''ΒΟΜΒΑ'' ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Σε προεκλογική περίοδο η χώρα


  Η μεγάλη αντίσταση του Ελληνισμού, τα σχεδόν μηδενικά ποσοστά, το χτίσιμο του Μακεδονικού Κόμματος που παίρνει ποσοστά ακόμη και από τους μετανιωμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και όλους τους πολιτικούς χώρους, αλλά και η φοβερή τραγωδία στο Μάτι, που ήρθε να "κάψει" και τις τελευταίες τους πολιτικές ελπίδες για αντιστροφή του πολιτικού κλίματος, υποχρεώνουν πλέον τη συγκυβέρνηση σε αυτοδιάλυση και αποφυγή της ψήφισης του Σκοπιανού από αυτήν τη Βουλή, ώστε να τα χρεωθούν όλα οι "άλλοι"...


   Αυτό προανήγγειλε ξεκάθαρα πλέον ο ίδιος ο Καμμένος σε συνέντευξή του στον Real Fm και τον Νίκο Στραβελάκη (8-8-2018), αποκαλύπτοντας ότι εάν ο Τσίπρας φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, τότε ο ίδιος θα δηλώσει ότι αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την Κυβέρνηση, και θα αποσύρει αμέσως και τους Υπουργούς των ΑΝΕΛ, οδηγώντας σε πτώση και Εκλογές, πριν η Συμφωνία τεθεί σε ψηφοφορία! Δείτε το βίντεο:


   Αυτή είναι μια σοβαρή αλλαγή θέσης, διότι μέχρι τώρα έλεγε, πως απλά δεν θα την ψηφίσει, αλλά θα συνεχίσει να στηρίζει την Κυβέρνηση! Τώρα όμως κόβει (σε συνεννόηση φυσικά με Τσίπρα) το νήμα για αμφότερους μικροπολιτικούς λόγους!


ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΑΝ ΟΛΑ
 Στη Συμφωνία των Πρεσπών, υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο. Μια αποφασισμένη "σκληρή" γραμμή Κοτζιά, που απαιτούσε μονολεκτική ονομασία και μάλιστα στα Σλαβικά, απόλυτο erga omnes ακόμη και σε γλώσσα, εθνότητα, εθνικότητα, προϊόντα, διεθνείς κωδικούς, έγινε σε μια νύχτα καπνός και υιοθετήθηκε η απόλυτη παράδοση στους Σκοπιανούς, που τα πήραν κυριολεκτικά όλα, τόσο πολύ και τόσο ξαφνικά, που νόμισαν ότι ονειρεύονται, ακόμη και την στιγμή της υπογραφής στις Πρέσπες...


  Τι είχε αλλάξει; Από τη μια οι ξένες πιέσεις και υποσχέσεις και από την άλλη η απόφαση να φύγουν πριν ψηφίσουν τα αψήφιστα, ώστε να "υποχρεωθούν" να τα ψηφίσουν η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής, για να επανέλθουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έπειτα δριμύτεροι, λέγοντας πως "εμείς δεν φέραμε ποτέ στη Βουλή μια Συμφωνία για την οποία ...πιεστήκαμε να δεχτούμε κατ΄αρχήν, ώστε να βγάλουμε την Ελλάδα στις αγορές... Οδηγήσαμε την χώρα σε Εκλογές και ο λαός έφερε ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής που ψηφίζουν εκείνο που εμείς αρνηθήκαμε να ψηφίσουμε"...


  Γι΄ αυτό και ζήτησαν πρόσφτατα την εκδούλευση από τον Ζάεφ να καθυστερήσει τις διαδικασίες μέχρι τον Ιανουάριου 2019, ώστε μέχρι τότε να μπορέσουν να δώσουν λεφτά στον κόσμο και να κάνουν από πάνω και τον "καμπόσο", ότι δεν φέρνουν στη Βουλή τη Συμφωνία, αλλά δίνουν δημοκρατική δήθεν διέξοδο και Εκλογές που είναι σαν ..."Δημοψήφισμα"

 Να κάνουν δηλαδή "ηρωική" έξοδο, να μπορέσουν να μειώσουν σε ανεκτά όρια την ήττα, να ανακάμψουν μερικώς στις Δημοτικές Εκλογές (βιαστική στήριξη Μπουτάρη) και με την νέα Κυβέρνηση στα "κάρβουνα", περικοπές Συντάξεων, φόρους, Σκοπιανό, Κυπριακό να επανέλθουν σαν "λυτρωτές" σε έναν λαό που ξεχνάει τον Ιανουάριου - Φεβρουάριο του 2020, όταν θα υποχρεωτικά θα χρειαστεί Εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας!


ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
Ιανουάριος 2019 - Πρόωρες Εθνικές Εκλογές
Μάιος 2019 - Ευρωεκλογές, Δημοτικές, Περιφερειακές
Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2020 - Πρόωρες Εθνικές Εκλογές λόγω αδυναμίας εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ;
   Αν γίνουν Εκλογές θα ακυρωθεί η Συμφωνία; Δεν θα ψηφιστεί τελικά, είναι τα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν σε πολλούς. 

  Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι. Διότι η ΝΔ υποστηρίζει σθεναρά, είναι μάλιστα ο εφευρέτης της Σύνθετης Ονομασίας! Για κομματικούς λόγους τώρα, επειδή ήταν αντιπολίτευση αντιτάχτηκε λεκτικά στη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά όχι στην ουσία της, που είναι η Σύνθετη Ονομασία!

  Εάν λοιπόν γίνουν Εκλογές, υπάρχει ο κίνδυνος αυτή η Συμφωνία ή μια ανούσια παραλλαγής της, να ψηφιστούν όχι με 150, αλλά με 180 Βουλευτές, καθώς θα την ψηφίσει η ΝΔ, το Κίνημα Αλλαγής, ο ΣΥΡΙΖΑ και πιθανόν το ΚΚΕ!

  Γι΄ αυτό το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και φωνάζει "υπογράψτε την Ιδρυτική μας Διακήρυξη - βάλτε μας στη Βουλή αν είναι δυνατόν με πλήρη αυτοδυναμία, για να μην τους βγουν τα "κουκιά"! Για να μπορέσουμε να μπλοκάρουμε την ψήφιση και να ακυρώσουμε τελικά την άθλια Συμφωνία των Πρεσπών από μέσα"!

   Τι έχει κάνει όμως η ΝΔ; Κινητοποίησε ένα σωρό Συλλόγους που πρόσκεινται σε αυτή και ένα σωρό Προέδρους Συλλόγων εγγεγραμένων στη ΝΔ και στα επόμενα Συλλαλητήρια θα τους απαγορεύσει την κάθοδο, όπως έκανε σε εμάς την Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα το 2008, με αποτέλεσμα τα Συλλαλητήρια να αδειάσουν ξαφνικά από κόσμο, με την ψευτοϋπόσχεση ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τους όρους, αλλά όχι την βασική πληγή της Σύνθετης Ονομασίας (με το "Μακεδονία" μέσα), που αποτελεί και τον τροφοδότη όλων των άλλων κακών!

 Είναι λοιπόν ζήτημα ύψιστης εθνικής ανάγκης, να συμπληρωθούν άμεσα από τον Ελληνισμό οι 35.000 υπογραφές ιδρυτικών μελών που έχουμε θέσει ως συμβολικό και απαραίτητο στόχο και να ψηφιστεί κατόπιν μαζικά το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, για να μπει το σπαθί του Αλέξανδρου μέσα στην Βουλή! Και το σπαθί του ξέρει να κόβει και "γόρδιους" δεσμούς και δέσμιους πολιτικούς!

   Βοηθείστε να ελευθερώσουμε την Ελλάδα μας από τα χέρια και τα σχέδιά τους! Να σώσουμε την Μακεδονία και ολόκληρη την πατρίδα μας από μια τρομακτική νέα Εθνική Καταστροφή!

   Δεν υπάρχει πλέον χρόνος! Μετά τις δηλώσεις Καμμένου, η χώρα μπαίνει ήδη σε προεκλογική περίοδο!

   Αν τώρα δεν μπούμε δυνατά στη Βουλή, θα τα περάσουν όλα και Σκοπιανό και Αλβανικό και Κυπριακό και Ηλεκτρονικές Ταυτότητες και χωρισμό Κράτους - Εκκλησίας και πλήρη αθεΐα σε Σχολεία και Κοινωνία!

   Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, είναι η τελευταία ευκαιρία της Δημοκρατίας και της Ειρήνης για να αλλάξουμε τον τόπο και να σταματήσουμε το κακό για πάντα! Είναι η τελευταία ευκαιρία πριν την αυτοκτονία του λαού και του πολιτισμού μας! Ας μην τη χάσουμε, γιατί θα χαθούμε!

 Και το τονίζουμε! Δεν ξεκινούμε, εάν πρώτα δεν συγκεντρωθούν υπογραφές από 35.000 Έλληνες και Ελληνίδες! Όπως ο Αλέξανδρος! Πρώτα μαζεύτηκε ο "στρατός" μετά άρχισε η μεγάλη Ελληνική Εκστρατεία, που άλλαξε όχι μόνο την πορεία της αλληλοφαγωμένης Ελλάδας, μα και όλου του κόσμου! Γιατί πρέπει πρώτα να δείξει ο λαός και πως θέλει και πως ωρίμασε! Και μετά ανοίγει ο δρόμος!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr