ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ! Απίστευτες εικόνες και βίντεο!



  Πρωτοφανείς σκηνές επίθεσης στα Μνημεία Προπαγάνδας του Γκρούεφσκι εκτυλίχθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας 18-4-2016 στα Σκόπια από τις μεγάλες διαδηλώσεις που οργάνωσε η Αντιπολίτευση του SDSM του Ζόραν Ζάεβ, διαμαρτυρόμενη για την απόφαση του Προέδρου Ιβανόφ να δώσει χάρη στις υποθέσεις υποκλοπών, όπου ενέχονταν η Κυβέρνηση Γκρούεφσκι και ενώ οι πρόωρες εκλογές έχουν καθοριστεί για τις 5 Ιουνίου!
   
  Οι Σκοπιανοί επιτέθηκαν πάνω στα ίδια τα δημιουργήματα ψευδοϊστορίας του Δρ Γκρούεφσκι που κόστισαν τουλάχιστον μισό δισεκατομμύριο ευρώ και γέμισαν τις πλατείες και τους δημόσιους χώρους του κρατιδίου, για να αποτελέσουν "εποπτικά" μέσα εσωτερικής και εξωτερικής προπαγάνδας, μιας κλεμμένης ιστορίας, με κλεμμένους ήρωες και κλεμμένη ταυτότητα...  
 Ίσως μάλιστα πολλοί στην Ελλάδα θα δουν εδώ για πρώτη φορά λεπτομέρειες αυτών των μνημείων και θα οργιστούν... Μνημείων για τα οποία δεν αντέδρασαν διόλου οι Κυβερνήσεις ντροπής, που ξέρουν μόνο να εξουθενώνουν την Ελλάδα με Μνημόνια και αλυσίδες Λιτότητας, πολεμώντας ιστορία, Πίστη, γλώσσα και μνήμη...


  Στο συντριβάνι του Μνημείου του Έφιππου κλεμμένου "Μεγάλου Αλεξάνδρου" στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, που στη βάση του έχει τον Ήλιο της Βεργίνας (Αιγών) και αρχαίους "Μακεδόνες" πολεμιστές περιτρυγυρισμένους από βασιλικά λιοντάρια, οι Σκοπιανοί έριξαν αφρό και κόκκινη μπογιά, επιτιθέμενοι έτσι στην ίδια την ψευδή ιστορία τους, που κατασκεύασαν Πανσλαβισμός, Κομιτατζήδες, Κομμουνισμός και Τίτο! Το αποτέλεσμα ήταν να κοκκινίσει το συντριβάνι και η βάση του μεγάλου μνημείου προπαγάνδας, λερώνοντας και προσβάλλοντας την εικόνα των Σκοπίων, ενώ από το πρωί υπάλληλοι προσπαθούν να καθαρίσουν τα σημάδια που κλονίζουν τον μεγαλύτερο σφετερισμό στην παγκόσμια ιστορία!

Προσέξτε τον Ήλιο...

Όλα αυτά φτιάχτηκαν στα Σκόπια χάρη στην αδιαφορία των εκάστοτε Κυβερνώντων στην Αθήνα,
που στο παρασκήνιο παραδίδουν το Όνομα, τον Αλέξανδρο, την Ελληνικότατη και πλέον δοξασμένη Ιστορία μας

Πότε αλήθεια στην Ελλάδα έγιναν τέτοια έργα για τον αληθινό και μόνον Έλληνα Αλέξανδρο;

Η εκδίκηση της Ιστορίας...


Επίσης οι Σκοπιανοί διαδηλωτές επιτέθηκαν και στην περίφημη Πύλη/Πόρτα της δήθεν "Μακεδονίας" που κατασκεύασε παραδίπλα ο Γκρούεφσκι σαν αψίδα "θριάμβου", άλλο ένα κομψοτέχνημα προπαγάνδας, λερώνοντας με μπογιές τον γλυπτό ψευδοϊστορικό της διάκοσμο!



Και εδώ από το πρωί τα συνεργεία καθαρισμού έχουν πιάσει δουλειά, προκειμένου να εξαφανίσουν τα σημάδια αμφισβήτησης της ψευτοϊστορίας του κρατιδίου από τους ίδιους τους Σκοπιανούς! 

 Ιδιαίτερη σημασία έχει ακόμη και η επίθεση στο παραπάνω γλυπτό που παρουσιάζει τους δήθεν "Μακεδόνες" πρόσφυγες από την "Μακεδονία του Αιγαίου" που καταδίωξαν δήθεν οι Έλληνες προκαλώντας τάχα "Γενοκτονία"... Η αλήθεια αυτού του παραμυθιού είναι τέτοια που οι ίδιοι οι Σκοπιανοί το καταλέρωσαν και το ακύρωσαν στην πράξη!



  Τη μεγαλύτερη όμως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι Σκοπιανοί έριξαν μπογιές ακόμη και επάνω στο γλυπτό του "Μεγάλου Αλεξάνδρου" και του μαχόμενου "Βουκεφάλα", που αποτελούν την κορωνίδα της προαπαγάνδας τους και κοσμούν την Πόρτα "Μακεδονίας"!




    ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
   Τα φίλα προσκείμενα στο VMRO και τον Γκρούεφσκι ΜΜΕ,
εξαπολύουν σήμερα όλη μέρα μύδρους στους καταστροφείς, τους οποίους ονομάζουν "ιερόσυλους", "βέβηλους", "βάνδαλους" και γράφουν πως αποτελούνταν από χούλιγκανς της Αντιπολίτευσης, όργανα των Αλβανών, μισθοφόρους του Σόρος (!), Σέρβους αλλά και Έλληνες, για τους οποίους μάλιστα γράφουν ότι πρωταγωνίστησαν στις παρόμοιες διαδηλώσεις που έγιναν στο Μοναστήρι!

   Μάλιστα αναφέρουν ότι έχει στηθεί μια νέα "Ουκρανία" στα Σκόπια κατά του καθεστώτος Γκρούεφσκι και με στόχο την πλήρη ανατροπή και απομάκρυνσή του, αν και δεν είναι πια Πρωθυπουργός λόγω της προεκλογικής περιόδου κατά τη Συμφωνία του Prizno, αλλά κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο...




   Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
   Τα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, αποτελούν σαφέστατο δείγμα της εσωτερικής διάλυσης του κρατιδίου, που πρέπει να εκμεταλλευτεί τώρα ο απανταχού Ελληνισμός, ενισχύοντας και στελεχώνοντας με άξια μέλη το υπό ίδρυση Μακεδονικό Κόμμα, υπογράφοντας μαζικά την Ιδρυτική του Διακήρυξη, η οποία κατοχυρώνει την ελληνικότητα του Ονόματος, αλλά και επανδρώνει τον Ελληνισμό με μια νέα, μεγάλη, ανανεωτική και ηγετική πολιτική δύναμη, για μια νέα ευημερία και μια διαρκή αναγέννηση και διεθνή αναλαμπή της πατρίδας και του λαού μας!


http://makedonikokomma.blogspot.gr/p/blog-page_4.html

η Μακεδονία θα σώσει και πάλι την Ελλάδα

1 σχόλιο:

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr