ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!


 Οι πλαστογράφοι τρόμαξαν κυριολεκτικά με τον Αμβρόσιο! Σκοπιανικές ιστοσελίδες αποτυπώνουν πανικόβλητες την πορεία των "τριών δεκάδων Ιερέων" της Μητροπόλεώς του στη "νότιο Ελλάδα" και ανησυχούν σφόδρα για το σύνθημα "η Μακεδονία είναι ελληνική", καθώς μόνο αυτό τους πονάει, φοβούμενοι μη χάσουν "και τα αυγά και τα πασχάλια"!


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ
 Ο γενναίος, άκαμπτος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, μπροστάρης ενός νέου ΄21, συνεχιστής - πολέμαρχος της ιερής παράδοσης και παλιγγενεσίας της Αγίας Λαύρας, κατέβασε τους Ιερείς της Μητροπόλεως στους δρόμους του Αιγίου, την Τετάρτη 17-1-2018, σε πορεία εν μέσω κωδωνοκρουσιών και με πανό που έγραφε "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ", μοιράζοντας ταυτόχρονα ενημερωτικά έντυπα για το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που διοργανώνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στις 11.00 το πρωί, στην Πλατεία του Ιερού Ναού Φανερωμένης στο Αίγιο!


"ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ"
  Το έντυπο είχε πάνω πάνω τον Μητροπολίτη Παλαιών Πατρών Γερμανό με το Λάβαρο του 1821 και την αγωνιώδη παραίνεση του Αμβρόσιου "Αδελφοί μου ξεσηκωθείτε", καθώς και το πρόσφατο αντιστασιακό μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη (δείτε εδώ) για τη Μακεδονία!

 Η - έγκριτη στο κρατίδιο - Σκοπιανική Ιστοσελίδα, παρουσιάζει το έντυπο αυτό με ανησυχία, ενώ χαρακτηρίζει "εθνικιστή" τον γενναίο Αμβρόσιο, επειδή φυσικά πάει να τους χαλάσει τα σχέδια!

"Καθώς οι συναντήσεις των "Μακεδόνων" και των Ελλήνων αξιωματούχων εντείνουν την εξεύρεση συμβιβασμού στο όνομα, οι Έλληνες αντίπαλοι σε μια συμβιβαστική συμφωνία, εντείνουν την εκστρατεία τους" γράφει το σκοπιανικό μέσο.

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΡΑΣΟ
   Οι πλαστογράφοι φοβούνται κυριολεκτικά, ότι η Εκκλησία μας και πάλι τους σταματήσει, όπως το 1992 και το 1994 με τα τεράστια Συλλαλητήρια και τους ασταμάτητους αγώνες των μακαριστών Παντελήμονος Β΄ Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης (εδώ), του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου (δείτε εδώ), του νυν Ανθίμου (εδώ και εδώ), του Αιγιαλείας και τόσων άλλων θαρραλέων Μητροπολιτών από όλη την Ελλάδα, κάποιοι εκ των οποίων θα δώσουν το παρόν την Κυριακή το πρωί στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ)! Κάτι που δεν αφήνει ασχολίαστο η σκοπιανική ιστοσελίδα, με μπόλικη δόση απαισιοδοξίας για τα σκοπιανικά σχέδια...

   Ξέρουν με άλλα λόγια, πως αν η Εκκλησία μπει μπροστά και ξεσηκώσει τον κόσμο, χάνουν για πάντα το παιχνίδι! Γιατί μία μόνον αναγνώριση για αυτούς μετράει: εκείνη της Ελλάδας!

   Το ίδιο γνωρίζει πολύ καλά και ο ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που ώθησε τον Τσίπρα να "ρίξει τα μούτρα του" και να σπεύσει αμέσως μετά την ενημέρωση Κοτζιά για τις προτάσεις Νίμιτς, να συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο, προκειμένου να προλάβει μαζικές αντιδράσεις της Εκκλησίας, οι οποίες μετά το ιστορικό "ΟΧΙ" της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (εδώ) άρχισαν όμως ήδη κατά τόπους: Αίγιο, Θεσσαλονίκη (εδώ) και έπεται πολύ δυνατή συνέχεια... 
ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ
   Οι Σκοπιανοί στο δημοσίευμά τους παραθέτουν μάλιστα και βίντεο από την εξόρμηση, στο οποίο ο Αμβρόσιος ψάλει με τους Ιερείς το "Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια", στην ίδια εκείνη ιστορική Μητρόπολη από όπου ξεκίνησε η φωτιά του ΄21!

   Εμείς, τι να πούμε περισσότερο; Απλά ΑΞΙΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr