ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ!


   Ο γίγαντας λαός σήμερα μίλησε! Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες, έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια, Μνημόνια, Κατοχικούς Φόρους, Κόμματα, Χρώματα, Απειλές, Φοβέρες και κατέβηκαν σαν χείμαρρος στη μία και μόνη Μακεδονία, στην αδελφή του Μεγαλέξανδρου να τη ρωτήσουν αν ακόμη ζει ο αρχαίος βασιλιάς μας.

  Και κείνη τους απάντησε: ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙ!

  Και τους μάζεψε εδώ! Δίπλα στο άγαλμά του! Κάτω από το σπαθί και τον Βουκεφάλα του! Πάνω από 500.000 Έλληνες συντάχθηκαν αδελφωμένοι, αποφασισμένοι, απαιτώντας να πέσουν οι "Σκοπιανοί" της Αθήνας! Η ανάξια διεθνιστική και άθεη Κυβέρνηση, που προδίδει Ελλάδα, Παιδεία, Ορθοδοξία και τώρα την ίδια την ξακουστή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

  500.000 Έλληνες του Μεγαλέξανδρου απόψε απαιτούν: να πέσει και ο ανάξιος για Δήμαρχος της μακεδονικής και βυζαντινής Θεσσαλονίκης, ο "φιλοσκοπιανός" Μπουτάρης!



   Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΑ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΛΗΣΕ! Και μίλησε και ψήφισε!

  ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΑΖΑΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ! 

 Τη Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Αγίου Δημητρίου, του Αγίου Παΐσίου και του μυροβόλου Αγίου Όρους της Παναγιάς μας!

   ΑΠΟΨΕ ΠΕΦΤΕΤΕ! ΕΧΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΕΣΕΙ!

    ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ! 

   Τρέξαμε να σώσουμε τη Μακεδονία, όπως μας είπες εδώ και 100 χρόνια Ίωνα και τελικά "ΕΜΕΙΣ θα σωθούμε"! "Από τη από τη βρώμα όπου κυλιόμαστε, από τη μετριότητα και την ψοφιοσύνη, από τον αισχρό τον ύπνο"!

   Χαίρε εκεί στα ουράνια Χριστόδουλε. Εσύ το προφήτεψες, εμείς το κάνουμε. Όλοι μαζί αγκαλιασμένοι και αδερφωμένοι οι Έλληνες! Στο μνήμα σου θα υπογράψουμε την καινούρια και χιλιοδοξασμένη ΕΛΛΑΔΑ! Φέρνοντάς σου Δέσποτα, χώμα ιερό από τη Μακεδονία!

Ελάτε αδέλφια - Η Μακεδονία θα σώσει και πάλι την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr