν αδύνατο να πρωταγωνιστήσει στην περιοχή.

 Έπειτα όμως και επί Σοβιετικής Ένωσης, ψάχνοντας για Συμμαχίες, προσπάθησαν να προσεταιριστούν και το Βασίλειο Σέρβων, Κροατών και Σλοβένων, που ξαφνικά το 1929 μετονομάστηκε σε "Γιουγκοσλαβία", που στα ρωσικά σημαίνει "Νότιος  Σλαβία, δηλαδή Νοτιοσλαβία", όπως την αποκαλούσαμε επί χρόνια στην Ελλάδα.

 Η έννοια του ονόματος αυτού ήταν ότι το μεγάλο πλέον βαλκανικό Γιουγκοσλαβικό Κράτος θα ήταν η Νότιος Σλαβία, ενώ η Σοβιετική Ένωση (Ρωσία) η Βόρειος Σλαβία... Και οι δικοί μας αφελείς οι Αριστεροί τρώγανε το παραμύθι του "κομμουνισμού" για "ψωμί, δουλειά και ελευθερία", χωρίς να βλέπουν ποιο γεωπολιτικό "τέρας" κρυβόταν από πίσω, με Γενοκτονία σχεδόν 50.000.000 Ρώσων και άλλων εθνοτήτων, που αρνούνταν το άθεο, σκληρό, δικτατορικό-ολοκληρωτικό καθεστώς του κόκκινου θηρίου!


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
 Τα πρώτα εκείνα σχέδια της Ρωσίας, έγιναν έτσι έπειτα και Σχέδια του Λένιν και κυρίως του Στάλιν της Σοβιετικής Ένωσης και του Κομμουνισμού, τα οποία πήρε κατόπιν ο Τίτο και θέλησε να τα εφαρμόσει για λογαριασμό του, ώστε να γίνει μία μεγάλη δύναμη, ανάμεσα στις δύο πολύ μεγάλες δυνάμεις...

 Ο Κομμουνισμός, που ήταν διεθνές όργανο και επεκτατικό ιδεολογικό εργαλείο της Σοβιετικής Ένωσης (Ρωσία), προέβλεπε την αποκοπή της Μακεδονίας από την Ελλάδα, ήδη από τον καιρό του Λένιν, ενώ η Γ΄ Κομμουνιστική Διεθνής (Κομιντέρν) εφεύρε τη θεωρία του ανύπαρκτου "Μακεδονικού Έθνους" για να μπορέσει να δικαιολογήσει την πρότασή της για  ίδρυση «ενιαίας και ανεξάρτητης Μακεδονίας», ώστε να καταφέρει να βρει την πολυπόθητη διέξοδο στο Αιγαίο η Σοβιετική Ένωση!

  Δεν ήταν όμως μόνον αυτό. Η Σοβιετική Ένωση, έβλεπε καθαρά πως η βασιλική Βουλγαρία (πριν γίνει Κομμουνιστική) έχτιζε στενή συμμαχική σχέση με την Γερμανία (Χίτλερ) και υπήρχε μέγας κίνδυνος το Βερολίνο να φτάσει να εξουσιάζει Σόφια και Αιγαίο, μέσω της αιώνια ελληνικής Μακεδονίας, που εποφθαλμιούσαν οι Βούλγαροι (θυμηθείτε συμμαχία Γερμανίας και Βουλγαρίας στον Α΄ Παγκόσμιο και εισβολή στη Μακεδονία μας - Κίνημα Εθνικής Άμυνας Βενιζέλου). 

  Έτσι αμέσως η Μόσχα, έδωσε επείγουσα εντολή σε όλα τα κομμουνιστικά κόμματα (Κομμουνιστική Διεθνή) για τεχνητή δημιουργία "Μακεδονικού Έθνους", ώστε χρησιμοποιώντας το παλιό σύνθημα των Κομιτατζήδων, να πάρουν με το μέρος τους σλαβόφωνους πληθυσμούς στο νότο της Γιουγκοσλαβίας, στο Πιρίν της Βουλγαρίας και στα βόρεια της Ελλάδας, ονομάζοντάς τους καταχρηστικά και αυθαίρετα εθνικά "Μακεδόνες", για να ανακόψουν την ΓερμανοΒουλγαρική διείσδυση και τυχόν μελλοντική κατοχή της περιοχής! Να προλάβουν να αρπάξουν την Μακεδονία μας, πριν από εκείνους! 

 Και είχαν δει σωστά στη Ρωσία, διότι πράγματι Χίτλερ  και Βουλγαρία συμμάχησαν τελικά εναντίον Ελλάδας και Γιουγκοσλαβίας, με τη Σόφια να παίρνει δώρο από το Βερολίνο το σημερινό κρατίδιο των Σκοπίων και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, πραγματοποιώντας σχεδόν την "Μεγάλη Βουλγαρία" στην πράξη!

   Μόλις όμως στην Βουλγαρία επικράτησε ο Κομμουνισμός, η Βουλγαρία δέχθηκε να παραχωρήσει το Πιρίν για να γίνει το ανεξάρτητο κομμουνιστικό (σοσιαλιστικό) κράτος της "Ενιαίας Μακεδονίας", που ήθελε η μαμά Σοβιετική Ένωση...

   Τότε ο Τίτο, σκέφθηκε γιατί να μην πάρει εκείνος την "μερίδα του λέοντος", αντί να την δωρίσει στον Στάλιν; Μια και βοηθούσε τους Κομμουνιστές στην Ελλάδα κατά τον Εμφύλιο με όπλα, χρήμα, υλικά και καταφύγια...


Ο ΤΙΤΟΣΤΑΛΙΝ

  Ο χάρτης λοιπόν αποτυπώνει εκείνα τα Σχέδια του Τίτο, ο οποίος έκανε πέρα τον Στάλιν, έκανε πέρα και τη Βουλγαρία και σχεδίασε την Γιουγκοσλαβική Ομοσπονδιακή Σοσιαλιστική "αυτοκρατορία" του, τη "Μεγάλη Γιουγκοσλαβία", που θα ξεκινούσε από τη Βενετία και θα έφτανε στην Κωνσταντινούπολη! Και πώς θα το κατάφερνε αυτό; Μα με τα εργαλεία του Στάλιν. Τους συντρόφους "Κομμουνιστές" των Βαλκανίων!

   Έτσι ο μικρός Τίτο, θα γινόταν ένας μεγάλος Τιτοστάλιν! Και πρώτη του προτεραιότητα, η πρώτη προτεραιότητα του Στάλιν: η αρπαγή της Μακεδονίας μας! Η στρατηγική διέξοδος στο Αιγαίο!

ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Η Μεγάλη Γιουγκοσλαβία του Τίτο - Με πρώτο "πιάτο" τη Μακεδονία ως τον Όλυμπο και το Άγιον Όρος.
Τον ίδιο αυτό γεωπολιτικό χώρο προσπαθεί τώρα να ελέγξει το ΝΑΤΟ...
   Για αυτό ακριβώς βλέπουμε στην μεγάλη "Ομοσπονδιακή Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας" που οραματιζόταν (ένα είδος "Κομμουνιστικής Βαλκανικής Ομοσπονδίας"), να περιλαμβάνεται στον αριθμό 7, η "Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας" με Πρωτεύουσα τη "Σολούν", δηλαδή τη Θεσσαλονίκη!

   Για να το πετύχει αυτό, άλλαξε αμέσως το 1945 την ως τότε ονομασία της Επαρχίας της Βαρντάρσκα (από το Βαρδάρης = Αξιός ποταμός), σε Ομόσπονδη "Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας" και φρόντισε να περάσει όλη τη σχετική προπαγάνδα μέσα στα Σχολεία και την Παιδεία, για ύπαρξη δήθεν "Μακεδονικού Έθνους", ώστε να συντηρείται και να πολλαπλασιάζεται η διεκδικητικότητα και προς Ελλάδα και προς Βουλγαρία!


ΗΠΑ - ΝΑΤΟ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
   Μόλις έφυγε ο Τίτο και κατέρρευσε και η Σοβιετική Ένωση, άνοιξε η όρεξη των δυτικών για την Γιουγκοσλαβία, η οποία δεν ήταν ποτέ ομοιογενές κράτος, αλλά μια ένωση Σέρβων, Κροατών, Σλοβένων, με λίγους  Αλβανούς και Βόσνιους μουσουλμάνους εντός, αλλά και Έλληνες που εξακολουθούσαν να ζουν σε αρχαίες κοιτίδες.

   Έτσι άρχισε η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας με μπροστάρη τη Γερμανία, ώστε να προσεταιριστεί νέα κράτη-δορυφόρους και αργότερα ακολούθησαν οι ΗΠΑ, ποντάροντας σε Αλβανία και Σκόπια, τόσο, ώστε να χρησιμοποιήσουν ολόκληρο το ΝΑΤΟ για πόλεμο κατά της Σερβίας, αρπάζοντας το Κοσσυφοπέδιο, όπου δημιούργησαν μια τεράστια αμερικανική βάση,το Camp Bondsteel!

   Αλλά αυτό δεν τους έφτανε. Στο μυαλό των Ρεπουμπλικάνων του Τζώρτζ Μπους, στη θέση της Γιουγκοσλαβίας, έπρεπε να δημιουργηθεί ένα άλλο τυφλά πιστό κράτος ή ομάδα κρατών, που να αρχίζει από την Αδριατική και να τελειώνει στο Αιγαίο, ώστε να μπορεί να εξυπηρετείται το Ναυτικό των ΗΠΑ και να εφοδιάζεται άμεσα η Βάση και τα αμερικανικά ή συμμαχικά στρατεύματα.

   Έτσι δύο πράγματα σχεδίασαν: τη Μεγάλη Αλβανία και την Μεγάλη "Μακεδονία". Η πρώτη θα ήταν η πόρτα του Αιγαίου και η άλλη η πόρτα της Αδριατικής. Η πρώτη με τον Αυλώνα και η δεύτερη με τη Θεσσαλονίκη.

   Γι΄ αυτό ο Μπους, βλέποντας ότι η Ελλάδα του Καραμανλή είχε πάρει τον δρόμο της Ρωσίας, έκανε δύο μεγάλες κινήσεις: αναγνώρισε την ψευτο "Μακεδονία" (Σκόπια) και το Κοσσυφοπέδιο, βασικά κομμάτια στο παζλ των "Ηνωμένων Πολιτειών Βαλκανικής", με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη!

 Με άλλα λόγια, οι Αμερικανοί  Ρεπουμπλικάνοι (όχι οι Δημοκρατικοί), ανέλαβαν να υλοποιήσουν για λογαριασμό τους, το παλαιό σχέδιο της Τσαρικής Ρωσίας, το ίδιο μετέπειτα σχέδιο των Βουλγάρων Κομιτατζήδων ("Μεγάλη Βουλγαρία"), το ίδιο κατοπινό σχέδιο της Σοβιετικής Ένωσης και του Κομμουνισμού, το ίδιο εκείνο σχέδιο του Τίτο και της "Μεγάλης Γιουγκοσλαβίας": την αρπαγή της Μακεδονίας! Πώς; Χρησιμοποιώντας το κρατίδιο των Σκοπίων...

   Άλλαξαν απλώς οι διεκδικητές, αλλά η διεκδίκηση παρέμεινε η ίδια: η μία και μόνη Μακεδονία των Ελλήνων!

    Και πάντα επιχειρούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: με όχημα το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Γι΄ αυτό και δεν πρέπει, με κανέναν τρόπο, με κανέναν εκβιασμό ή εκφοβισμό, να το παραδώσουμε! Γιατί παραδίνουμε το στρατηγικό έδαφος της Βόρειας Ελλάδας! Αυτό που θέλουν όλες οι μεγάλες δυνάμεις, πάντα, ως τώρα, μέχρι και αυτή τη στιγμή! Ακόμη και η μακρινή Κίνα!

  Δεν είναι "ονοματολογικό" λοιπόν το πρόβλημα. Είναι αιώνια γεωπολιτικό και γι΄ αυτό αιώνια διεκδικητικό, "όπλο" θανάσιμο κατά της Ελλάδας, ανά πάσα στιγμή θελήσουν να το "οπλίσουν" μεγάλες γεωοπολιτικές ή οικονομικές δυνάμεις εναντίον μας.

   Γιατί δεν είναι βέβαια τυχαίο πως και η Ρωσία και η Κίνα και η Τουρκία, φυσικά και οι ΗΠΑ, σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ ιστορικής και πολιτισμικής αμάθειας, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν "Μακεδονία", πιάνοντας έτσι  μελλοντικές "πόρτες" στο Αιγαίο... 

   Όλοι ζητούν τη Μακεδονία! Όλοι χρησιμοποιούν τα Σκόπια σαν "Μακεδονία", για να μας πάρουν αύριο τη Μακεδονία

    Και το ερώτημα είναι: θα πέσουμε στην παγίδα τους; 

  Θα αφήσουμε ανενημέρωτους και αδιάφορους Βουλευτές και εξαρτημένα, σταλινικόμυαλα ή εκβιαζόμενα Κόμματα, να δώσουν στους ξένους ό,τι επί αιώνες κρατούμε ελληνικό με "μαρτύρων και ηρώων αίμα";

   Ή θα χτίσουμε τώρα, άμεσα, ένα ένα Κόμμα - Κάστρο που θα θωρακίσει και τη Μακεδονία και όλα τα εθνικά θέματα του ενιαίου Ελληνισμού;

 Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, είναι το σπαθί του Μεγαλέξανδρου! Που επιστρέφει μαζί μας, για να ξαναπάρει πίσω την Ελλάδα! Και να την οδηγήσει ενωμένη και πάλι, στον θρίαμβο και τη δόξα!

  Ξεκινήσαμε! Υπογράψτε την Ιδρυτική Διακήρυξη! Γίνετε οι πρώτοι κήρυκες της νέας Ελλάδας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr