Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ - ΙΟΝΙΟΥ! Δώρο Τσίπρα μετά το ''Ίλιντεν''!


  Η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ αναβάθμισε ξαφνικά τα Σκόπια, εντάσσοντάς τα στην "Πρωτοβουλία Αδριατικής - Ιονίου", μια περιφερειακή συνεργασία, όπου συμμετέχουν Ιταλία, Ελλάδα, Κροατία, Σλοβενία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Μαυροβούνιο και Σερβία!


   Η προκλητική αναβάθμιση της διεθνούς θέσης και εικόνας των Σκοπίων έγινε σήμερα (24-5-2018) στην Κατάνη της Σικελίας, κατά το 3ο Ετήσιο Φόρουμ των Υπουργών Εξωτερικών των χωρών μελών, παρουσία του Αναπληρωτή ΥΠΕΞ Γιώργου Κατρούγκαλου!


   Το δώρο αυτό αποτελούσε υπόσχεση Τσίπρα σε Ζάεφ στο Νταβός (δείτε εδώ) και έρχεται σαν γενναία ανταμοιβή μετά την συμφωνία της διπλά απαράδεκτης και επεκτατικής ονομασίας "Μακεδονία του Ίλιντεν"!

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΒΕΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
  

 Η προκλητική απόφαση ένταξης των Σκοπίων στην "Πρωτοβουλία Αδριατικής - Ιονίου", κατά την Διυπουργική Σύνοδο της Κατάνης (24-25/5/2018), εκτός του ότι αναβαθμίζει την διεθνή εικόνα του κρατιδίου των πλαστογράφων, σπάζει και το "βέτο Καραμανλή" (με τη ΝΔ να κοιμάται κυριολεκτικά όρθια), σύμφωνα με το οποίο τα Σκόπια δεν μπορούν να εντάσσονται πλέον σε κανέναν Οργανισμό, εάν δεν αλλάξουν πρώτα το Συνταγματικό τους Όνομα, με κάποιο που να συμφωνεί η Ελλάδα. 

  Η "Πρωτοβουλία Αδριατικής - Ιονίου" βέβαια μπορεί να μην είναι (ακόμη) επίσημος Διεθνής Οργανισμός, αλλά λειτουργεί άτυπα σαν τέτοιος και σε περιφερειακά πλαίσια, έχοντας μάλιστα και μόνιμη Γραμματεία στην Ιταλία.

   Επομένως, πώς η Ελλάδα θα δικαιολογεί πλέον το βέτο της για ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., όταν η ίδια τα εντάσσει στον ανεπίσημο Οργανισμό "Αδριατικής - Ιονίου" ως την ένατη χώρα μέλος;

 ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ
   Το επόμενο προκλητικό βήμα Τσίπρα, σύμφωνα με τις δύο υποσχέσεις που έδωσε στον Ζάεφ για την ...αλλαγή ονομασίας αεροδρομίου και αυτοκινητοδρόμου, είναι η κύρωση από την Ελληνική Βουλή της β΄ φάσης της Συμφωνίας Σύνδεσης Σκοπίων - Ε.Ε., που σημαίνει έναν ακόμη αυτοεξευτελισμό της Ελλάδας, η οποία θα αποδεικνύει με τη σφραγίδα του Κοινοβουλίου της, ότι τα Σκόπια είναι φιλική πλέον χώρα και ασκεί καλή γειτονία! Και άρα δεν θα υπάρχει κανένας λόγος για άσκηση ελληνικού βέτο...

   Η κύρωση αυτή, για την οποία πρέπει να σημάνει συναγερμός στο Κοινοβούλιο, θα αποτελέσει προφανώς πρόβα κοινοβουλευτικής αναγνώρισης των Σκοπίων και ψήφισης της τελικής Συμφωνίας από Έλληνες (;) Βουλευτές!

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

  Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, καταδικάζει έντονα την ένταξη των Σκοπίων στην "Πρωτοβουλία της Αδριατικής - Ιονίου", καθώς το κρατίδιο των Σφετεριστών συνεχίζει προκλητικά να αναφέρεται και να προσδιορίζεται σαν "Δημοκρατία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" στο Σύνταγμά του και να χρησιμοποιεί σε κάθε ευκαιρία και βήμα το ιστορικό ελληνικό όνομα!

   Κάθε συμφωνία λοιπόν Ένταξης ή Σύνδεσης, είναι απλά επιβράβευση της πλαστογραφίας και της επεκτατικής διάθεσης των Σκοπίων, έτσι όπως εκδηλώνεται μέσα από την αρπαγή και αυθαίρετη, συνεχή χρήση του ελληνικού ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και των παραγώγων του!

   Όσο για την διπρόσωπη ΝΔ, ας σταματήσει τα "κροκοδείλια δάκρυα", γιατί η αποδοχή Σύνθετης Ονομασίας, είναι αποδοχή σύνθετης Προδοσίας

  Και φαίνεται πως ο "καυγάς" γίνεται μόνο για το ποιος θα φορτωθεί πρώτος από τους δύο, το στίγμα του Εφιάλτη...

το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

ελάτε να τους σταματήσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr