ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!



Με όπλα που διακινήθηκαν από Αλβανούς έγιναν οι δολοφονικές επιθέσεις των Τζιχαντιστών στο Παρίσι, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της ιταλικής τηλεόρασης RAI!

"ΑΛΒΑΝΙΑ: Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤ"
Με τον εύγλωτο τίτλο «Αλβανία πύλη του Τζιχάντ", η κάμερα της RAI δείχνει πώς γίνεται  το λαθρεμπόριο όπλων από τους Αλβανούς!

  Ο φακός φτάνει στη λίμνη Σκόδρα της Αλβανίας, όπου μέσα στη νύχτα "συλλαμβάνει" αλβανικές βάρκες περνούν  όπλα στο Μαυροβούνιο για να προωθηθούν στους πελάτες και τους στόχους...

  Οι Αλβανοί διακινητές ισχυρίζονται ότι τα περισσότερα όπλα είναι αυτόματα AK-47 Καλάσνικοφ και το  κόστος τους κυμαίνεται μεταξύ 400 και 450 ευρώ, ενώ οι χειροβομβίδες από 60 έως 70 ευρώ!

  Τα όπλα διακινούνται επίσης με βάρκες ή αλιευτικά σκάφη από Δυρράχιο και Αυλώνα, για να φθάσουν στα χέρια των τρομοκρατών ή τη μαφία!

  Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι τα όπλα που αγοράζονται ακριβώς μέσω αυτών των καναλιών, έχουν χρησιμοποιηθεί και στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου 2015!

  Ακόμη, σύμφωνα με την ιταλική τηλεόραση, υπάρχουν πάνω από χίλιοι Αλβανοί που αγωνίζονται σε εξωτερικούς πολέμους, καθιστώντας έτσι την Αλβανία στη χώρα με τους περισσότερους Τζιχαντιστές της Ευρώπης!

   Να δούμε πότε θα το καταλάβουν στην Αθήνα...


 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
σε ετοιμότητα για τη Μακεδονία, τον Αλέξανδρο 
και ολόκληρη την Ελλάδα
υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα
Ακολουθήστε μας:
Blog     facebook    twitter    Google+     You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr