ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''! Υποδοχή ''ηρώων'' σε τυφλά όργανα του Πανσλαβισμού! Φωτογραφικά ντοκουμέντα και βίντεο που θα σοκάρουν!


Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, αποκαλύπτει σήμερα το αληθινό πρόσωπο των Ρώσων "Λύκων της Νύχτας", πού ήδη γίνονται δεκτοί στην Ελλάδα με αφελή υποδοχή "ηρώων", ενώ πρόκειται για μια φαινομενικά Οργάνωση Ρώσων "Μοτοσυκλετιστών", που έχουν ανακατέψει όμως απαράδεκτα το ροκ και το μέταλ με την Ορθοδοξία και τα απόκοσμα και τερατώδη τατουάζ με τον Σταυρό, υπηρετώντας στην πραγματικότητα πιστά τους ακραίους γεωπολιτικούς στόχους του Κρεμλίνου, προσπαθώντας να διεισδύσουν και να μυήσουν στον Πανρωσισμό - Πανσλαβισμό, παρεμφερείς "μηχανόβιους" από όλες τις Ορθόδοξες χώρες, που αποτελούν και στόχο πρώτης γραμμής στα φιλόδοξα σχέδια της Μείζονος Ρωσίας...


   ΟΙ ΡΩΣΟΙ "ΛΥΚΟΙ" ΣΕ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ
  Αντιπροσωπεία των Ρώσων "Λύκων της Νύχτας" είναι ήδη στην Ελλάδα και επισκέφθηκε το Μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή, τον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης, την Αθήνα και την Κόρινθο, λίγο πριν αφιχθεί και ο ίδιος ο Πούτιν στη χώρα μας και το Άγιον Όρος!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 1: Οι Ρώσοι "Λύκοι της Νύχτας", στον Άγιο Παΐσιο Σουρωτής 
και τον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης... Δείτε τα σύμβολα στα άσπρα μπλουζάκια! 

  Όμως οι "Λύκοι'" του Πούτιν, επέλεξαν για τα "προσκυνήματα" αυτά να φορέσουν κάτι άσπρα μπλουζάκια, με  διασκευή και παραλλαγή της γνωστής απόκοσμης φιγούρας του σατανιστικού χέβι και μπλακ μέταλ, με τον "θάνατο και το δρεπάνι του", τον οποίο μεταμόρφωσαν σε δήθεν Ρώσο Μοναχό με την δήθεν σημαία του!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 2: Οι "Λύκοι της Νύχτας" στη Σουρωτή, με τα απαράδεκτα μπλουζάκια...

  Οι "Λύκοι" του Πούτιν τόλμησαν σε αυτή την άθλια και αιρετική παραποίηση, να προσθέσουν το ιερό ελληνικό Χριστόγραμμα (Χ και Ρ = Χριστός), ένα από τα ιερότερα Κρατικά και Θρησκευτικά ταυτόχρονα Σύμβολα της Ορθόδοξης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας μας και της Πίστης μας,  πάνω στο εξωφρενικό "δρεπάνι" που το μετέτρεψαν σε "σημαία" και να μπουν με αυτά μέσα σε Ιερούς Ναούς και Προσκυνήματά μας! 
  Όλα αυτά δεν είναι βέβαια ούτε Ορθόδοξα, ούτε φιλικά... Και εάν τολμούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο στα χρόνια του Βυζαντίου μας, θα τους έριχναν - πλην Ιερέως -  με τα ρούχα στο Βόσπορο...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 3: Τι υπέροχη ενδυμασία για να προσκυνήσει κανείς τιμητικά τα άγια λείψανα του Μεγαλομάρτυρα Δημητρίου, που πολλές φορές έσωσε την Θεσσαλονίκη από τους Σλάβους, πολεμώντας ο ίδιος θαυματουργικά μπροστάρης στα κάστρα μας... Δεξιά όπως βλέπουμε είναι ο Ιερέας των "Λύκων της Νύχτας" με τζάκετ της Οργάνωσης και παντελόνι μέσα στον Ιερό μας Ναό... 12-5-2016 μ.Χ....

 Αντί βέβαια αυτών των εικόνων που θα προβλημάτιζαν, στα ελληνικά ΜΜΕ δόθηκαν συμπαθητικές φωτογραφίες από τους "Λύκους" που ανάβουν κερί στον Άγιο Παύλο Κορίνθου, συνοδευόμενες από διθυραμβικά σχόλια, τα οποία  κάνουν τον απεγνωσμένο λαό να αρχίζει να ελπίζει και πάλι σε ξένους ηγέτες και Δυνάμεις, που πάντα μα πάντα μας απογοητεύουν μέσα στην ιστορία, επειδή ακριβώς εργάζονται πάντα για τα δικά τους και μόνο συμφέροντα, κάτι που είναι ευνόητο, αλλά όχι για τα δικά μας...  (Σιωπή για τα παιδομαζώματα, την Τουρκοκρατία, τα τρομακτικά Ορλωφικά, εγκατάλειψη Υψηλάντη, ρωσική άδεια εισόδου Τουρκικού Στρατού στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες για την κατάπνιξη της Ελληνικής Επανάστασης σε Ιάσιο και Δραγατσάνι το 1821 - ούτε ο Μέτερνιχ θα έκανε κάτι τέτοιο, σιωπή για τον απαγχονισμό του Οικουμενικού Πατριάρχη Αγίου Γρηγορίου Ε΄, ρωσική δημιουργία του Βουλγαρικού Κράτους και επεκτατισμού, αρπαγή της Ανατολικής Ρωμυλίας, αρπαγή της Μακεδονίας μας με τη Συνθήκη Αγίου Στεφάνου που ευτυχώς ανατράπηκε από τις θυελλώδεις διαμαρτυρίες των Μακεδόνων, αποστολή, εξοπλισμός και ενίσχυση των Κομιτατζήδων, Σοβιετική ενίσχυση του Κεμάλ με τόνους όπλων, πυρομαχικών και ρουβλιών κατά των Ελλήνων, σιωπή για την Γενοκτονία, σιωπή για την Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο και άλλα πολλά)

   Τι άλλο κρύβεται όμως πίσω από τους Λύκους της Ρωσίας;


   ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"
   Αυτοί λοιπόν οι "Λύκοι της Νύχτας", οι Ρώσοι ροκ-μέταλ "ήρωες" του Πούτιν, αναγνωρίζουν ρητά τα Σκόπια με το ελληνικό ιστορικό όνομα "Μακεδονία"! Στρεφόμενοι έτσι κατά της Ελλάδας, της ιστορίας και του εδάφους της, όπως αποδεικνύουν και τα ατράνταχτα ντοκουμέντα που δημοσιεύει σωρηδόν στο άρθρο αυτό - αποκάλυψη το υπό ίδρυση Μακεδονικό Κόμμα, το οποίο και υπερασπίζεται ασυμβίβαστα τα πραγματικά, αληθινά εθνικά συμφέροντα του Ελληνισμού, την Ορθόδοξη Πίστη και την δοξασμένη ιστορική κληρονομιά του λαού μας! Αλέξανδρο και Βυζάντιο! Το χθες και το σήμερα!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 4: Οι Ρώσοι "Λύκοι της Νύχτας" ονομάζουν "Μακεδονία" τα Σκόπια στο επίσημο
 μπλογκ τους και τολμούν να έρχονται στον Γέροντα Παΐσιο, τον Άγιο Δημήτριο και το Άγιον Όρος

   Οι ίδιοι μάλιστα στο μπλογκ τους, με ημερομηνία 13-5-2016, αναφέρονται στο ταξίδι τους στην Ελλάδα σαν "προσκύνημα" που γίνεται με αφορμή τα "1.000 χρόνια της ρωσικής παρουσίας στο Άγιον Όρος, στην Ορθόδοξη Ρωσία, τη Σερβία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο, τη Λευκορωσία, την Ουκρανία και την "Μακεδονία"", όπως αναφέρουν προκλητικά! Και τολμούν να έρχονται στον Τάφο του Γέροντα Παϊσίου και στον Άγιο Δημήτριο, στην αληθινή και μόνη Μακεδονία του Αποστόλου Παύλου! 


ΣΤΟΝ "ΣΛΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ" Η ΕΛΛΑΔΑ...
   Πιο κάτω στο ίδιο κείμενό τους, αποκαλύπτουν άθελά τους όμως τον πραγματικό τους ρόλο, τονίζοντας:
 "Το προσκύνημα στοχεύει στην ενότητα των λαών της Ορθοδόξου Πίστεως. Στη σημερινή δύσκολη εποχή, όταν ο αόρατος "σκηνοθέτης" και πάλι προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγμα στην μακραίωνη αδελφοσύνη, ίντριγκες και αναταραχές για να χωρίσει τον μισητό Σλαβικό Κόσμο"!

  Εδώ ξεσκεπάζεται ολοκάθαρα πλέον ο Πανσλαβικός γεωπολιτικά ρόλος της Οργάνωσης, που τολμά αυτή τη φορά να συμπεριλάβει μέσα στον "Σλαβικό Κόσμο" την ίδια την Ελλάδα! Και ιδίως την Ελλάδα του Βορρά, με την Μακεδονία και το Άγιον Όρος, όπου έρχεται ο Πούτιν με τους "Λύκους" του να γιορτάσει την Χιλιετή λέει Ρωσική εκεί παρουσία... Το 1.016... Όταν ακόμη τότε οι Ρώσοι δεν είχαν προλάβει καλά καλά να γίνουν Ορθόδοξοι Χριστιανοί...

  Όποιος ξέρει στοιχειώδη Ιστορία, καταλαβαίνει τι σημαίνουν αυτά...


  ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟΥΣ "ΛΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ""
  Οι Ρώσοι "Λύκοι" δεν αναγνωρίζουν μόνο σαν "Μακεδονία" τα Σκόπια, αλλά και ίδρυσαν προκλητικό εκεί παράρτημα, τους "Λύκους της Νύχτας "Μακεδονίας"" όπως ονομάζονται (σχετική φωτο - ντοκουμέντο 5), αφού πρώτα πέρασαν από δοκιμασίες πίστης και αφοσίωσης τα ντόπια στελέχη, ορίζοντας επικεφαλής τους τον Λένιν Γιοβάνοφσκι! Δίνοντάς του μάλιστα κεντρικό συντονιστικό ρόλο για όλα τα Βαλκάνια!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 6: Ο Πανρωσισμός ή Πανσλαβισμός σε όλο το μεγαλείο του! 
"Τσαρική" φωτογραφία με τον Αρχηγό των Λύκων της ψευτο"Μακεδονίας" Λένιν Γιοβάνοφσκι, 
με την σερβική, την σκοπιανική και την "μητρική" ρωσική σημαία...


    ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ "ΛΥΚΟΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ  ΠΟΥΤΙΝ
   Συγκλονιστικό είναι και το παρακάτω ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε και δείχνει τον ίδιο τον Πρόεδρο Πούτιν της Ρωσίας, τον "φίλο" της Ελλάδας, να κάθεται δίπλα δίπλα και να συζητά φιλικά με αυτόν ακριβώς τον Σκοπιανό Αρχηγό των Λύκων της δήθεν "Μακεδονίας" Λένιν Γιοβάνοφσκι! 
  Όταν πλάι στον Πούτιν δεν μπορεί να καθίσει εύκολα ούτε ξένος ηγέτης, τότε πώς κάθεται τόσο οικεία ο Σκοπιανός "Λύκος"; Με ποιο αξίωμα; Με ποια ανώτερη ιδιότητα; Με ποια προσφορά και αντάλλαγμα;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 7: Ο Πούτιν μαζί με τον  δήθεν "Μακεδόνα" Αρχηγό των Λύκων 
της δήθεν "Μακεδονίας" Λένιν Γιοβάνοφσκι

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 8: Ο Πούτιν μαζί με τον Σκοπιανό Βαλκανιάρχη τω "Λύκων της Νύχτας" 
 της ψευτο"Μακεδονίας" Λένιν Γιοβάνοφσκι, σε ποδοσφαιρικό αγώνα (βίντεο)


   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ
   Η προσφορά των "Λύκων της Νύχτας" προς τη σύγχρονη Ρωσία είναι φαίνεται τόσο μεγάλη και τόσο σπουδαία, ώστε το 2013 ο ίδιος ο Πούτιν να παρασημοφορήσει την Οργάνωση και τον Ρώσο Γενικό Αρχηγό της, τον γνωστό με το όνομα "Χειρουργός", Αλεξάντερ  Ζαλντοστάνοφ, φανατικό θαυμαστή του Στάλιν και μεγαλομπίζνεσμαν πια των ακριβών μηχανών και αξεσουάρ των απανταχού Λύκων! 

  Το παράσημο αφορούσε μάλιστα την προσφορά των Λύκων στην ΚριμαίαΑλλά ποια συνεισφορά θα μπορούσε να έχει το δίτροχο ροκ μέταλ σε μια καθαρά γεωπολιτική σκακιέρα, όπου έπεφταν οι σφαίρες σαν το χαλάζι; Ποια είναι τα αληθινά καθήκοντα των Ρώσων "Λύκων της Νύχτας"; Με ποια και πόσα κονδύλια χρηματοδοτούνται απευθείας από το Κρεμλίνο και με ποιο ρωσικό εθνικό σκοπό; Γιατί ίδρυσαν κεντρικό παράρτημα στα Σκόπια, αναγνωρίζοντάς τους σαν "Μακεδονία" και "Μακεδόνες"; Ποια είναι τελικά και ως πού φτάνει η "Μακεδονία" για τον Πούτιν; Μήπως ως το Άγιον Όρος; Τι παιχνίδια παίζονται σε βάρος της Ελλάδας; Και τι γυρεύει το μακρύ ρωσικό χέρι ως στην Κόρινθο με την στρατηγικής σημασίας Διώρυγα;

   ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 9: Ο Ρώσος Πρόεδρος Βραντιμίρ Πούτιν παρασημοφορεί τον Ρώσο 
Γενικό Αρχηγό των "Λύκων της Νύχτας" Αλεξάντερ  Ζαλντοστάνοφ

   ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 10: Ο Γενικός Αρχηγός των "Λύκων της Νύχτας" Αλεξάντερ  Ζαλντοστάνοφ 
κάθεται παρασημοφορημένος δίπλα στον Πούτιν και ανάμεσα στους Ρώσους ήρωες 
του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου! Τόσο μεγάλες είναι λοιπόν οι υπηρεσίες του;


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 11: Σερβία, Ρωσία, ψευτο"Μακεδονία"!
Οι Λύκοι εργάζονται πυρετωδώς για τον Πανσλαβικό όνειρο της Μόσχας, 
που έφθανε πάντα ως το Αιγαίο και το Άγιον Όρος...


  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 12: Οι "Λύκοι της Νύχτας" της ψευτο"Μακεδονίας", 
καμαρώνουν σημαία και προκλητικό λάβαρο με το ιστορικό ελληνικότατο όνομά μας


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 13: Οι Λύκοι των Σκοπίων με τατουάζ τον ελληνικό Ήλιο της Βεργίνας (Αιγών)
Σημ.: Τα τατουάζ είναι ασυμβίβαστα με την Ορθοδοξία, ούτε καν Σταυρός τατουάζ επιτρέπεται, ακούστε εδώ


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 14: Οι Λύκοι των Σκοπίων στον ψευτο"Μέγα Αλέξανδρο" των Πλαστογράφων


Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ...
 Και όμως, τον Αρχηγό του ρωσικού παραρτήματος των Λύκων των Σκοπίων Λένιν Γιοβάνοφσκι, που αυτοαποκαλείται "Μακεδόνας" και μπορεί να κάθεται άνετα πλάι στον ίδιο τον Πούτιν, κάποιοι τον έφεραν απερίσκεπτα το 2012 μέσα στην Ελλάδα, στην περιοχή των Σερρών! 

  Ήρθε μάλιστα προκλητικά με το έμβλημα των Λύκων και το όνομα "Μακεδονία" στην πλάτη του τζάκετ του και για λίγο φόρεσε ένα μπλουζάκι με την ελληνική και τη σκοπιανική σημαία, χωρίς ονόματα κρατών (!) και το πονηρό σύνθημα "ο μοτοσυκλετισμός δεν γνωρίζει σύνορα"... (Ντοκουμέντο 15 - φωτο)

   Άλλωστε αυτά τα σύνορα είναι αιώνια εμπόδιο στο Πανσλαβικό όνειρο των Τσάρων, των Κομιτατζήδων, της Σοβιετικής Ένωσης, της Γιουγκοσλαβίας και του Τίτο, αλλά και στα παρεμφερή σχέδια του Α' και Β΄ Γερμανο-Αυστριακού Ράιχ, με χιλιάδες θυσίες και χιλιάδες ελληνικούς τάφους...

 Κάποιοι αποφάσισαν ότι "τα σύνορα δεν χρειάζονται να υπάρχουν", ότι τα Σκόπια μπορούν να φτάνουν ως το Αιγαίο και οι κάθε λογής Λύκοι να αλωνίζουν ελεύθερα ως το Περιβόλι της Παναγιάς και τη Θεσσαλονίκη ή και την Κόρινθο...  Γι'  αυτό και θέλουν η Ελλάδα να καταργήσει τα σύνορά της και να δώσει και το Όνομα Μακεδονία, που τα φυλά αιώνες με αυτοθυσία, για να είμαστε "καλοί γείτονες άνευ συνόρων"... Τα οποία όμως θα μπορούν να τα κλείνουν μόνο τα Σκόπια για να μην περάσουν π.χ. οι πρόσφυγες...
   Με ποια κονδύλια, τίνος, πληρώθηκαν αυτά τα προπαγανδιστικά μπλουζάκια και η πλούσια φιλοξενία των Σκοπιανών Λύκων, που αποτελούν μακρύ χέρι της Μόσχας; 
  Ποιος τολμά να καταργεί και δεν γνωρίζει - δεν αναγνωρίζει τα σύνορά μας, όταν ρητά διεκδικούνται από τα Σκόπια; 
 Τι τρομακτικά παιχνίδια παίζονται στις πλάτες του Ελληνισμού;
 Ποιοι και πόσοι "μεγάλοι" βρίσκονται πραγματικά πίσω από το κρατίδιο των Πλαστογράφων ποντάροντας στο πλαστό και κλεμμένο όνομά του, ώστε να μπορέσουν κάποια στιγμή να πάρουν αναίμακτα την Ελλάδα ως τον Όλυμπο;


ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ
  Για να πάρει κανείς μια ακόμη γεύση και να καταλάβει τι συμβαίνει, ας δει αυτό το βίντεο - ντοκουμέντο, με τους φίλους του Πούτιν "Λύκους της Νύχτας "Μακεδονίας"", με το κλεμμένο όνομά μας και τον επίσης κλεμμένο Ήλιο της Βεργίνας (Αιγές)!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 16: Οι Λύκοι των Σκοπίων, με την πλήρη κάλυψη και ενίσχυση του Πούτιν, 
ανεμίζουν το ελληνικό όνομα Μακεδονία και τον δεκαεξάντινο Ήλιο των αρχαίων Ελλήνων βασιλιάδων μας


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Το Μακεδονικό Κόμμα, αληθινός υπερασπιστής της
ελληνικότητας της Μακεδονίας και του Βυζαντίου μας, άγρυπνος καστροφύλακας Πίστης και πατρίδας, γιοματάρης άνεμος των ονείρων των νέων και εμπνευστής των νέων ποιητών και των νέων ηρώων, ΚΑΛΕΙ όλους τους συνειδητοποιημένους Έλληνες να προσέλθουν και να υπογράψουν άμεσα την Ιδρυτική Διακήρυξή μας, για να σώσουμε πραγματικά τη Μακεδονία! Να σώσουμε ολόκληρη την Ελλάδα! Γιατί εμείς θα σωθούμε! Όχι μόνο από την "Ψοφιοσύνη" που γράφει ο αθάνατος Ίωνας Δραγούμης, αλλά και από την Αφέλεια, από την Παραλυσία, από τον εθνικό "διαβήτη" που μας καθηλώνει και μας αποτελειώνει συνάμα!

  Ενώ μπορούμε ακόμη να σταθούμε όρθιοι! Στα δικά μας πόδια! Με τις δικές μας αστείρευτες δυνάμεις! Με την ανίκητη Δύναμη του Θεού και την Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου, της στοργικής βασίλισσας και μάνας του Αγίου Όρους και του λαού μας!

Μπορούμε! Και θα το δείξουμε! 

Οι φιλίες περνούν από την Αλήθεια και την Ιστορία μας!


Το μέλλον περνάει από το σπαθί μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr