ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΝΙΜΙΤΣ: ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ FAST TRACK ΣΤΟ ΝΑΤΟ!



Ο Αμερικανός Πράκτορας Μάθιου Νίμιτς, μισθωτό στέλεχος και πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, εκπρόσωπος Αμερικανών Προέδρων στο Σκοπιανό και συμάγειρας της περίφημης Ενδιάμεσης Συμφωνίας, ο οποίος ορίστηκε μετέπειτα "ανεξάρτητος" δήθεν Μεσολαβητής του ...ΟΗΕ στο Σκοπιανό, με στόχο να σύρει την Ελλάδα σε μία καταστροφική, εθνοκτόνα και ατιμωτική τελική Συμφωνία, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή (1-11-2015) προαναγγέλλει επίλυση fast track (ταχείας διαδικασίας) της Ονομασίας των Σκοπίων και άμεσης ένταξής τους στο ΝΑΤΟ με τον όρο "Μακεδονία", συν κάποιο αφελή προσδιορισμό, "Μακεδονική" Ταυτότητα και Γλώσσα και σαφές χρονοδιάγραμμα γρήγορης ένταξης και στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΝΙΜΙΤΣ
Τα κυριότερα σημεία της αποκαλυπτικής συνέντευξης Νίμιτς στον Αθανάσιο Έλλις είναι:

ΝΙΜΙΤΣ - "Πρώτον, πρέπει να υπάρξει συμφωνία σε ένα όνομα για το κράτος που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», αλλά και έναν εύλογο προσδιορισμό - κατά την άποψή μου, ένας γεωγραφικός προσδιορισμός θα ήταν ο καλύτερος - που να διασφαλίζει την αξιοπρέπεια της χώρας...

...Η ταυτότητα των ανθρώπων που εμπλέκονται πρέπει να γίνει σεβαστή... 

...Η πολιτιστική κληρονομιά όλων των πολιτών πρέπει επίσης να γίνει σεβαστή... 

...Μια ταχεία διαδικασία ένταξης στο ΝΑΤΟ είναι καθοριστική όπως και η υποστήριξη στην επιλογή συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος για την έναρξη της διαδικασίας ένταξης στην Ε.Ε. η οποία θα τελεί, φυσικά, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής"!

Ο Νίμιτς τονίζει επίσης ότι "χρειάζεται να βάλουμε το θέμα σε μια ταχεία διαδικασία (fast track) και να εμπλέξουμε τους ηγέτες των δύο χωρών για να το λύσουμε", αλλά και πως "οι ΗΠΑ δίνουν υψηλή προτεραιότητα στην ενσωμάτωση της χώρας στο ευρύτερο ευρωατλαντικό πλαίσιο, ιδιαίτερα την εισδοχή της στο ΝΑΤΟ και την ένταξή της στην Ε.Ε."!

ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
Με όλα τα παραπάνω ο Μάθιου Νίμιτς δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να περιγράφει το Αμερικανικό Σχέδιο επίλυσης το οποίο βρίσκεται σε πραγματικά ταχεία διαδικασία με συνεχείς και εντατικότατες δεσμευτικές διαβουλεύσεις με τα πολιτικά και συγκυβερνώντα πλέον κόμματα των Σκοπίων! Ένα Σχέδιο επίλυσης στο οποίο εμπλέκεται ενεργά και η Γερμανία, ενώ υποστηρίζουν Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία, που εγγυώνται μαζί την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., παρά τις όποιες αντιρρήσεις της Ελλάδας που θα καμφθούν ή θα παραγκωνιστούν, με την επίκληση λόγων ανωτέρας βίας, συμμαχικής ασφάλειας, αλλά και υπάρξεως της ίδιας της οντότητας  του κρατιδίου!

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ
Ο Ελληνισμός πρέπει να αγρυπνεί τώρα περισσότερο από ποτέ! Γιατί πίσω από την απαράδεκτη παράδοση του Ονόματος και της Ιστορικής μας Κληρονομιάς και περηφάνιας, κρύβεται η παράδοση του ίδιου του Εδάφους! Το παλιό όνειρο και συνάμα δραματικός ανταγωνισμός Αυστροουγγαρίας, Δυτικών και Ρωσίας (Πανσλαβισμού) για την κυριαρχία στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και τη Μακεδονία μας, που αποτελεί κλειδί των Βαλκανίων και του Αιγαίου ταυτόχρονα, έδαφος καθοριστικής γεωστρατηγικής σημασίας για όποιον το κατέχει.

Η παράδοση του ελληνικού ιστορικού και Ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια, αποτελεί πράξη Εσχάτης Εθνικής Προδοσίας για εμάς τους Μακεδόνες, που θα αντιδράσουμε αλεξάνδρεια!

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
Η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, εδώ και χρόνια έχει διακηρύξει δημόσια και επαναλαμβάνει επιγραμματικά ότι:

1. Δεν αναγνωρίζει κράτος FYRO"M", το οποίο είναι Σύνθετη Ονομασία που εμπεριέχει τον ελληνικό όρο Μακεδονία! Το αποκαλούμε "Σκόπια"!

2.  Δεν αναγνωρίζει καμμία διαδικασία Διαμεσολάβησης, Διαιτησίας ή Διαπραγμάτευσης και κανέναν αντίστοιχο Μεσολαβητή, για το όνομά "Μακεδονία" και την ελληνική ιστορία και κληρονομιά-θησαυρό που περικλείει! Το Όνομά μας είναι ελληνικό, μοναδικό και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!

3. Δεν θα αναγνωρίσει καμμία πολιτική, κυβερνητική ή κοινοβουλευτική απόφαση ή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, στο οποίο μπαίνει ζήτημα Ονομασίας των Σκοπίων με παραχώρηση του ελληνικού Ονόματος "Μακεδονία", με οιαδήποτε μορφή ή γραφή και προσδιορισμό, απλό ή σύνθετο, γεωγραφικό ή επιθετικό! Πολύ περισσότερο που σε αυτήν ή σε αυτό δεν θα συμπεριληφθούν ή δεν θα ψηφίσουν οι Έλληνες του Εξωτερικού (Ομογένεια)! 
Η εθνική και ιστορική κληρονομιά της Ελλάδας, η Κνωσσός, οι Μυκήνες, ο Παρθενώνας, η Μακεδονία, ο Μέγας Αλέξανδρος, δεν μπορούν να μπαίνουν σε Δημοψήφισμα! Πόσο μάλλον που σε μια τέτοια περίπτωση θα καλείται να αποφασίσει ένας ανενημέρωτος, απέχων, εκβιαζόμενος και εν οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική Κρίση λαός, που έχει απολέσει ήδη εθνική κυριαρχία με τα Μνημόνια στυγνής Κατοχής και εξαθλίωσης και έχει χάσει προς το παρόν την εθνική του μνήμη, παιδεία και αξιοπρέπεια!


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 αληθινοί Μακεδόνες του Κόσμου
Ασυμβίβαστα για το Όνομα και την Ελληνικότητα της Ιστορίας μας
https://www.facebook.com/worldmacedonia
https://twitter.com/WORLDMACEDONIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr