''ΣΕΙΣΜΟΣ'' ΖΑΕΦ: ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ''ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ''! ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ! ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΩ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!


  Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, με συνέντευξη τύπου εν κήπω (14-4-2018) τινάζει κυριολεκτικά στον αέρα τις μυστικές διαπραγματεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Σκοπιανό!Καθισμένος ανάμεσα στους δύο Αναπληρωτές του, την Υπουργό Άμυνας Ραντμίλα Σεκερίνσκα και τον Μπουγιάρ Οσμάνι, αποκάλυψε κρίσιμες λεπτομέρειες της εθνικής μειοδοσίας, που πρέπει να προκαλέσουν πολιτικό σεισμό στην Ελλάδα!

(ΕΘΝΙΚΗ) ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  Στο ζωτικό θέμα της (εθνικής) Ταυτότητας, ο Ζάεφ δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει κατανόηση επειδή είναι τάχα προσωπική αίσθηση και δέσμευση και δεν αναφέρει καν αλλαγή της! Δηλαδή η Ελλάδα δεν ζητάει να αλλάξει καν η εθνική Ταυτότητα των Πλαστογράφων και την αποσιωπά για να περάσει η Συμφωνία:

ΖΑΕΦ: "Είναι θέμα αίσθησης και η ελληνική πλευρά έχει κατανοήσει αυτό το θέμα και είναι σωστό να το επιβεβαιώσω γιατί είναι μία από τις πρώτες θετικές στιγμές που έχουν προκύψει. Ο Πρωθυπουργός Τσίπρας και ο κ. Κοτζιάς κατανοούν την ταυτότητα. Η ταυτότητα είναι ένα αίσθημα και δεν παραπέμπει στα μεταβαλλόμενα ζητήματα ταυτότητας"!

   Προσοχή: όταν μιλούν για Ταυτότητα, εννοούν την Εθνική τους Ταυτότητα, δηλαδή την Εθνότητα, το δήθεν "Μακεδονικό" ανύπαρκτο έθνος, την πεμπτουσία της προπαγάνδας και της παιδείας τους, βάση των οποίων συντηρούν το Όνομα (μας), για να ζητήσουν το Έδαφος (μας)!

  Άλλη δε είναι η κρατική "ταυτότητα", που ορίζεται σαν Ιθαγένεια/Υπηκοότητα ή Εθνικότητα/Κρατικότητα, για την οποία το Ζάεφ δηλώνει ότι θα είναι σύμφωνη με το νέο όνομα για διεθνή χρήση:

ΖΑΕΦ:  "...Πολίτης της Βόρειας / Άνω / του Βαρδάρη ή κάτι παρόμοιο (σ.σ. Μακεδονίας), αυτό που θα αποφασίσουμε"...

   Δηλαδή η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δίνει χάρισμα την εθνική Ταυτότητα/Εθνότητα "Μακεδόνες - Μακεδονικό Έθνος" και για να θολώσει τα νερά πιάνει μόνο την Ιθαγένεια/Υπηκοότητα/ Εθνικότητα, δηλαδή το πώς θα χαρακτηρίζεται ο υπήκοος ενός κράτους, και όχι το ποιας Εθνότητας ή Έθνους είναι ή υποστηρίζει πως τάχα "είναι" ο ίδιος και οι πρόγονοί του!

  Αλλά και η Ιθαγένεια, το π.χ. "πολίτης/τες της Άνω "Μακεδονίας"" θα καταντήσει να λέγεται εν συντομία από όλους "Μακεδόνας/ες", όπως έγινε και με την επίσης "Σύνθετη Ονομασία" FYRO"M"! Κανείς δεν έλεγε "πολίτης/τες της FYRO"M"", αλλά "Μακεδόνας/νες"...

   Επομένως και αυτό ακόμη είναι καταστροφικό, όπως και κάθε έννοια, όρος, χαρακτηρισμός, ιδιότητα ή ονομασία που περιέχει την ελληνική λέξη "Μακεδονία" και τα παράγωγά της "Μακεδονικός/ή/ό"...

ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

  Ο Ζαέφ, παραδέχεται ότι οι μόνες πια διαφωνίες είναι το πεδίο χρήσης και το όνομα για διεθνή χρήση...

ΖΑΕΦ: "Θα έλεγα ότι μόνο τα θέματα που σχετίζονται με το πεδίο χρήσης και το όνομα για μια διεθνή χρήση δεν έχουν ακόμη επιλυθεί. Είμαστε πολύ κοντά στη λύση που θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και από την άποψη της ταυτότητας, της εθνικότητας και της γλώσσας"!

  Αναφερόμενος ειδικότερα στο αίτημα erga omnes της Ελλάδας, ο Ζάεφ επανέλαβε τη θέση των Σκοπίων, δηλαδή ότι το συμφωνηθέν όνομα πρέπει να χρησιμεύει μόνο για διεθνή χρήση χωρίς τροποποίηση του Συντάγματος, καθώς η χρήση της ονομασίας εσωτερικά δεν θα έχει καμία δήθεν επίδραση στην Ελλάδα...

   Με δύο λόγια (με ξένη ενθάρρυνση) επιμένει στην απαράδεκτη Διπλή Ονομασία (άλλο όνομα μέσα, άλλο έξω) δηλώνοντας ότι συζητά μόνο Όνομα για Διεθνή χρήση, χωρίς τροποποίηση του Συντάγματος, δηλαδή χωρίς να αλλάξει η προκλητική Συνταγματική Ονομασία "Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"! Κοινώς μας κοροϊδεύουν...

ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΟΝΟΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

  Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, αποκαλύπτει για τα πλέον ευαίσθητα θέματα, όπως της (εθνικής) τους Ταυτότητας π.χ. έχει όπως είδαμε την κατανόηση της Αθήνας, όπως και για την αδυναμία αλλαγής Συντάγματος, οπότε πάμε σε "άλλη λύση":

ΖΑΕΦ: "Είμαστε ευγνώμονες για την κατανόηση της ελληνικής πλευράς για αυτά τα ευαίσθητα θέματα, χάρη στα οποία είμαστε κοντά στην επίλυση και σε αυτά τα θέματα. Έχουν επίσης κατανοήσει την ανάγκη για πλειοψηφία των δύο τρίτων στο κοινοβούλιο για να αλλάξουν το Σύνταγμα, γι 'αυτό απαιτείται μια άλλη ιδανική λύση".

   Ποια είναι αυτή η "άλλη λύση"; Μα η υπογραφή Διεθνούς Συμφωνίας, χωρίς πάντα αλλαγή Συνταγματικού Ονόματος, άρα Διπλή Ονομασία, ενώ εμείς θα τους βάζουμε σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., με το "Μακεδονία" και μέσα και έξω και παντού...

   Κατά τα λόγια όμως του ίδιου του Νίκου Κοτζιά, το Σύνταγμα των χωρών υπερισχύει των Διεθνών Συνθηκών και Συμφωνιών... Και άρα το "Δημοκρατία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" υπερισχύει όλων των υπογραφών και επιγραφών...

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
  Ο Ζάεφ ακόμη, επιβεβαίωσε ότι θα διοργανωθεί Δημοψήφισμα για το Όνομα, αφήνοντας ανοικτό και μετέωρο το πότε, ενώ υπογράμμισε πως διαφωνεί σε κάτι τέτοιο το αλβανικό κόμμα DUI που τον στηρίζει στη Βουλή...

ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ "Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ" ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

  Ο Ζόραν Ζάεφ τέλος, σε άλλη, τηλεοπτική συνέντευξή του στο TV 24 News (13-4-2018), διαβεβαίωσε πως δεν θα κατεδαφίσει τον "Μέγα Αλέξανδρο" από την κεντρική πλατεία των Σκοπίων, όπου δεσπόζει έφιππος, πάνω στον "Βουκεφάλα", με την βάση του να κοσμούν αρχαίοι "Μακεδόνες" πολεμιστές και ο Ήλιος της Βεργίνας, όλα φυλασσόμενα από βασιλικούς λέοντες!

   Προσέξτε: η (προσωρινή) αλλαγή ονομασίας στο Αεροδρόμιο, έχει να κάνει με το Εξωτερικό και την κοροϊδία μας, ενώ μέσα γράφει "καλώς ήρθατε στη "Μακεδονία""...

   Το εντυπωσιακό μνημείο του "Μεγάλου Αλεξάνδρου" στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, "δεν έχει να κάνει με το Εξωτερικό, αλλά με το Εσωτερικό"... Και είναι "σήμα πλαστογραφηθέν" της δήθεν εθνικής τους "Ιστορίας και Ταυτότητας"... για την οποία η Κυβέρνηση Τσίπρα εξέφρασε "κατανόηση"...

ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

  Συμπερασματικά λοιπόν από τις παραπάνω ομολογίες του Ζόραν Ζάεφ, αποκαλύπτονται καυτές λεπτομέρειες των μυστικών διαπραγματεύσων της εκκολαπτόμενης Συμφωνίας, που πρέπει να προκαλέσουν πολιτικό σεισμό στην Ελλάδα και πτώση της Κυβέρνησης, που δίνει τα πάντα στους Πλαστογράφους, υπακούοντας τους ξένους και όχι τον κυρίαρχο λαό και το έθνος, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα:

1. Τσίπρας και Κοτζιάς κατανοούν την (εθνική) Ταυτότητα των Σκοπιανών και την αφήνουν ανέπαφη, χωρίς να θέτουν ζήτημα αλλαγής Ταυτότητας (δηλαδή θα μπορούν να λέγονται εθνικά "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ")! Για να μην τους δυσκολέψει η Κυβέρνηση, θα εξαιρέσει το μείζον αυτό ζήτημα και θα μεταθέσει το "βάρος" και την "επιτυχία" στην Ιθαγένεια/Υπηκοότητα (Εθνικότητα και όχι Εθνότητα)...

2. Ο Ζάεφ συζητά μόνο για την Διεθνή Ονομασία του κράτους και όχι για αλλαγή της Συνταγματικής Ονομασίας (θα εξακολουθούν να λέγονται "Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" στο Σύνταγμα και όλα τα εσωτερικά έγγραφα, βιβλία, χάρτες, σχολεία, σύλλογοι, μουσεία, στρατός, αστυνομία, νομίσματα, χαρτονομίσματα κλπ). 

3. Η Συμφωνία λοιπόν για να επιτευχθεί θα αφορά ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, δηλαδή θα αφορά μόνο το Διεθνές (εξωτερικό) όνομα των Σκοπίων, ενώ το εσωτερικό θα μείνει ανέγγιχτο! Και στα δύο θα δεσπόζει προκλητικά ο ελληνικός ιστορικός όρος-λέξη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

4. Ο Ζάεφ δεσμεύεται ότι δεν θα γκρεμίσει το προκλητικό μνημείο του έφιππου Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, με τον Βουκεφάλα, τον Ήλιο της Βεργίνας και τους αρχαίους "Μακεδόνες" πολεμιστές! (διαρκής πρόκληση και αδιάκοπος "αλυτρωτισμός" - ψευτο"μακεδονισμός" εναντίον της Ελλάδας και της Ελληνικής Ιστορίας)

5. Με δυο λόγια, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τα δίνει όλα στα Σκόπια και Όνομα και Έθνος και Ιστορία και Αλέξανδρο και ένταξη και ΝΑΤΟ και Ε.Ε., χωρίς να πάρει τίποτε! Μονάχα την αιώνια ντροπή της προδοσίας, εάν τελικά την τολμήσει! 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

 Ελάτε να τους σταματήσουμε! Οργανωθείτε στο υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, που ενώνει όλους τους Έλληνες, σε μια μεγάλη, αδελφική γροθιά! Τον πολιτικό φορέα της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα, που επί χρόνια υπερασπίζεται ασυμβίβαστα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης την Ελληνικότητα και Μοναδικότητα του Ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όταν άλλοι αδιαφορούσαν ή κάναν τα "στραβά μάτια" σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ήταν ή είναι ακόμη γραμμένοι ή ενταγμένοι στα ένοχα κόμματα που προωθούσαν και προωθούν ωμά τη Σύνθετη Ονομασία, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ και το "Κίνημα Αλλαγής" με τα Ποτάμια και τους παραποτάμους του!

  Ελάτε στις πολεμίστρες της Πίστεως και της Πατρίδας! Στις πολεμίστρες του Αλεξάνδρου και του Βυζαντίου! Στις πολεμίστρες της Εθνικής Αξιοπρέπειας, της Ελπίδας και της νέας Εθνικής Ευημερίας! Στην μεγάλη Ελλάδα του Πολιτισμού και της Ιστορίας!

  Υπογράψτε τώρα κιόλας την Ιδρυτική μας Διακήρυξη εδώ, μέχρι να συμπληρωθούν οι πρώτες 35.000 υπογραφές Ελλήνων και Ελληνίδων! Για να ξεκινήσουμε και εμείς, με όσους Έλληνες ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος την επική του πορεία! Για να δημιουργήσουμε με τη βοήθεια του Θεού και της Ορθοδοξίας, τη νέα μεγάλη Ελλάδα που οραματιζόμαστε! Την Ελλάδα που πιστεύει στα χέρια της και στα παιδιά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr