ΣΟΚ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΠΑ - ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ! ΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ! ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ''ΟΧΙ''!



  Στην πολιτική τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε η αιφνίδια απομάκρυνση του Έλληνα Ορθόδοξου Προσωπάρχη  Ράινς Πρίμπους από το στενό επιτελείο του Τραμπ, ούτε η κοινή άσκηση ΗΠΑ - Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε η στρατιωτική Άσκηση ΗΠΑ - Σκοπίων αυτές τις ημέρες στα Σκόπια, για να προετοιμαστούν για τις δομές του ΝΑΤΟ, ούτε οι απανωτές μεγάλες Αθλητικές Διοργανώσεις στο κρατίδιο των πλαστογράφων, ούτε ο αποκλεισμός και η χρηματική ποινή στην Εθνική μας Γυναικών Κ17 στη Χειροσφαίριση (δείτε εδώ).

  Ούτε φυσικά η επιτυχής δοκιμαστική έξοδος της Ελλάδας στις αγορές, μετά την αιφνίδια και σαρωτική επίσκεψη στη χώρα μας του μαέστρου των Βαλκανίων, αναπληρωτή βοηθού Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χόιτ Μπράιαν, που εξέτασε Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση...

   Ούτε φυσικά είναι τυχαίες οι απανωτές Σύνοδοι Κορυφής, πότε της Μέρκελ, πότε των ΗΠΑ, για την ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων και ιδίως των Σκοπίων στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ!

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΧΑΡΤΑΣ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ

  Μάλιστα, στην πρόσφατη Σύνοδο των Χωρών της Αδριατικής Χάρτας (μέλη ΗΠΑ, Αλβανία, Σκόπια, Μαυροβούνιο, Κροατία, Σλοβενία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη - παρατηρητές Σερβία, Κόσοβο, Σλοβενία), που έγινε στις 2 Αυγούστου 2017 στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου, συμμετείχε από πλευράς ΗΠΑ ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, με τον οποίο συναντήθηκε κατ΄ ιδίαν ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ και όχι μόνο συζήτησε το "νέο" όνομα του κρατιδίου, αλλά ζήτησε και την υποστήριξη από τις ΗΠΑ για να το περάσει στο Δημοψήφισμα, όπως αποκαλύπτει το ρωσικό Σπούτνικ στην σερβική έκδοσή του!


ΠΕΝΣ - ΖΑΕΦ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

 Πένς και Ζάεφ έκλεισαν λοιπόν το "νέο" όνομα των Σκοπίων, το οποίο, σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα, που επικαλείται πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στην σκοπιανική αντιπροσωπεία, θα είναι ένα από τα εξής τρία που τέθηκαν στη συνάντηση:

1. «Άνω Μακεδονία»

2. «Βόρεια Μακεδονία»

3. «Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια)»

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
   Τα συγκεκριμένα ονόματα προτάθηκαν από τον Ζάεφ, επειδή όπως εξήγησε στον Αμερικανό Αντιπρόεδρο, τα αποδέχεται και η Αθήνα! Κάτι το οποίο συνεπάγεται Εθνική Προδοσία και κατ΄ αντίδρασην Εθνική Επανάσταση, όπως δίδαξε ο Ελευθέριος Βενιζέλος!

  Από την άλλη, με αυτά θεωρεί ο Ζάεφ πως δεν θίγεται η δήθεν "Μακεδονική Εθνότητα", διότι αποτελούν απλό γεωγραφικό προσδιορισμό

  Το "Μακεδονία" παραμένει έτσι κυρίαρχο και προσδιορίζει Εθνότητα/Ταυτότητα, Γλώσσα και Ιστορικότητα! 

  Ενώ δεν ακυρώνει σε τίποτα τα πάγια σχέδια αλυτρωτισμού των Σκοπίων, αφού η "Άνω" θα συνεπάγεται και την δήθεν αλύτρωτη "Κάτω" και η "Βόρεια" θα συνεπάγεται και την τάχα αλύτρωτη "Νότια"!

   Παρομοίως το σε παρένθεση (Σκόπια), δηλαδή η "Μακεδονία των Σκοπίων ή του Βαρδάρη", συνεπάγεται και την δήθεν αλύτρωτη "Μακεδονία του Αιγαίου ή της Σολούν"...

"ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"

   Αφού λοιπόν Πένς και Ζάεφ συμφώνησαν στην ονομασία, ο Ζάεφ εξήγησε έναν ακόμη βασικό λόγο που πρότεινε τα συγκεκριμένα: την δυσκολία να περάσει στη Βουλή και στον λαό το "νέο" όνομα!

   Στη Βουλή χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία 2/3 που δεν την έχει, ενώ στο Δημοψήφισμα τα πράγματα είναι ακαθόριστα, διότι υπεισέρχεται ο συναισθηματικός παράγοντας, η αποχή και φυσικά ο Γκρούεφσκι και το V"M"RO, που θα αντιδράσουν δυναμικά, βρίσκοντας ευκαιρία να ξανάρθουν στα πράγματα, ενώ ο Ζάεφ φοβάται μήπως έχει ακόμη και την τύχη του πρώην Προέδρου Κίρο Γκλιγκόρωφ που τον ανατίναξαν, όταν ομολόγησε πως οι Σκοπιανοί δεν είναι "Μακεδόνες" αλλά Σλάβοι...

  Ο Ζάεφ, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Χόιτ Μπράιαν που στην ουσία τον έκανε Πρωθυπουργό την ώρα που έτρεχε ακόμη το αίμα από τις πληγές του στο παρολίγον λιντσάρισμα του Κοινοβουλίου (δείτε εδώ, εδώ και εδώ), υπέγραψε Συνθήκη Φιλίας με τη Βουλγαρία (εδώ), κερδίζοντας πολλούς βουλγαρίζοντες Σκοπιανούς για να τους έχει μαζί του και στο Δημοψήφισμα και σε έκτακτες πιθανές Εκλογές, ενώ προετοιμάζει αντίστοιχη Συνθήκη Φιλίας και με την Αλβανία, ικανοποιώντας πολλά αλβανικά αιτήματα όπως την επισημοποίηση της αλβανικής γλώσσας και άλλα, για να έχει μαζί του και τα αλβανικά κόμματα και τους Αλβανούς του κρατιδίου!

    Όμως ο Ζάεφ, δεν είναι για τίποτα σίγουρος, φοβάται ακόμη και επανάσταση - πραξικόπημα λαού, Στρατού και Αστυνομίας και ζήτησε απεγνωσμένα την βοήθεια τους Πενς για να περάσει το Δημοψήφισμα, με τη γνωστή βέβαια μέθοδο της αγοραπωλησίας συνειδήσεων, ΜΜΕ και το γνωστό ξεφύτρωμα ΜΚΟ επηρεασμού - εξαγορασμού...

 Δεν είναι αυτή τη στιγμή πάντως γνωστό, εάν στο Δημοψήφισμα τεθούν τα τρία παραπάνω ονόματα για να διαλέξουν οι Σκοπιανοίπου είναι και το πιθανότερο...

ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
   Για να πάνε όμως σε Δημοψήφισμα τα Σκόπια για το Όνομα, θα πρέπει να έχει συμφωνήσει από πριν η Ελλάδα και μάλιστα δεσμευτικά δια του ΟΗΕ, του Νίμιτς, των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και του Βερολίνου/Ε.Ε.

   Εάν όμως συμφωνήσει η Αθήνα, θα πρόκειται για Εθνική Προδοσία, θα σημάνουμε δε Εθνικό Ξεσηκωμό και θα ακυρώσουμε κάθε εξέλιξη στην πράξη, γι' αυτό, ολόκληρος ο Ελληνισμός πρέπει να βρίσκεται άγρυπνος στις επάλξεις!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
 Η Κυβέρνηση Ζάεφ αρνείται πάντως τις παραπάνω συγκλονιστικές αποκαλύψεις, κατά την συνήθη πρακτική, προσπαθώντας να αποφύγει το πρόωρο και ίσως πολιτικά θανάσιμο, κάψιμο του σχεδίου πριν την ώρα του.

   Οι δε Ρώσοι, που έχουν ιδιαίτερες σχέσεις με τον Γκρούεφσκι, προσπαθούν να κάψουν τον Ζάεφ, για να ακυρώσουν απλά την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ...

 Από την άλλη πάλι, οι ΗΠΑ του Τραμπ και των Ρεπουμπλικάνων που έβαλαν ταχύτατα το Μαυροβούνιο στο ΝΑΤΟ, βιάζονται πολύ και για τα Σκόπια, παραμερίζοντας κάθε τι άλλο, έστω και εάν είναι Πρίμπους!

  Μέσα σε αυτό το έντονο διπλωματικό παρασκήνιο, στην καυτή σκακιέρα των Βαλκανίων, κάθε Έλληνας και Ελληνίδα, οφείλει να πάρει θέση! Να πάρει "σπαθί" και "ασπίδα"!

   Γιατί μετά το τεχνητό, καταστροφικό Μνημόνιο που δέχτηκε ο λαός εκβιαστικά, οι ξένοι νομίζουν πως και πάλι εκβιαστικά μπορούν να περάσουν τα πάντα!

   Ας τους δείξουμε λοιπόν ότι είμαστε ακόμη ζωντανοί! Ότι είμαστε ακόμη Έλληνες! Ότι είμαστε ακόμη οι Έλληνες του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Οι Έλληνες των μεγάλων εκπλήξεων και των μεγάλων άθλων και ανατροπών

 Υπογράψτε όλοι την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ εδώ! Σώστε τη Μακεδονία, γιατί η Μακεδονία θα σώσει και πάλι την Ελλάδα ολόκληρη! Όπως τότε, όπως πάντα!

   Παίρνοντας δημοκρατικά την Εξουσία, θα κόψουμε όλους τους "Γόρδιους Δεσμούς" της χώρας, οδηγώντας την και πάλι στην Ελευθερία, την Ανεξαρτησία, την Δικαιοσύνη, την Χαρά, την Ευσέβεια και την Ευημερία!

 Μπορούμε! Μαζί σας! Μαζί με τους Έλληνες όλου του κόσμου! Τους Έλληνες που επιστρέφουν ξανά και ανθίζουν την γη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr