ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ: Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ! Δείτε το βίντεο και ζηλέψτε!


 Οι εικόνες των Ρώσων ηγετών να παρακολουθούν και να συμμετέχουν στην Αναστάσιμη Λειτουργία, κρύφτηκαν και πάλι από τα ΜΜΕ... Αλλά η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ...
   
 Η Ρωσία που δίωκε και εξόριζε την Ορθοδοξία, με 
εκατομμύρια Νεομάρτυρες, θύματα Λένιν, Στάλιν και Κομμουνισμού, έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης, της φτώχειας, της συντριβής, της διεθνούς ταπείνωσης και άλλαξε δρόμο! 

  Ένα παιδί που είχε βαπτιστεί Χ.Ο. με το όνομα "Βλαδίμηρος", εντελώς κρυφά από το αριστερό και αντίθεο τότε καθεστώς, κυβερνά τα τελευταία χρόνια την Ρωσία, κάνοντάς την την πιο Μεγάλη Δύναμη του κόσμου σήμερα! Όχι μόνο Οικονομικά, μα και γεωπολιτικά και στρατιωτικά!

 Το μυστικό αυτής της μεγάλης αναγέννησης, είναι μόνον ένα: η επιστροφή των Ρώσων στην Ορθοδοξία, με την προτροπή της ίδια της Κυβέρνησης Πούτιν  - Μεντβέντεφ!

   Οι Ρώσοι Ηγέτες, είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και η πίστη τους, η αφοσίωσή τους, η αντίστασή τους στον δυτικισμό, στον μουσουλμανισμό και την άθεη παγκοσμοιοποίηση, ανταμοίβεται με τόνους ευλογίας από τον Θεό!

 Η Ρωσία, η μεγάλη υπερδύναμη του πλανήτη, είναι Ορθόδοξη χώρα από την κορυφή ως τα νύχια! Και το καμαρώνει και το απολαμβάνει, βλέποντας την μία ευλογία να έρχεται πίσω από την άλλη!

  Αντίθετα η Ελλάδα μας, εγκατέλειψε την Ορθοδοξία και την Ορθοπραξία σε μεγάλο ποσοστό, κυρίως στους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντές της, υποστηρίζοντας την αθεΐα, την ακολασία, με νόμους αντίθετους στις εντολές του Χριστού, την Ιερά Παράδοση και τις αποφάσεις των Οικουμενικών Συνόδων, με αποτέλεσμα να φύγει η ευλογία και να ξεπέσει η χώρα σε πολιτικούς τυφλωμένους και άπιστους, που μας καταστρέψανε παντελώς!

   Η Ρωσία επέστρεψε στην αγκαλιά του Χριστού και έγινε υπερδύναμη!

   Η Ελλάδα έφυγε από την αγκαλιά του Χριστού και έγινε αδύναμη, πάμφτωχη και διεθνώς ρεζίλι...

   Αυτά τα δύο ιστορικά πλέον και σύγχρονα παραδείγματα,  δείχνουν καθαρά τον δρόμο:
   Η Ορθοδοξία είναι ευημερία!

  Και αυτήν ακολουθεί και υπερασπίζεται το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, συνεχιστής όχι μόνο του Μεγαλέξανδρου, αλλά και της Μακεδονικής Δυναστείας, του ίδιου δηλαδή του αξεπέραστου, μακρόχρονου και ευλογημένου Βυζαντίου, που κράτησε τα σκήπτρα για 1.000 έτη, όσο κράτησε ατόφια και την Ορθοδοξία, πριν την "παραδώσει" σε Πάπα και Ψευδοένωση... Σε νόθευση και μαγάρισμα...

   Ναι! Η Ρωσία το αποδεικνύει και σήμερα!
   Η Ορθοδοξία είναι ευημερία!
   Καιρός να γυρίσουμε στις πηγές και τα μεγαλεία μας!
  Γιατί υπάρχει ο Θεός και μας περιμένει και σαν Ελλάδα και σαν Έλληνες!

   Χριστός Ανέστη
 (δείτε το βίντεο και ζηλέψτε)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr