ΑΘΛΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Σε άθλιο και πρωτοφανές πραξικόπημα κατά της Ελλάδας προχώρησε ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, θερμός θιασώτης των Μνημονίων, ανακηρύσσοντας στην ουσία σαν νέα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα Σκόπια!

  Σύμφωνα με το Politico "ο Γιούνκερ ρίχνει την Ελλάδα και στοιχηματίζει στη "Μακεδονία"", όπως αποκαλείται προκλητικά, στον τίτλο του αποκαλυπτικού άρθρου, το κρατίδιο των Πλαστογράφων, ενώ παρακάτω αναφέρεται η μετατόπιση στην πράξη των Ευρωπαϊκών Συνόρων στα Σκόπια, που επιχειρεί ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής! Κάτι για το οποίο πανηγυρίζουν ήδη αυτή την ώρα, τρίβοντας τα μάτια τους, τα ΜΜΕ του Γκρούεφσκι...

   Ειδικότερα, ο Γιούνκερ απέστειλε απαντητική επιστολή - αντίγραφο της οποίας κατέχει το Politico - στον Πρωθυπουργό της Σλοβενίας, που είχε κάνει πρόσφατα την πρόταση ενίσχυσης των συνόρων των Σκοπίων, ώστε να σταματήσουν όλες οι ροές προσφύγων από την Ελλάδα προς την καρδιά της Ευρώπης!

   Ο Γιούνκερ όχι μόνο χαιρετίζει στην επιστολή του την πρόταση του Μίρο Τσεράρ, για να προσφέρουν όλες οι χώρες της Ε.Ε. υποστήριξη στα Σκόπια με Αστυνομικούς και εξοπλισμό, αλλά τον διαβεβαιώνει πως το σχέδιο αυτό έχει την υποστήριξη της ίδιας της Κομισιόν! Ενώ καλεί ευθέως τα κράτη μέλη να συνάψουν διμερείς Συμφωνίες με τα Σκόπια, επειδή το κρατίδιο δεν είναι μέλος της Ε.Ε. για να δράσει εκεί η Frontex!

   Η κίνηση και η πανευρωπαϊκή πλέον προτροπή Γιούνκερ, σημαίνει ντε φάκτο μετατόπιση των Ευρωπαϊκών Συνόρων από το Αιγαίο στα Σκόπια, τα οποία επί προσθέτως αποκαλούνται προκλητικά "Μακεδονία", χάρη στην αδιαφορία και υπονόμευση των εκάστοτε Κυβερνόντων μας...

   Τέλος η κίνηση Γιούνκερ, να σφραγίσει τα σύνορα της Ευρώπης στη σκοπιανική μεθόριο, σημαίνει εγκλωβισμό δεκάδων χιλιάδων προσφύγων στην Ελλάδα και μάλιστα δια παντός!

   Οι χειρισμοί της Κυβέρνησης Τσίπρα είναι πραγματικά τραγικοί και δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να πει κανείς με βεβαιότητα, εάν πρόκειται για εγκληματική αφέλεια ή για εγκληματική αμέλεια!

   Την ίδια στιγμή, οι Ευρωπαίοι εταίροι οδηγούν τη χώρα μας σε πλήρη κοινωνική αναταραχή και δημοσιονομική κατάρρευση, ετοιμάζοντας νέους εκβιασμούς και διλήμματα, νέα ασέλγεια και δυστυχία, που ο μπροστάρης Μακεδονικός Ελληνισμός δεν δέχεται, δεν ανέχεται και δεν θα αποδεχθεί!

   Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, έρχεται για να λύσει τους γόρδιους δεσμούς της Ελλάδας! Για να απαλλάξει τον ελληνικό λαό από τη σκλαβιά και τη φοβία! Από τα σκοτεινά σχέδια μιας άνευ προηγουμένου εθνικής καταστροφής, με ορατό πλέον τον κίνδυνο αναρχίας, χάους και διαμελισμού της γλυκιάς πατρίδας του Ομήρου, του Σωκράτη, του Αριστοτέλη, του Παλαμά, Ελύτη, του Μίκη, του Αγίου Παϊσίου, του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
   
 Φέρνουμε εθνική ενότητα, αλλά και εθνική αποφασιστικότητα! Νέες διεθνείς συμμαχίες, νέες πρωτοβουλίες και λύσεις που θα μας λύσουν επιτέλους τα χέρια!

  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
σε ετοιμότητα για τη Μακεδονία, τον Αλέξανδρο 
και ολόκληρη την Ελλάδα
υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα
Ακολουθήστε μας:
Blog     facebook    twitter    Google+     You Tube


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr