ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''!


  Εθνική προδοσία ασύλληπτων διαστάσεων αποκαλύπτεται στο Σκοπιανό, καθώς μέσα από δημοσιεύματα του τύπου, ερωτήσεις Βουλευτών και τις αντίστοιχες απαντήσεις του ΥΠΕΞ, αποδεικνύεται ότι:

 1. Υπεγράφη ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ το 1995 "Περί Πρακτικών Μέτρων", για την αποδοχή χρήσης εγγράφων με την απαράδεκτη ονομασία "Δημοκρατία Μακεδονίας"! Συνεπεία τούτου η Αθήνα παραλαμβάνει σκοπιανικά έγγραφα με το ελληνικό ιστορικό όνομα "Μακεδονία" και τοποθετεί επί αυτών την στρουθοκάμηλο σφραγίδα «Recognized by Greece as FYROM/Αναγνωρίζεται από την Ελλάδα ως ΠΓΔΜ»! Αυτά ομολογούνται σε επίσημο έγγραφο - απάντηση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, προς ερωτών Βουλευτή, με ημερομηνία 24-3-2016!

Έγγραφο από δημοσίευμα εφημερίδας Παραπολιτικά 9-4-2016


  2. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης αποδέχτηκε το 2016 έγγραφα των Σκοπίων με την ονομασία "Δημοκρατία Μακεδονίας", χωρίς να τα επιστρέψει ως απαράδεκτα όπως γινόταν παλαιότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, της 9-3-2016, από το οποίο και ξεκίνησε  σχετική ερώτηση του Βουλευτή Θεόδωρου Καράογλου στη Βουλή.

  Στην απάντησή του το Υπουργείο Δικαιοσύνης αυτή τη φορά, παραδέχεται εμμέσως ότι παλαιότερα επιστρεφόταν τα έγγραφα, αλλά ...αναγκάστηκε - όπως προκύπτει -  να αποδέχεται πια τα έγγραφα των πλαστογράφων και παραχαρακτών, έπειτα από γνωμοδότηση της Ειδικής Νομικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, βάση της οποίας θα παραλαμβάνει πλέον τα σκοπιανικά έγγραφα με το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", και θα τα διεκπεραιώνει βάζοντας τη σφραγίδα  «Αναγνωρίζεται από την Ελλάδα ως ΠΓΔΜ/Recognized by Greece as FYROM»... Η σχετική γνωμοδότηση της Ε.Υ. του Ελληνικού ΥΠΕΞ, έγινε στις 9-8-2006. Δηλαδή επί Υπουργίας Ντόρας (Μητσοτάκη) Μπακογιάννη...
 
Έγγραφο από δημοσίευμα εφημερίδα Παραπολιτικά 9-4-2016


   ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
1. Η Αθήνα αποδέχεται χρήση του ελληνικού ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από το κράτος των Σκοπίων σε όλα τα επίσημα κρατικά του έγγραφα, δηλαδή την Συνταγματική Ονομασία, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΚΥΡΑ, ως εκδιδόμενα από ανύπαρκτο τέτοιο κράτος, και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ, ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ, ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ, κάτι που είναι ολοκάθαρη Εθνική Προδοσία κατά του Μακεδονικού Ελληνισμού! Επειδή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι η Βόρεια Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Φιλίππου, των Αιγών, της Πέλλας, της Αμφίπολης, του Αγίου Δημητρίου, του Αγίου Όρους, του Παύλου Μελά!

 2. Η Αθήνα (=εκάστοτε Κυβέρνηση)  αποδέχεται σε διμερή βάση  την χρήση από τα Σκόπια της ελληνικής ονομασίας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ενώ σε διεθνή βάση θέτει ΒΕΤΟ, ζητώντας απαιτητικά την απόσυρση σχετικών πινακίδων και διακριτικών και την χρήση του (επίσης απαράδεκτου) FYRO"M"! Κάτι που δεν κάνει και δεν απαιτεί όμως για τα σκοπιανικά έγγραφα που αποστέλλονται στην Ελλάδα! 

3. Η Αθήνα επικαλείται την Ενδιάμεση Συμφωνία και το Μνημόνιο Πρακτικών Μέτρων με τα Σκόπια του 1995, για να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη αποδοχή χρήσης των άθλιων σκοπιανικών εγγράφων με το ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ενώ από την άλλη, η ίδια και πάλι Αθήνα, εμφανίζεται να "παραβιάζει" την ίδια ακριβώς Ενδιάμεση Συμφωνία, θέτοντας (προς στιγμήν) ΒΕΤΟ στην είσοδο των Σκοπίων (ακόμη και σαν FYRO"Μ") στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.!  

  Τα παραπάνω φωτογραφίζουν όμως την λεγόμενη "Διπλή ονομασία"...


  ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
  ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΔΑΦΟΣ
  Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, με αφορμή την αποκάλυψη του μεγάλου και εφιαλτικού αυτού εμπαιγμού, ατίμωσης και προδοσίας, καλεί τους Μακεδόνες και σύσσωμο τον υπόλοιπο Ελληνισμό, να υπογράψουν άμεσα την Ιδρυτική Διακήρυξη του Μακεδονικού Κόμματος (εδώ), που δόθηκε στις 6 Απριλίου στην δημοσιότητα, ώστε με τις απαιτούμενες 35.000 υπογραφές, να κατοχυρωθεί ταυτόχρονα η ελληνικότητα και μοναδικότητα και του Ονόματος και της Ιστορίας και του Εδάφους, που μόλις χθες παραβίασαν οι Σκοπιανοί στην Ειδομένη!


 Η Ενδιάμεση Συμφωνία, στέκεται μόνο και μόνο για να μας κάνει "να ξεχάσουμε σε δέκα χρόνια", να μας κουράσει και να μας κάνει να αποδεχθούμε τελικά - με συστηματική πλύση εγκεφάλου - το έγκλημα, αφού βάλουμε τα Σκόπια σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., ώστε να εξουδετερωθεί το ελληνικό βέτο...

 Γι΄ αυτό το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, σαν αυριανή Κυβέρνηση όλων των περήφανων και συνειδητοποιημένων Ελλήνων, θα καταγγείλει την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995 (άρθρο 23, 1995+7=2002), ακυρώνοντας έτσι όλα τα διεθνή και εσωτερικά μαγειρέματα που θέλουν να πείσουν τον ελληνικό λαό να αποδεχθεί αρχικά τον ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ και έπειτα τον ΕΔΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ, παραδίδοντας το ιερό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με οποιαδήποτε μορφή ή γραφή, στα Σκόπια και τους ξένους υποστηρικτές τους, που βρίσκονται πίσω από το αφελές κρατίδιο, χρησιμοποιώντας το σαν Δούρρειο Ίππο, προκειμένου να πετύχουν τον μεγάλο σκοπό τους...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
η Μακεδονία δεν συμβιβάζεται, δεν παραχωρείται, δεν πωλείται, δεν παραδίδεται
η Μακεδονία είναι Ελλάδα και είναι αδιαπραγμάτευτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr