ΩΜΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ


Για άλλη μια φορά αποδείχθηκαν ανώφελες και επικίνδυνες οι "προσεγγίσεις" με την Τουρκία, οι συναντήσεις κορυφής και υπογείων και όλες οι προσπάθειες να καλλιεργηθεί ένα κλίμα "φιλίας", λέξη άγνωστη για την Τουρκία, που εισέβαλε το 1974 στρατιωτικά στην Κύπρο, πάτησε στα Ίμια το 1996 και παρενοχλεί συνεχώς στρατιωτικά και γεωπολιτικά την Ελλάδα, χτίζει μια τεράστια πολεμική βιομηχανία, ενώ δημιούργησε αδίστακτα το 2014 ολόκληρο αιμοβόρο Ισλαμικό Κράτος και διεθνές χάος στη Μέση Ανατολή!

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Και τώρα, ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 25-12-2015, εξέδωσε τρεις προκλητικές NAVTEX, που δεσμεύουν θαλάσσιο χώρο σε τρία κομβικά σημεία του Αιγαίου, παραβιάζοντας σε πολλές περιπτώσεις την ελληνική εθνική κυριαρχία, αλλά και παρεμποδίζοντας με τις αντίστοιχες τουρκικές ΝΟΤΑΜ, διεθνείς αεροδιαδρόμους πολιτικών αεροσκαφών του FIR Αθηνών!


ΟΙ 3 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ
Πρόκειται για τις εικονιζόμενες τουρκικές NAVTEX 1182/15, 1183/15. 1184/15, που δεσμεύουν για τουρκικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά τις εξής περιοχές στην καρδιά της θαλάσσιας Ελλάδας:

Η 1η ΠΕΡΙΟΧΗ εκτείνεται βορείως της Λήμνου και νότια της Σαμοθράκης μέχρι την χερσόνησο του Αγίου Όρους και νότια της Θάσου, στα ύφαλα δηλαδή Θράκης και Μακεδονίας.

Η 2η ΠΕΡΙΟΧΗ απλώνεται ανάμεσα σε Άγιο Ευστράτιο και Σκύρο, μέχρι και ανατολικά της Κύμης Ευβοίας, πολιορκώντας έτσι την Σκύρο, όπου και η βάση εξόρμησης της Πολεμικής μας Αεροπορίας με την 135 Σμηναρχία Μάχης, την αιχμή του δόρατος της Ελλάδας!

Η 3η ΠΕΡΙΟΧΗ εκτείνεται μεταξύ Πάτμου, Αμοργού, Δονούσας και  Κινάρου

ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2016
Και η κορύφωση της τριπλής τουρκικής πρόκλησης είναι πως οι τρεις αυτές "καρδιές" του Αιγαίου, δεσμεύονται από την Τουρκία για έναν ολόκληρο χρόνο, από την 1η Ιανουαρίου έως την 31 Δεκεμβρίου 2016!

ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ...
Φυσικά η χώρα μας εξέδωσε αντίστοιχες ΝΟΤΑΜ, ακυρώνοντας "λόγω" τις τουρκικές NAVTEX, αλλά αυτό δεν είναι λύση και το χειρότερο, το πάθημα δεν μας γίνεται μάθημα...
Διότι κάθε φορά που προσπαθούμε να "προσεγγίσουμε" την Άγκυρα και μετά από κάθε υψηλή συνάντηση, οι προκλήσεις μεγαλώνουν και το σχοινί τεντώνεται, ενώ στο μεσοδιάστημα αδυνατίζει ολοένα η Ελλάδα.

Και κάθε φορά, η ιστορία μάς βρίσκει με νέες σελίδες αδυναμίας, με νέα μειονεκτήματα και την Τουρκία με ολοένα και γεωμετρικά αυξανόμενα πλεονεκτήματα, να κάνει "μπούλινγκ" στην αδύναμη, όπως την κατάντησαν τα διάφορα κόμματα, Ελλάδα μας, έχοντας σταθερό στόχο το μισό Αιγαίο, τη Θράκη και τον πλούτο της ΑΟΖ!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επομένως δεν πρέπει να ελπίζουμε σε συγκυρίες αποδυνάμωσης της Τουρκίας, αλλά να εργαστούμε εντατικά και μεθοδικά για την καθαυτό αντιμετώπιση της πραγματικής απειλής!

Και η κατάλληλη απάντηση είναι η επέκταση των Χωρικών Υδάτων και του Εναέριου Χώρου μας στα 12 μίλια, ώστε να σφραγιστούν κενά περάσματα ανάμεσα στα νησιά και να θωρακιστεί το Αιγαίο, για να μην μπορούν τα τουρκικά πλοία και αεροπλάνα να φτάνουν αυθαίρετα έξω ή πάνω  από τα σπίτια, τα λιμάνια και τα αεροδρόμιά μας, εγκλωβίζοντας έτσι στην ουσία ελληνικά εδάφη!


Για να φτάσουμε όμως εκεί, πρέπει να πετύχουμε πρώτα νέο εθνικό όραμα και στόχο, εσωτερική σταθερότητα, εθνική ενότητα και εθνική παιδεία, ανάπτυξη της Αμυντικής Βιομηχανίας, απεξάρτηση από το εθνοκτόνο Πρόγραμμα Μνημονίου και γενναίο Εξοπλιστικό Πρόγραμμα που να μας φέρει μπροστά σε ποιότητα και ισχύ - όπως η προμήθεια/συναρμολόγηση εξελιγμένων, υπερσύγχρονων Μαχητικών πολλαπλών ρόλων και προωθημένων αποστολών, όπως και η προμήθεια S-400 σε Θράκη, Λήμνο, Σκύρο, Λέσβο, Χίο, Σάμο και Ρόδο και ναυτικών S-300 σε πλοία-ναυαρχίδες.

Παράλληλα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα το Προσφυγικό και να χτιστούν διεθνείς Συμμαχίες με ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία, Ινδία, Αίγυπτο, Συρία, Ιράν και Κίνα, για να βρεθεί σε δεινή θέση η Τουρκία όταν θα επιχειρήσει να δαγκώσει το "τυράκι" που θα της βάλουμε στη "φάκα"...

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ
Ωστόσο υπάρχει ο άμεσος κίνδυνος να χάσουμε ακόμη και αυτόν τον έλεγχο των συνόρων μας, με τις Δυνάμεις Frontex και τη νέα Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή, που θα μπορεί να δρα και παρά τη θέλησή μας και εντελώς αυθαίρετα ή προβοκατόρικα, χρησιμοποιώντας ακόμη και βία (για να προκαλέσει π.χ. "θερμό επεισόδιο" υπέρ της Τουρκίας και σε βάρος της χώρας μας)...

Θα άφηναν ποτέ το Ισραήλ ή η Ρωσία ή η Τουρκία "ξένο στρατό" να φυλάει τα σύνορά τους;

Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία η Ελλάδα να απαιτήσει ευρωπαϊκά κονδύλια, για να προσλάβει ανέργους πολίτες της για την καλύτερη αντιμετώπιση των προσφύγων και όχι να αποδεχθεί "Ξένο Στρατό" στην ουσία στα σύνορά της, προσβάλλοντας αρχές, αξίες, αλλά και δόγματα χιλιετιών Ιστορίας!
  
ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  Κάθε βράχος, κάθε ξωκλήσι μας, όπου και να βρίσκεται, από πάνω από τη Μακεδονία ως κάτω στη Στρογγύλη και τη Γαύδο, είναι ιερό αγκωνάρι και απαραβίαστο θεμέλιο της νεότερης Ελλάδας μας! Είναι ψυχή και παρακαταθήκη! Και είναι αδιαπραγμάτευτο!

   Σε αυτό το πνεύμα θα κινηθεί το υπό ίδρυση Μακεδονικό Κόμμα, φέρνοντας ένα νέο Εθνικό Όραμα ισχύος, αξιοπρέπειας και ευημερίας για όλους!

Αλλιώς γρήγορα θα μετατραπούμε σε ανήμπορη προπολεμική "Πολωνία" που τη μοιρασιά της θα παζαρεύουν μυστικά Γερμανοί και Τούρκοι, εγκαθιστώντας στο τέλος "Στρατόπεδα Συγκέντρωσης" και μαζικής εξόντωσης αντιφρονούντων Ελλήνων, με τον υπόλοιπο περίλυπο λαό μας σε ατέλειωτες ουρές συσσιτίων, ξένων, σκληρών και άκαρδων δυνάμεων Κατοχής...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
σε ετοιμότητα για τη Μακεδονία, τον Αλέξανδρο και ολόκληρη την Ελλάδα
υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα
Ακολουθήστε μας:    
Blog     facebook    twitter    Google+     You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr