ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟ-ΜΝΗΜΕΙΟ ''ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ'' ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!


 Σε ένα ακόμη Μνημείο Παραχάραξης και Σφετερισμού της Ελληνικής Ιστορίας που έστησε ο Γκρούεφσκι, επιτέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (4-5-2016) Σκοπιανοί της Αντιπολίτευσης!

   Σε συνέχεια προηγούμενων επιθέσεων (βλ. εδώ και εδώ), οι Σκοπιανοί επιτέθηκαν αυτή τη φορά στο ψευδο - Μνημείο της "Ολυμπιάδας" και του μικρού "Αλέξανδρου", γεμίζοντας με κόκκινη μπογιά τα νερά του συντριβανιού του! 


   Στο προκλητικό αυτό Μνημείο, παρουσιάζεται σε διάφορες φάσεις η μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μας, η Ολυμπιάδα, άλλοτε έγκυος στον Αλέξανδρο, άλλοτε θηλάζοντάς τον και άλλοτε κρατώντας τον στην αγκαλιά της ή καμαρώνοντας και μιλώντας του


  Το Μνημείο αυτό βρίσκεται ανάμεσα στα Μνημεία του έφιππου "Μεγαλέξανδρου" και του "Φιλίππου", ενώ από τις φωτογραφίες, μπορεί κανείς να εννοήσει το μέγεθος και την ποιότητα της πλαστογράφησης της Ιστορίας των αληθινών και μόνων Μακεδόνων, αλλά και την αντίστοιχη αδιαφορία των Ελλήνων αρμοδίων, πολιτικών και κομμάτων, που ούτε ένα μαρμαράκι Μνημείων έχουν κάνει ή αφιερώσει στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας, του Φιλίππου, του Αλεξάνδρου ή της Ολυμπιάδας!
   Τα αφήνουν όλα επίτηδες ανυπεράσπιστα ώστε να μας τα αρπάξουν και παζαρεύουν οι άθλιοι στο παρασκήνιο και αυτό ακόμη το ιερό και ελληνικότατο Όνομά μας!
   Δεν θα το δώσουμε! Δεν θα το πάρουν! Θα λογοδοτήσουν!

η Μακεδονία είναι Ελλάδα και είναι Αδιαπραγμάτευτη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr