''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ! Εθνικό έγκλημα σε πλήρη εξέλιξη!


 "Μακεδονία" αποκάλεσε εν ψυχρώ ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μουζάλας τα Σκόπια, στην εκπομπή "Ιστορίες" του Σκάι (15-3-2016)...

 "ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ"
Άμεσα έσπευσε να στηρίξει τον Μουζάλα ο περίφημος Σύμβουλος επί αδρή αμοιβή του Τσίπρα Ματθαίος Τσιμιτάκης, με την γνωστή Συριζαϊκή καραμέλα "όλοι τούς λένε Μακεδονία, πλην των εθνικιστών" της Ελλάδας, όπως ονοματίζουν το 90% και πλέον  του Παγκόσμιου Ελληνισμού, προσβάλλοντας τα ιερά και όσια ενός ολόκληρου έθνους!

 Επίσης τον Υπουργό του Σύριζα έσπευσαν να προστατέψουν Κατρούγκαλος, Φίλης και φυσικά Μπουτάρης, επικεντρώνοντας στο "μεγάλο έργο" Μουζάλα στο Προσφυγικό, αφήνοντας κατά μέρος το εθνικό θέμα...
   "Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι"...

   ΟΙ ΞΕΝΟΙ
Ακόμη και κάποιοι ξένοι, φοβούμενοι μη χάσουν τον βολικό Μουζάλα, που με την πολιτική Τσίπρα έχει γεμίσει την Ελλάδα με αφελείς πρόσφυγες, οι οποίοι ζουν εφιάλτη χειρότερο πλέον της Αμυγδαλέζας. Ξένοι όπως ο γνωστός δημοσιογράφος των FT Πίτερ Σπίγκελ που έγραψε:
«Ένας από τους πιο αξιοσέβαστους διεθνώς υπουργούς της Ελλάδας, θα αναγκαστεί να παραιτηθεί επειδή άρθρωσε την λέξη «Μακεδονία»;


  ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
   Η χρησιμοποίηση όμως αυτής της προκλητικής ονομασίας, όταν μάλιστα γίνεται από έναν Υπουργό της Ελληνικής (;) Κυβέρνησης, αποτελεί και δικαίωση των πλαστογράφων και εθνικό έγκλημα!
  Ένα έγκλημα που είναι σε πλήρη εξέλιξη και για την αποτροπή του σχηματίζουμε όλοι μαζί οι Έλληνες το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ώστε να εξασφαλίσουμε την ελληνικότητα και μοναδικότητα του ιστορικού μας ονόματος, λύνοντας το εθνικό θέμα εξ΄ ορισμού!
  
   ΚΑΜΜΕΝΟΣ
    Όσο για την στάση Καμμένου, που από τη μια ζητά δημόσια τώρα την παραίτηση Μουζάλα, στηρίζοντας από την άλλη με δύο χέρια την πολιτική "Σύνθετης Ονομασίας" της Κυβέρνησης Τσίπρα και τα άθλια "Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης" του Κοτζιά και την επίσημη κρατική επιχείρηση "Ρωμαιοποίησης της Αμφίπολης", την αφήνουμε στην κρίση των ευφυών πολιτών - ψηφοφόρων...

 ΚΥΡΙΑΚΟΣ
 Για την παρόμοια στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παραπέμπουμε στην πρόσφατη πολιτική ιστορία της Ελλάδος που έγραψε η γνωστή πολιτική οικογένεια, με την δημιουργία του απαράδεκτου "FYROM" και την εφεύρεση της πολιτικής "Σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό", παρακάμπτωντας αυθαίρετα την πάγια εθνική θέση του 1992, των Μεγάλων Συλλαλητηρίων και της ανυποχώρητης Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα!
   Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την παραίτηση του Μουζάλα, οφείλει να παραιτήσει και τον ευαυτό του, ή τουλάχιστον να αλλάξει την ονομασία του Κόμματος (ΝΔ) του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που κάποτε έκλαψε για το όνομα, έκλαψε για την μία και μόνη Μακεδονία των Ελλήνων!



ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*
η μεγάλη δύναμη του Ελληνισμού

Ακολουθήστε μας:
Blog     facebook    twitter    Google+     You Tube


*υπό ίδρυση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr