ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΘ: ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ! Βίντεο



 "Δεν θα ρίξω τον Τσίπρα για το Σκοπιανό" είναι το βαθύτερο νόημα της απάντησης Καμμένου στη ΔΕΘ (12-9-2017), όταν ρωτήθηκε από τον Δημοσιογράφο της "Ναυτεμπορικής" Γιώργο Χατζηλίδη, αν θα δεχθεί Βόρεια ή Άνω "Μακεδονία" και αν αποχωρήσει από την Συν-Κυβέρνηση σε περίπτωση τέτοιας Σύνθετης Ονομασίας!

  Στην απάντησή του ο Καμμένος είπε απλά ότι δεν θα ψηφίσει τέτοια λύση (εννοείται στη Βουλή), αλλά απέφυγε να ...αποχώρησει από την Κυβέρνηση...

   Το νόημα των δηλώσεών του, όπως θα διαπιστώσει κανείς όταν προσέξει τόσο την ερώτηση όσο και την απάντηση στο βίντεο-ντοκουμέντο, είναι: 
 1. Ο Καμμένος δεν θα ρίξει τον Τσίπρα για το Σκοπιανό! 
 2. Θα καταψηφίσει απλά στην Βουλή τη Σύνθετη Ονομασία
3. Δεν θα αποχωρήσει καν από την Συγκυβέρνηση ακόμη και εάν αυτή προχωρήσει σε Συμφωνία Σύνθετης Ονομασίας!


ΤΑ "ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ"
  Στον επερχόμενο αυτό εφιάλτη του Σκοπιανού, ο Καμμένος ελπίζει ότι θα ξελγιστρήσουν από δύο "παραθυράκια", ώστε να μην χρειαστεί να φτάσουν καν σε Συμφωνία Ονόματος:
  Α. Εάν τα Σκόπια καούν μόνα τους, ώστε να επιμείνουν σε ένταξη στο ΝΑΤΟ με το "FYRO"M"", αναγκάζοντας τον Κοτζιά είτε να καταγγείλει απευθείας στον ΟΗΕ την "Ενδιάμεση Συμφωνία" του 1995, είτε να προσφύγει στην Χάγη για παραβίασή της από μέρους των Σκοπίων,  την προηγούμενη της Συνόδου του ΝΑΤΟ...

  Β. Εάν ο Πρόεδρος Δημοκρατίας καλέσει τους Πολιτικούς Αρχηγούς σε Συμφωνία νέου Ονόματος και νέας εθνικής θέσης για το κρατίδιο των Πλαστογράφων... Ο γενναίος όμως Προκόπης Παυλόπουλος, δεν πρόκειται ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο! 

ΤΑ "ΛΑΣΠΟΠΑΠΟΥΤΣΑ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
  Από την απάντηση Καμμένου για το Σκοπιανό, διαφαίνεται πάντως για άλλη μια φορά - όπως και στο Μνημόνιο, τον ΕΝΦΙΑ, το "Προσφυγικό", το μέγα ζήτημα των νέων, απαράδεκτων Βιβλίων Θρησκευτικών - πως οι ΑΝΕΛ εξακολουθούν να αποτελούν τα "λασποπάπουτσα" του ΣΥΡΙΖΑ, χάρη στα οποία δεν λερώνει η "πρώτη φορά Αριστερά" τις σταλινικές πατούσες της...

  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ για να υποκύψει σε τόσο μικρούς! Στο "ποδοβολητό" της αλήθειας και της οργής μας, θα πέσουν σαν χάρτινοι πύργοι οι Συν-ΕΝΟΧΟΙ, που θα τολμήσουν να παραδώσουν το ιερό, ιστορικό όνομα του βόρειου Ελληνισμού!

1 σχόλιο:

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr