''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗ GOODY'S!


Σαν "Μακεδονία" αναφέρονται τα Σκόπια στον χάρτη καταστημάτων της Goody's, με το "FYROM" σε παρένθεση, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, η οποία εγκαινίασε σήμερα το δεύτερο κατάστημά της στο κρατίδιο των σφετεριστών

 Η Goody's πριν σχεδόν έξι μήνες άνοιξε το πρώτο "Goody's Burger House" στο εμπορικό κέντρο Ramstore και τώρα άνοιξε και το δεύτερο στο City Mall, το οποίο και προβάλουν σήμερα όλα τα ΜΜΕ των Σκοπίων.
  
Παράλληλα αναφέρουν και τις σχετικές δηλώσεις του τοπικού Διευθυντής της "Goody's Burger House" Zoran Lojanica, που αποκαλεί προκλητικά τα Σκόπια "Μακεδονία":

«Είμαστε ευτυχείς που συναντούμε μεγάλη υποδοχή από τους οπαδούς του νόστιμου φαγητού στη Μακεδονία. Μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την εφαρμογή του σχεδίου μας για την επέκταση της αλυσίδας εστιατορίων. Η νέα μονάδα έχει ανοίξει επιπλέον 20 θέσεις εργασίας για τους νέους ανθρώπους σε αυτή τη χώρα, και βρίσκονται στην τελική φάση και οι διαπραγματεύσεις με τοπικούς προμηθευτές πρώτων υλών, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας»!

   Το υπό ίδρυση Μακεδονικό Κόμμα, καλεί την Goody's, με την οποία μεγάλωσαν γενιές Ελλήνων, να επανορθώσει άμεσα τα δύο σοβαρά ατοπήματα. Είμαστε μεν υπέρ της οικονομικής διείσδυσης, αλλά με την ρητή προϋπόθεση ότι γίνεται στη βάση εθνικού σχεδίου, έχει κόκκινες γραμμές και ημερομηνία λήξης όποτε απαιτηθεί.

   Η εταιρεία καλά θα κάνει να ξεναγήσει τους Σκοπιανούς υπαλλήλους της σε Αιγές και Πέλλα, για να δουν με τα μάτια τους την ατόφια αλήθεια, μαζί με τον ...Διευθυντή της, που πρέπει να ξαναπάει σχολείο, πριν αναλάβει οποιαδήποτε επιχείρηση...

 Όλες οι ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα Σκόπια, οφείλουν να σέβονται την Ιστορία και τα εθνικά μας δίκαια. Αλλιώς ας μην αξιώνουν να τις προτιμούν πλέον οι Έλληνες. Οι καιροί της ασυδοσίας και της εθνικής αδιαφορίας τελείωσαν! Από εδώ και πέρα πρέπει να υπάρχει εθνική υπευθυνότητα!

η Μακεδονία είναι Ελλάδα και είναι αδιαπραγμάτευτη

1 σχόλιο:

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr