ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΥΨΩΣΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Βίντεο



  Την παράνομη και απαγορευμένη από την "Ενδιάμεση Συμφωνία" σημαία, με τον ελληνικό Ήλιο της Βεργίνας, ύψωσαν οι Σκοπιανοί μέσα στην ίδια τη Γερμανία!

 Η νέα πρόκληση έγινε στις 4 Ιουνίου 2017 μ.Χ.  στην Κολωνία της Γερμανίας, στους ιστούς του ξενοδοχείου "Radisson Blu" όπου διέμενε η πρωταθλήτρια πια Ευρώπης στο Χάντμπολ, Βαρντάρ Σκοπίων.


  Η σημαία με τον ελληνικό Ήλιο της λάρνακας του Φιλίππου Β΄ που βρέθηκε στις Αιγές, υψωνόταν ενώ ενώ οι Σκοπιανοί τραγουδούσαν το προκλητικό "Ένα Όνομα που", το οποίο περιλαμβάνει αλυτρωτικούς στίχους για τους δήθεν "Μακεδόνες του Αιγαίου" και την Ενωμένη (Μεγάλη) "Μακεδονία" που ονειρεύονται εδώ και αιώνες οι Σλάβοι!


   Θυμίζουμε, ότι βάση της "Ενδιάμεσης Συμφωνίας" της 13-9-1995 με τα Σκόπια, το κρατίδιο υποχρεώθηκε βάση του άρθρου 7, παράγραφος 2, να αποσύρει τον Ήλιο της Βεργίνας από την σημαία του και από κάθε άλλη χρήση

   Οι Σκοπιανοί μπορούσαν βέβαια να υψώσουν τη νέα σημαία που έχουν από τότε, χωρίς τον ελληνικό Ήλιο των Μακεδόνων Βασιλέων, αλλά επέλεξαν να προκαλέσουν και να διατυμπανίσουν διεθνώς ότι τάχα ο δεκαεξάκτινος Ήλιος είναι δικός τους και ότι άρα είναι αυτοί δήθεν οι απόγονοι των "αρχαίων Μακεδόνων", των οποίων φυσικά ούτε καν τη γλώσσα μιλούν, αφού οι Μακεδόνες ήταν αιώνια Έλληνες και η γλώσσα τους ήταν αιώνια Ελληνική και μόνο!

   Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, σαν μελλοντική Κυβέρνηση της Ελλάδας, δεν θα ανεχτεί άλλους σφετερισμούς και πλαστογραφήσεις! Κάθε πρόκληση θα έχει απάντηση, ενώ Αλέξανδρος και Ήλιος θα τοποθετηθούν επάνω στα νομίσματα του 1 και 2 ευρώ, στην πλευρά που έχει δικαίωμα κάθε κράτος-μέλος να βάζει δικά του σύμβολα και παραστάσεις.

    Δείτε το βίντεο που μετέδωσε κανάλι των Σκοπίων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr