ΕΚΤΑΚΤΟ: ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΕΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ! ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ'' ΕΘΝΟΤΗΤΑ! ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑ! ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!



  Ιστορική παρέμβαση στο Σκοπιανό, πραγματοποιεί 10 χρόνια μετά το Βέτο στο Βουκουρέστι (το βέτο μπήκε παρασκηνιακά και απολύτως αποτελεσματικά στις διμερείς παρεμβάσεις και διαβουλεύσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας με τους Νατοϊκούς, ταυτόχρονα με ένα μπαράζ αλυτρωτικών αποδείξεων, σαν εκείνης του Γκρούεσφκι που είχε αποκαλύψει το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ (εδώ), προκαλώντας διεθνή σάλο - Η αποκάλυψη εκείνη με τη φωτογραφία - ντοκουμέντο δημοσιεύθηκε από το ΥΠΕΞ μέσω "ΣΑΕ" τότε σε όλες τις μεγάλες ξένες εφημερίδες, αφοπλίζοντας τους πάντες), ο Κώστας Καραμανλής! 


 Ο πρώην Πρωθυπουργός υψώνει δεύτερο τείχος, μετά εκείνο για το Όνομα, τονίζοντας, όπως αναφέρει η Real News (14-1-2018) ότι "δεν υφίσταται μακεδονικό έθνος"! Και πως "αυτό πρέπει να γίνει καθαρό και επισήμως απολύτως αποδεκτό"!

Ο ΚΩΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
 Με δυο λόγια ο Κώστας Καραμανλής μπλοκάρει οριστικά την όποια Συμφωνία για το Σκοπιανό, αφού επί της ουσίας απαιτεί επίσημη, γραπτή αποδοχή από τους Σκοπιανούς για την μη ύπαρξη "Μακεδονικού" Έθνους! Διότι πίσω από το Όνομα κρύβεται η επίσης θανάσιμη για την Ελλάδα δήθεν "Μακεδονική" Εθνότητα, δηλαδή ο ψευτο "Μακεδονισμός" των Σκοπίων, που τροφοδοτεί με τη σειρά του τον "Αλυτρωτισμό"!

   Ο πρώην Πρωθυπουργός δηλαδή, επαναφέρει από άλλη πλευρά
τη Συμφωνία Πολιτικών Αρχηγών του 1992, στην οποία πρωταγωνίστησε σαν Πρόεδρος Δημοκρατίας ο θείος του, περί μη ύπαρξης του όρου "Μακεδονία":

 «Σχετικά με το θέμα των Σκοπίων,η πολιτική ηγεσία της χώρας, με εξαίρεση το ΚΚΕ, συμφώνησε ότι η Ελλάδα θα αναγνωρίσει ανεξάρτητο κράτος των Σκοπίων μόνον αν τηρηθούν και οι τρεις όροι που έθεσε η ΕΟΚ, στις 16 Δεκεμβρίου 1991, με την αυτονόητη διευκρίνιση ότι στο όνομα του κράτους αυτού δεν θα υπάρχει η λέξη “Μακεδονία”».

  Τα Σκόπια υιοθέτησαν το "Μακεδονία", υποδυόμενοι το ανύπαρκτο "Μακεδονικό" Έθνος, ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν το ελληνικό έδαφος, μαζί με ολόκληρη την ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά των αρχαίων Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

  Τώρα ο Κώστας Καραμανλής, θέτει ένα νέο και επίσης ουσιαστικότατο εμπόδιο: την Εθνότητα! Που με τη σειρά της αντανακλά στο Συνταγματικό Όνομα των Σκοπίων και το εκφράζει! 

 Δηλαδή ο πρώην - πολύ δημοφιλής ακόμη, ιδίως στη ΝΔ - Πρωθυπουργός - που πολεμήθηκε όσο κανείς από τους "νταβατζήδες" εκδότες, ακόμη και μέχρι πριν λίγες ημέρες -  τι κάνει;

   Απάντηση: χρησιμοποιεί την Εθνότητα και μπλοκάρει και το Όνομα! Διότι τα Σκόπια ουδέποτε θα δεχθούν ότι δεν είναι τάχα "Μακεδόνες"! Και φυσικά αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που αρνούμαστε όλοι να δώσουμε το Όνομα "Μακεδονία", για να καταργήσουμε στην πράξη και το δήθεν Έθνος "Μακεδόνες", αφοπλίζοντας διπλά και τρίδιπλα (Γλώσσα) τα Σκόπια!

  Ενισχύοντας λοιπόν τα ατράνταχτα επιχειρήματα της Ελλάδας, ο πολιτικός που πήγε να κάνει πράξει τη μεγάλη συμμαχία με τη Ρωσία του Πούτιν και κόντεψε να δολοφονηθεί από τα κοράκια της CIA, θέτει στο τραπέζι το μέγα θέμα του Έθνους - Εθνότητας, που μπορεί να γίνει απόλυτα κατανοητό από τους ξένους, ακυρώνοντας στη συνέχεια και το Όνομα "Μακεδονία"!

  Διότι, εάν "αποκαλυφθεί" στα μάτια των ξένων, ότι οι Σκοπιανοί δεν είναι οι αρχαίοι Μακεδόνες, τότε δεν είναι καθόλου "Μακεδόνες" και άρα δεν είναι και καθόλου "Μακεδονία"! Για όποιον μπορεί να κατανοήσει την ουσία και την διπλωματικότητα της κίνησης και του νοήματος...

   Έτσι ο Καραμανλής μπλοκάρει πλέον τα πάντα...

ΝΑΥΑΓΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ
   Η κίνηση - διάγγελμα επί της ουσίας - Καραμανλή τα ανατρέπει πλέον όλα, διότι θα οπλίσει τους Καραμανλικούς με ανυποχώρητα επιχειρήματα και θέσεις, που θα φέρουν με τη σειρά τους καταιγιστικές εξελίξεις στη Βουλή, στη συμμετοχή του κόσμου στα Συλλαλητήρια, την ίδια την ΝΔ, αλλά και την την πολιτική ζωή στην Ελλάδα, καθώς όταν μιλάει ο Καραμανλής, ακούει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ακούει καθαρά και δυνατά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις εξελίξεις όχι μόνο στο Σκοπιανό, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις και ζυμώσεις, στις οποίες πρωταγωνιστεί και το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!

   Ο Κώστας Καραμανλής άλλωστε μας ξέρει καλά και εκτιμά την ποιότητα και τη συνεισφορά μας στην μεγάλη εθνική επιτυχία του Βουκουρεστίου, τόσο από την δημοσιογραφική και εθνική μας δράση (π.χ. εδώ), όσο και από το Συλλαλητήριο που διοργανώσαμε σαν Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα μαζί με τον Παναγιώτατο στο Αλεξάνδρειο (Παλαί ντε σπορ 5 -3 2008) λίγο πριν εκείνη την τόσο κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, όταν όλοι είχαν ξεχάσει τη Μακεδονία (δείτε εδώ), το οποίο και βοήθησε αποτελεσματικά στη στήριξη του ελληνικού βέτο! (βλέπε δηλώσεις τότε ΥΠΕΞ ΗΠΑ Κοντολίζας Ράις εδώ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr