ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! Μέρες ΄21 ζει η Ελλάδα! Ξεσηκώνεται ολόκληρο το Γένος για τη Μακεδονία!


   Με μεγάλη συγκίνηση, ανακοινώνουμε ότι στο υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, εντάχθηκε και εν ενεργεία Μητροπολίτης, υπογράφοντας την Ιδρυτική μας Διακήρυξη!

  Η σπάνια πράξη του μας γεμίζει με ουράνια χαρά και δύναμη! Αποτελεί δε ηθική επιβράβευση των μακροχρόνιων αγώνων και προσπαθειών μας, από τον καιρό ακόμη της δημιουργίας του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και έπειτα της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα, που "πολεμούν" επί δεκαετίες για αυτά που ανακάλυψαν κάποιοι μόλις φέτος!

   Η ένταξή του στις "πολεμίστρες" μας, αποδεικνύει ότι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ αποτελεί τη νέα, ζωντανή Φιλική Εταιρεία του Γένους, όπου έχουν καθήκον να ενταχθούν όλοι οι αγνοί Έλληνες και Ελληνίδες, που μέσα στην καρδιά τους έχουν Πίστη και Πατρίδα! Αγίους και Ήρωες! Τάφους και μνήμες! Ιστορία και Παιδεία! Ψυχή, Χριστό και Ελλάδα! Όλοι όσοι λαχταρούν να ξαναπάρουμε πίσω την πατρίδα, τη ζωή και το χαμόγελο που μας έκλεψαν, με την τεχνητή κρίση Χρέους, τα μεθοδευμένα Μνημόνια, τις βίαιες και αντισυνταγματικές περικοπές μισθών, δώρων, συντάξεων, το "δόγμα του σοκ", την κατάργηση στην ουσία των Ορθόδοξων Θρησκευτικών στα Σχολεία, την παράδοση της Μακεδονίας, την επικείμενη της Βορείου Ηπείρου και την καθημερινή προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της συνείδησης των Ελλήνων!

  Ο σεπτός Έλληνας Ιεράρχης ακόμη, μας δείχνει με το παράδειγμά του ότι υπάρχει ακόμη Ελπίδα και πως η Ελλάδα μετά τη "σταύρωση" πλησιάζει πλέον ολοταχώς στην Ανάσταση! Πως η Ορθόδοξη Εκκλησία μας ήταν και είναι πάντα η μάνα του Έθνους, η πρωταγωνίστρια της διάσωσης και αναγέννησής του!

  Ο θαρραλέος Μητροπολίτης, ανοίγει σήμερα έναν μεγάλο δρόμο! Τον δρόμο ενός νέου ΄21, ενός νέου Μακεδονικού Αγώνα, μιας εθνικής Αναγέννησης, που είδαν να έρχεται πολλοί Άγιοι, όπως ο Άγιος Παΐσιος και ο Άγιος Πορφύριος!

  Είναι η ίδια αναγέννηση και αναλαμπή, για την οποία μίλησε προφητικά ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος από τούτη την ιερή γη, λέγοντας:

   "Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα! Γιατί κάποια Ελλάδα αποφάσισε να αυτοκτονήσει"!

  Θα αναρωτηθούν κάποιοι βέβαια, "μα καλά, είναι σωστό Μητροπολίτης να εντάσσεται σε πολιτικό κόμμα"; Και η απάντηση είναι: ήταν σωστό που ο Παλαιών Πατρών Γερμανός και τόσοι Αρχιερείς εντάχθηκαν στη Φιλική Εταιρεία; Ήταν σωστό που ο Γερμανός Καραβαγγέλης, ο Χρυσόστομος Δράμας, ο Αιμιλιανός Γρεβενών και τόσοι άλλοι Αρχιερείς εντάχθηκαν στον Μακεδονικό Αγώνα για να σωθεί η Μακεδονία; Ήταν σωστό που ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ηγήθηκε σαν Εθνάρχης του Κυπριακού Ελληνισμού και έφτασε για χάρη της Ελευθερίας στο αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας;

  Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, δεν έχει άλλωστε καμμία από τις γνωστές φθηνές και εισαγόμενες κομματικές ιδεολογίες! Υπηρετεί Πίστη και Πατρίδα και γεννιέται για εθνικούς και μόνον λόγους μέσα από τα σπλάχνα, τα ιερά χώματα, τους τάφους, τα μάρμαρα, τα βουνά, τις θάλασσες και τα Μοναστήρια του Ελληνισμού! Για την διάσωση της Μακεδονίας και ολόκληρης της Ελλάδας, από την λαίλαπα της παράδοσης, του ξεπουλήματος, της αθεΐας

  Γιατί μας φέρνουν κι άλλες "Πρέσπες" και ανάμεσά τους ηλεκτρονική ταυτότητα παρακολούθησης με τσιπ, διαχωρισμό Θρησκείας και Κράτους με Συνταγματική Αναθεώρηση, πλήρης απομάκρυνση της Ορθοδοξίας και της πραγματικής μας Ιστορίας από τα Σχολεία, αθεΐα και σκοταδισμό παντού, τελεία διάλυση της Ελλάδας και των παιδιών μας!

  Ο γενναίος Μητροπολίτης  λοιπόν, δεν εντάχθηκε σε κόμμα σαν τα άλλα, ούτε φυσικά είναι ή μπορεί να γίνει "υπήκοος κόμματος" καθώς είναι "υπήκοος Θεού", αλλά στην "Νέα Πολιτική Οργάνωση του Γένους των Ελλήνων"! Στην μεγάλη ειρηνική Επανάσταση του λαού μας

   Έκανε αυτό που θα έκανε κάθε Ιεράρχης της Ιστορίας, κάθε Παλαιών Πατρών Γερμανός, κάθε Μακρυγιάννης, κάθε Καραβαγγέλης, κάθε Δραγούμης, κάθε Παύλος Μελάς, κάθε Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος (που αρνήθηκε να ορκίσει την δοσίλογη Κυβέρνηση που επέβαλαν οι Γερμανοί το 1941 στην Ελλάδα), κάθε Αρχιεπίσκοπος Μακάριος, κάθε Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος!

 Τον ευγνωμονούμε! Και ελπίζουμε το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν όλοι οι Μητροπολίτες, όλοι οι τιμημένοι και αγωνιστές Ιεράρχες της Ελλάδος! Επειδή είναι Εθνικός Αγώνας! Σοβαρότατοι εθνικοί και θρησκευτικοί λόγοι! Εθνικό Προσκλητήριο! Είναι Εθνική ειρηνική Επανάσταση! Είναι η Άνοιξη της Ελλάδας!

   Γιατί άλλο δρόμο δεν έχει. Για να αλλάξουμε την κατάσταση, πρέπει να μπούμε μέσα στη Βουλή και να τα αλλάξουμε όλα! Να ξαναπάρουμε πίσω την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και την  ΕΛΛΗΝΙΚΗ Δημοκρατία μας! Την Ιστορία, την Πίστη, την Παιδεία και την Οικονομία μας!

  Υποσχόμαστε στον τιμημένο Μητροπολίτη και όσους άλλους Ιεράρχες και Ιερείς ακολουθήσουν το νέο κάλεσμα του Γένους, ότι τη στιγμή, που θελήματι Θεού και λαού, αναλάβουμε την διακυβέρνηση της δοξασμένης Ελλάδας, θα τους δώσουμε δικαιωματικά, την μεγίστη εθνική τιμή, να μεταφέρουν με τα χέρια τους την εικόνα του Χριστού και της Υπερμάχου Στρατηγού μέσα στην αίθουσα της Βουλής των Ελλήνων! Για να μείνουν για πάντα εκεί, προστάτες και φρουροί του Γένους! Για να ξαναέλθει η Ευλογία στον τόπο! Να ξανανθίσουν δημιουργικά έδρανα και καρδιές! Διότι είναι ειπωμένο από τον ίδιο τον Χριστό μας : "χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν"!

  Εμπρός! Το νέο ΄21 ξεκίνησε! Ιεράρχες, Ιερείς, Στρατιωτικοί, Αστυνομικοί, Εκπαιδευτικοί, Δημοσιογράφοι, Επαγγελματίες, Επιστήμονες, Ιατροί, Δικηγόροι, Αρχαιολόγοι, Έμποροι, Επιχειρηματίες, Λογιστές, Ασφαλιστές, Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί, Πλοίαρχοι, Ναυτικοί, Γυμναστές, Οδηγοί, Αγρότες, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί υπάλληλοι, Φοιτητές, Συνταξιούχοι, απλοί Έλληνες και Ελληνίδες, εντάσσονται από τα όλα τα μέρη της Ελλάδας και του Εξωτερικού στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

  Και λέγεται "Μακεδονικό" για να σώσει το όνομα και να το επανελληνοποιήσει στο εξωτερικό, εκμηδενίζοντας την προπαγάνδα των Σκοπιανών! Και λέγεται "Κόμμα" για να διεξάγει πολιτικό αγώνα, ώστε να αναλάβει την Κυβέρνηση της Ελλάδας! Για να ξαναγίνει η πολιτική εργαλείο δημιουργίας και περηφάνιας και όχι ταπείνωσης, υποδούλωσης, παράδοσης και καταστροφής!

  Η αγκαλιά μας είναι ανοιχτή για όλους όσους σέβονται τις αρχές μας, όπως περιγράφονται στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη! Τα ιδρυτικά μέλη θα "κλείσουν" μόλις συμπληρωθεί ο συμβολικός αριθμός των πρώτων 35.000! Όσων και εκείνων με τους οποίους ξεκίνησε ο Αλέξανδρος! Όσων και εκείνων που θα ξεκινήσουν τώρα τη νέα Ελλάδα!

  Διευκρινίζουμε, ότι για σοβαρούς εθνικούς λόγους, εν ενεργεία Βουλευτές που θα θελήσουν να ενταχθούν, πρέπει να θέσουν την έδρα τους άμεσα υπό το Μακεδονικό Κόμμα στην παρούσα Βουλή, για όσο αυτή θα υπάρξει. Δεν γίνονται αποδεκτές έδρες Βουλευτές που υπηρετούν την Χρυσή Αυγή ή την "Κόκκινη Αυγή" (ΣΥΡΙΖΑ)!


το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

ελάτε να τους σταματήσουμε
https://makedonikokomma.blogspot.gr/2016/04/blog-post_6.html


  

2 σχόλια:

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr