ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! Βίντεο


 Κεραυνούς κατά των Σκοπίων εξαπέλυσε από το Μουσείο Φιλίππων, ο άξιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος (29-6-2016 μ.Χ.), κατά την τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο Δημότη Καβάλας, με την ευκαιρία των εορτασμών για την απελευθέρωση της πόλεως!

   "ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ"
  Ο κ. Παυλόπουλος, εκφράζοντας άλλη μια φορά ολόκληρο τον Ελληνισμό και παρακάμπτοντας παραδειγματικά τις Κυβερνητικές και άλλες πολιτικές υποχώρησης και σιωπής, ύψωσε την φωνή του, συγκινημένος από την ιστορική αυτή περιοχή της Μακεδονίας μας, που σφράγισε το εκ Θεού κάλεσμα και το συνακόλουθο πέρασμα του Αγίου Αποστόλου Παύλου και δήλωσε χαρακτηριστικά:

 "Η Ελληνικότητα, που κάποιοι τολμούν να την αμφισβητούν, με κίβδηλα επιχειρήματα - και μιλώ για τη Σκοπιανή προπαγάνδα - η ελληνικότητα, δεν αμφισβητείται από κανέναν!
... Όταν έφυγε από τη Μακεδονία όπως την ονόμασε, ο Απόστολος Παύλος - αυτή ήταν η Εκκλησία, με την οποία είχε την επαφή και με την οποία είχε δεθεί την εποχή εκείνη.
   Ας  μην φανταστούν λοιπόν κάποιοι ότι θα κουραστούμε να τους λέμε πάντοτε, ότι δεν θα υποκύψουμε σ'  αυτή την προπαγάνδα!
   Ούτε πρόκειται ποτέ να κάνουμε ουδεμία έκπτωση στο ζήτημα αυτό"!
   
   ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ
   Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, συγχαίρει για μια ακόμη φορά τον άξιο και αγαπητό στους Μακεδόνες και σε όλους γενικά τους ευαίσθητους Έλληνες, Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που με τη στάση του μας κάνει πραγματικά περήφανους!

   Τον ευχαριστούμε, εκ μέρους των τάφων, των ηρώων, της ιστορίας και της αλήθειας μας!

   Δείτε το σχετικό βίντεο, που τα κεντρικά ΜΜΕ αποσιώπησαν συνένοχα για άλλη μια φορά...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr