''ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ'' - ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!


 Συγκλονιστικοί πίνακες και στοιχεία-φωτιά, δείχνουν το στυγερό εγκληματικό Σχέδιο κατά της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, που ξεκίνησε με τον Γιωργάκη και συνεχίζεται με τον Τσίπρα, τον οποίο και ψήφισαν ακριβώς οι πρώην ψηφοφόροι του ΓΑΠ... Οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιοι "αυτόχειρες"...

 Τα στοιχεία που παραθέτουμε και διαβάζονται εύκολα και με μια ματιά, δείχνουν ότι τα Μνημόνια δεν ήταν "προγράμματα διάσωσης", αλλά "Προγράμματα προσχεδιασμένης Δολοφονίας" της χώρας και του λαού μας!


ΠΙΝΑΚΑΣ 1
ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ...
    Στον Πίνακα αυτόν (1), δομημένο με στοιχεία και της Eurostat και ΕΛΣΤΑΤ (δείτε εδώ αναλυτικότερα), διαφαίνεται η εξέλιξη, δηλαδή η τραγική κατάρρευση της Οικονομίας μας από την στιγμή εφαρμογής των Μνημονίων το 2010 και αφού δημιουργήθηκε από την Κυβέρνηση ΓΑΠ, το περίφημο "τεχνητά διογκωμένο" κατά σχεδόν 5 μονάδες  - όπως έχει καταγγελθεί - έλλειμμα 2009, ώστε και να χρεωθεί βάρος η Κυβέρνηση Καραμανλή και να δικαιολογηθεί η ανάμιξη του ΔΝΤ στον θάνατο της χώρας!


   Ακόμη όμως και με τα διογκωμένα στοιχεία του 2009, αποδεικνύεται το μεγάλο έγκλημα αφού, όπως προκύπτει από τον Πίνακα 1:

1. Το Δημόσιο Χρέος, από 301 δισ. το 2009 όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε κατά 20 σχεδόν δισ. ευρώ στο τέλος του 2015 (320,4 - 301,0 = +19,4 δισ. ΧΡΕΟΣ), παρά τα κουρέματα και τους αβάσταχτους φόρους 5 συμπληρωμένων χρόνων Μνημονίων!

2. Το ΑΕΠ μειώθηκε τρομακτικά κατά 60 ολόκληρα δισ. ευρώ μέσα στα 5 μνημονιακά χρόνια! Από τα 237,4 δισ. το 2009, στα 177,8 δισ. το 2015 (177,8 - 237,4= -59,6 δισ. ΑΕΠ)!

3. Έτσι ο λόγος ΧΡΕΟΥΣ προς ΑΕΠ ο καθρέφτης της Οικονομίας, αυξήθηκε εγκληματικά κατά 53,4 ποσοστιαίες μονάδες!!! Από 126,8% το 2009, στο 180,2% το 2015 (180,2 - 126,8= +53,4 Χρέος/ΑΕΠ)

4. Η δε συνολική διαφορά - απόσταση ΑΕΠ από ΧΡΕΟΣ, ήταν το 2009 μόλις 63,6 διογκωμένα δισ. (237,4 - 301= -63,6 δισ.), ενώ μετά τα Μνημόνια και τις Περικοπές, το 2015 είναι 142,6 δισ. (177,8 - 320,4= -142,6 δισ.)! Δηλαδή 79 δισεκατομμύρια παραπάνω!!! Είναι το νούμερο που κρύβουν επιμελώς όλα τα ΜΜΕ, όλα τα κόμματα, όλη η Τρόικα, η Βουλή και η Ευρωβουλή, διότι εάν το καταλάβει ο λαός θα γίνει σεισμός και θα στηθούν Ειδικά Δικαστήρια και νέφη Αγωγών κατά των Ξένων Θεσμών, που θανάτωσαν την Ελλάδα, βάση μαθηματικού σχεδίου!


ΠΙΝΑΚΑΣ 2
ΑΝΕΡΓΙΑ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ
Ποσοστό ανεργίας

   Όπως φαίνεται στον παρόντα Πίνακα του ΟΟΣΑ 2016, η Ελλάδα μας είναι η δεύτερη πρωταθλήτρια Ανεργίας στον κόσμο  με 24,7%, μετά τη Νότιο Αφρική! Μας έκαναν πραγματικά αποικία, σκλαβηνία και μπανανία! Μας έκαναν κυριολεκτικά Αφρική και ζούγκλα! (δείτε περισσότερα εδώ
  Και σε λίγο η χώρα μας, εάν δεν αντιδράσουμε, θα γίνει ένα απέραντο σκλαβοπάζαρο ανθρώπων, όπου δεν θα πωλούνται προϊόντα, μα άνθρωποι... Ενώ το ανήμπορο κράτος θα αλωθεί και θα πατηθεί από εχθρούς, γείτονες και ξένες δυνάμεις (πολυδιαμελισμός)...


ΠΙΝΑΚΑΣ 3 
ΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
   Σύμφωνα με στοιχεία που επεξεργάστηκε παλαιότερα το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ (δείτε εδώ), για τα έτη 2009 - 2013, προκύπτει ο εξής Πίνακας σχέσεων Περικοπών και Ανεργίας:
  Έτσι, αυτό που τελικά συνέβη και κανείς δεν "κατάλαβε", είναι ότι για κάθε 1 δισ. περικοπών σε μισθούς Δημοσίων Υπαλλήλων και Συντάξεις, έχαναν ταυτόχρονα τη δουλειά τους 36.166 άτομα στον ιδιωτικό τομέα! Επειδή κοβόταν, μειωνόταν η καταναλωτική δύναμη Δημοσίων Υπαλλήλων και Συνταξιούχων... Έτσι έκλεισαν χιλιάδες μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις! Έτσι απολύθηκαν χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι! 


ΠΙΝΑΚΑΣ 4 
Ο ΠΟΛΛΑΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΝΤ
 Στις 3-1-2013, ο Ολιβιέ Μπλανσάρ, Διευθυντής του Ερευνητικού Τμήματος του ΔΝΤ, σε 43σέλιδη Έκθεσή του ομολογεί ότι υπήρξε τραγικό ΛΑΘΟΣ στον υπολογισμό του λεγόμενου Πολλαπλασιαστή του Ελληνικού Προγράμματος, δηλαδή στον δείκτη εκείνο που δείχνει πόσο θα μειωθεί το ΑΕΠ, εάν γίνουν περικοπές μισθών π.χ. 1 ευρώ ή αντίστοιχη αύξηση φορολογίας! 
  Το ΔΝΤ είχε υπολογίσει αυτόν τον πολλαπλασιαστή σε μόλις 0,5 για την Ελλάδα, που σήμαινε θεωρητικά, πως εάν μας κόψουν 1 δισ. από μισθούς, συντάξεις ή βάλουν αντίστοιχους φόρους, τότε το ΑΕΠ και η Ανάπτυξη θα έπεφταν κατά 0,5 (μισό) δισ. ...
   Οι Γάλλοι ψάχνοντας τότε ανακαλύπτουν ότι ο πολλαπλασιαστής ήταν από 0,9 έως 1,7, δηλαδή πάνω από τριπλάσιος και άρα πάνω από τριπλάσια η καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας!
   Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ παράλληλα υπολογίζει με ακρίβεια τον μέσο πολλαπλασιαστή, βάση των επίσημων πινάκων μεγεθών της Οικονομίας μας, για τα έτη 2009 έως 2013 και το αποτέλεσμα είναι εφιάλτης (δείτε εδώ)! Αφού όπως προκύπτει, ο πραγματικός πολλαπλασιαστής του ΔΝΤ/ΤΡΟΙΚΑΣ ήταν 2,35!
Τι σημαίνει πολλαπλασιαστής 2,35; Ότι για κάθε 1 ευρώ περικοπών, το ΑΕΠ μειώνεται κατά 2,35 ευρώ και ταυτόχρονα το ΧΡΕΟΣ αυξάνεται κατά 1,35 ευρώ σε σχέση με το ΑΕΠ! Έτσι μας έφτασαν στην απόλυτη καταστροφή...


ΠΙΝΑΚΕΣ 5 και 6
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
   Ολόφρεσκια έρευνα (2016) της «Ευρωπαϊκής Σχολής Μάνατζμεντ και Τεχνολογίας» (ESMT) του Βερολίνου, που δημοσιεύθηκε μόλις και σχολιάσθηκε δεόντως από Γερμανικές Εφημερίδες, αποδεικνύει ότι:


  Α. Από τα 215,9 δισ. των Μνημονιακών Δανείων 1 και 2, μόλις τα 9,7 πήγαν στον Ελληνικό Προϋπολογισμό (ποσοστό 5%), ενώ όλα τα άλλα σχεδόν, πήγαν σε ξένες και ελληνικές τράπεζες, για την στήριξη δηλαδή του Ευρωπαϊκού Τραπεζικού Συστήματος, με τον λογαριασμό να πληρώνει ο κάθε Έλληνας πολίτης και η κάθε ελληνική οικογένεια! 
  Συγκεκριμένα, τα 86,9 δισ. ευρώ πήγαν στην εξόφληση παλαιών χρεών, 52,3 δισ. για εξόφληση τόκων και 37,3 δισ. για την επανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών...

 Μας έβαλαν δηλαδή να δανειστούμε υπέρογκα ποσά, όχι για την Ελλάδα, αλλά για τις Τράπεζες και τους Τραπεζίτες! 

Δημιούργησαν ανθρωπιστική κρίση, πέταξαν στον δρόμο και την ανέχεια χιλιάδες, για να ζουν οι Τράπεζες, αντί να τις κουρέψουν με την ψιλή και να τις αφήσουν να χρεοκοπήσουν όπως έκανε η Ισλανδία, που αρνήθηκε να φορτώσει στον κόσμο τα χρέη των Τραπεζών και κυνήγησε μάλιστα δικαστικά τους Τραπεζίτες, που μοίραζαν δάνεια με τα κιλά, χωρίς προϋποθέσεις και εξασφαλίσεις! Και έτσι δεν πείραξε ούτε μισθούς, ούτε συντάξεις, ούτε κοινωνικό κράτος και πετάει ελεύθερα και ωραία σε Ανάπτυξη!

 Στην δε Κύπρο, που επίσης ανακάμπτει, αποφασίστηκε κούρεμα καταθέσεων (ανενεργές περικοπές) και όχι μισθών και συντάξεων που είναι ενεργές περικοπές, με άμεσα καταστροφικό αποτέλεσμα στην οικονομία....

  Στην Ελλάδα όμως έγινε ένα έγκλημα προσχεδιασμένο και μεθοδευμένο για την δολοφονία της χώρας και του λαού μας! Οι δε Ελληνικές Τράπεζες έπρεπε όλες να έχουν κρατικοποιηθεί, αφού τις πληρώνει ο κόσμος, χωρίς καν να μπορεί να δανειστεί ή να σώσει το σπίτι ή το μαγαζί του, με τα τελεσίδικα ανείσπρακτα χρέη να φορτώνονται πρώτα όλα σε μια από αυτές, για "να τα πάρει μαζί της"...

 Β. Παρόμοιες είναι οι προβλέψεις της «Ευρωπαϊκής Σχολής Μάνατζμεντ και Τεχνολογίας» (ESMT) του Βερολίνου και για το 3ο Μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ υπάρχει ήδη και το 4ο (προληπτικά μέτρα) στο χειρουργικό τραπέζι.
  
Από τα 86 δισ. του 3ου Μνημονίου, μόνο τα 7,3 θα έρθουν στην Ελλάδα και τον Προϋπολογισμό της...


ΠΙΝΑΚΑΣ 7
ΠΟΥ "ΧΡΩΣΤΑΜΕ" ΚΑΙ ΠΟΣΑ
    Από τον επίσημο Πίνακα Β' του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Δεκέμβριος 2015, δείτε εδώ), προκύπτει, ότι από το σύνολο των 246 δισ. Δανείων που "χρωστούμε", τα 220 δισ. είναι από τα αχρείαστα και εγκληματικά Δάνεια της Τρόικας! Και από τα οποία, όπως είδαμε παραπάνω, μόλις το 5% έρχεται στα ελληνικά χέρια!

   Το συνολικό Χρέος στο τέλος 2015 είναι 321 δισ.! 246 από Δάνεια και 74 από Ομόλογα...


ΠΙΝΑΚΑΣ 8
ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ
   Από τον εν λόγω Πίνακα επίσης ο ΟΔΔΧ (δείτε εδώ), βλέπουμε τέλος πόσα θα πληρώνουμε ενώ βρισκόμαστε ήδη στον 6ο μνημονιακό χρόνο... 


  Τα ετήσια ποσά αποπληρωμών μας κυμαίνονται κυρίως από 8 έως και 14 δισ. κάθε χρόνο, με κορύφωση το 2016, όπου και στήθηκε η παγίδα για 3ο και 4ο μνημόνιο!
   Τα μέχρι τώρα Δάνεια (1ου και 2ου Μνημονίου) της Τρόικας θα αποπληρώνονται έως το 2059! Για να ξεχρεώνουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας, σε μια Ελλάδα που θα έχει συρρικνωθεί τρομακτικά Δημογραφικά ως τότε...


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
   Συμπερασματικά, με τα δολοφονικά Μνημόνια, υποστήκαμε μια "Οικονομική Γενοκτονία", αφού στο τέλος του 2015 το Ελληνικό Χρέος αυξήθηκε ήδη κατά 20 δισ., το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 60 δισ. και ο λόγος (διαίρεση - κλάσμα) εξυπηρέτησης του Χρέους προς ΑΕΠ εκτινάχθηκε κατά 53,4 μονάδες! 

   Που σημαίνει ότι το 2009 χρωστούσαμε μόλις 1,27 φορές το ΑΕΠ μας (63,6 δισ.), ενώ στο τέλος του 2015 χρωστούμε 1,78 φορές το ΑΕΠ μας (142,6 δισ.)! Σχεδόν ένα ακόμη ΑΕΠ και τελικά 79 δισ. περισσότερα!


   Άρα συνολικά το ΧΡΕΟΣ (20 + 79) βρίσκεται 99 δισ. ψηλότερα από ότι το 2009 και είναι αδύνατο να εξυπηρετηθεί και να είναι βιώσιμο, με όρθια ταυτόχρονα την Ελλάδα και τους Έλληνες!


  Είμαστε λοιπόν κατά πολύ χειρότερα, τραγικότερα και για αυτό φτωχότερα, από ό,τι ήμασταν το 2009 χωρίς να πάρουμε Μέτρα! Γιατί αρκούσε το πάγωμα μισθών και ένας ίσως ήπιος εσωτερικός δανεισμός! Ενώ τα Μέτρα Μνημονίων, αποδείχτηκαν Μέτρα Τάφου! Μέτρα θανάτου! Εντολή Δολοφονίας της Ελλάδας και της Οικονομίας της!

  Εάν ΔΕΝ παίρναμε τα δολοφονικά αυτά Μέτρα, θα ήμασταν ασυγκρίτως καλύτερα, με διατήρηση θέσεων εργασίας και αποδοχών, διατήρηση δηλαδή του ζωτικού ΑΕΠ και της ζωντάνιας της χώρας, του λαού και της Οικονομίας, με όλες τις δυνατότητες ανοιχτές και δυναμικές!

   Στην Ελλάδα όμως έγινε ένα γιγάντιο Οικονομικό και Εθνικό Έγκλημα! Μια "Οικονομική Γενοκτονία"! Που σχεδιάστηκε από έξω και εφαρμόστηκε από μέσα!

   Οι Δολοφόνοι της Χώρας, "εξοπλίστηκαν" εκλογικά από χιλιάδες τυφλών κομματικά ψηφοφόρων, που κράτησαν επίτηδες στο σκοτάδι τα μεγάλα ΜΜΕ, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες, συμπράττοντας στον θάνατο της πατρίδας και της κοινωνίας! Στον θάνατο των ίδιων και των παιδιών τους...

  Το δε Έγκλημα συνεχίζεται με Νέα Μνημόνια και νέα ψέμματα, που σκοπό έχουν την ολοκληρωτική καταστροφή, υποταγή και διαμελισμό της Ελλάδας! Την ατίμωση του λαού και της ιστορίας, της Πίστης, της Γλώσσας! Την απόλυτη υποταγή και σκλαβιά!

   Ήδη έχουν φέρει τις πρώτες στρατιές Ισλαμιστών Εποίκων, που θα αντικαταστήσουν το ναυαγισμένο, νοθευμένο με ξένα ήθη και μεμνημονιασμένο και εν αυτοκτονία εβρισκόμενο Ελληνικό Έθνος...

   
    ΣΠΑΘΙ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    Ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα, τώρα ξέρει και βλέπει! Και θα λογοδοτήσει στη συνείδηση και τις επόμενες γενιές σκλάβων που δημιουργεί! 
  Γιατί στην Ελλάδα είναι σε εξέλιξη το μεγαλύτερο σύγχρονο Οικονομικό Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας! Από τα νέα "Ράιχ" και να νέα "πάντσερ" και "στούκας", από τους νέους "Χίτλερ", που δεν έχουν καν εξοφλήσει πριν τις υπέρογκες Πολεμικές Οφειλές τους προς την χώρα, που είναι τουλάχιστον τριπλάσιες από τα δήθεν Χρέη μας!

 Το δε ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, έρχεται σαν η τελευταία πια ενωτική, ευσεβής και δυναμική συνάμα ευκαιρία, με καλπασμό και σπαθί Μεγαλέξανδρου, για να κόψει όλους αυτούς τους Γόρδιους Δεσμούς της χώρας, όλα τα δεσμά της Ελλάδας και να ελευθερώσει την πατρίδα από τους "Δαρείους" και τους "Τυράννους" που την απειλούν, την πολιορκούν και την εξοντώνουν! 
  Να ξαναφέρει την Ευημερία, τη Χαρά, την Αξιοπρέπεια, ανατρέποντας τους πολλαπλασιαστές και σταματώντας και το Έγκλημα και τους Δολοφόνους!
   Υπάρχουν πολλοί τρόποι! Και πολλοί σύμμαχοι...
   Μα χρειάζεται μία μόνον Απόφαση! Ένα νέο μόνον Ξεκίνημα!

η ψυχή της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr