ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ: ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΖΗΤΑ Ο ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!


  Όπως έγινε γνωστό από την κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων και τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ την Δευτέρα 12-6-2017 μ.Χ. στις Βρυξέλλες, ο Ζόραν Ζάεφ αποκάλυψε ότι τα Σκόπια θα ζητήσουν ένα είδος νέας "Ενδιάμεσης Συμφωνίας", που θα περιλαμβάνει την άμεση πρόσκληση για ένταξή τους στο ΝΑΤΟ υπό την λεγόμενη "προσωρινή ονομασία FYRO"M"", με την "υπόσχεση" ότι θα "επιλύσουν" το ζήτημα του Ονόματος μέσα σε δύο χρόνια, όσο υπολογίζεται τάχα να διαρκέσει η επικύρωση της εισδοχής του κρατιδίου από τα 29 μέλη της Ατλαντικής Συμμαχίας.

 Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο νέος Πρωθυπουργός των Σκοπίων τόνισε σχετικά:

 ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ: "Θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε τα Σκόπια προς την κατεύθυνση της πλήρους ένταξης στο ΝΑΤΟ, για την οποία περιμένω τη στήριξη από τους πολίτες της Ελλάδας, τόσο από το κυβερνών κόμμα όσο και από το κόμμα της αντιπολίτευσης, για την επίλυση αυτού του θέματος. Υπό την προσωρινή ονομασία (σ.σ. "FYRO"M"") τα Σκόπια θα κληθούν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ βάση των Συμφωνιών με την Ελλάδα (σ.σ. Ενδιάμεση 1995) και ενώ τα 29 μέλη του ΝΑΤΟ θα ολοκληρώνουν την επικύρωση, η οποία διαρκεί 2 χρόνια, θα επιδιώξουμε μια λύση. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη νότιο γείτονά μας. Ωστόσο, αναζητούμε ακόμα περισσότερους λόγους να βρούμε θετικές λύσεις για τη σταθερότητα, κάτι που είναι πολύ πιθανό εάν τα Σκόπια ενταχθούν στο ΝΑΤΟ".

ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ...
   Αυτά σημαίνουν πως τα Σκόπια ζητούν νέα Ενδιάμεση της Ενδιάμεσης Συμφωνία για ένταξη στο ΝΑΤΟ, με το απαράδεκτο Σύνθετο "FYRO"M"", δίνοντας μια αόριστη υπόσχεση για αλλαγή ονομασίας, με κάποια που θα έχει ψευτογεωγραφικό προσδιορισμό στο ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και εφόσον η ονομασία αυτή γίνει δεκτή με Δημοψήφισμα στα Σκόπια...

  Πρόκειται για άλλη μια δόλια τακτική, που γίνεται σε απόλυτο συντονισμό με ξένους παράγοντες των ΗΠΑ και της Ε.Ε. και τα διεθνή ΜΜΕ - φερέφωνά τους, ώστε να ξεγελαστεί η Ελλάδα και να άρει το βέτο της στην εισδοχή των πλαστογράφων σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., ώστε να μην έχουμε πλέον κανένα μέσο για να πιέσουμε τα Σκόπια!

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ
   Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, όπως έχει διακηρύξει επανειλημμένα και επί χρόνια η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, παραμένει απαρασάλευτο στην μία και ορθή εθνική, ηθική και ιστορική θέση, πως δεν αποδεχόμαστε ονομασία με το ιερό ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα παράγωγά του, υπό οποιαδήποτε μορφή ή γραφή και προσδιορισμό, απλό, σύνθετο, γεωγραφικό, επιθετικό ή άλλον!

   Προειδοποιούμε τα ξένα κέντρα και τα εξαρτώμενά τους ΜΜΕ - όπου διοχετεύονται "ειδήσεις" προκειμένου να διαμορφωθεί η θέση της κοινής γνώμης και να επηρεαστεί ο ελληνικός λαός - ότι και τα νέα Σχέδιά τους δεν θα περάσουν!

  Ο Μακεδονικός Ελληνισμός και όλοι οι Έλληνες του κόσμου, οργανώνονται ήδη πολιτικά, σε ένα νέο έξυπνο, δυναμικό και σταθερό ελληνικό κόμμα-κίνημα, που σαν νέος Αλέξανδρος θα κόψει τους "γόρδιους δεσμούς" της χώρας, λυτρώνοντάς την μια για πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr