ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ: ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!



Παρανοϊκό θέμα παραμονής των ονομασιών "Μακεδονία" για το Αεροδρόμιο και τον Σταθμό ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης έθεσε ο Γιάννης Μπουτάρης στο Δημοτικό Συμβούλιο της συμπρωτεύουσας (12-2-2018), τάχα επειδή "όταν κατεβαίνουν οι τουρίστες νομίζουν πως κατεβαίνουν στα Σκόπια", όπως είπε, προκαλώντας πανελλήνια οργή για την νέα ολοφάνερη υπονόμευση κατά της Μακεδονίας, αφού εμμέσως πλην σαφώς ζητάει την κατάργηση των ελληνικών ονομασιών μέσα στην ίδια την Ελλάδα!

ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ...
Μπουτάρης: "Πηγαίνεις στα Σκόπια και κάθε 30 χιλιόμετρα έχει Alexander the Great. Σου γυρνάει το άντερο. Πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας. Θα κρατήσουμε το Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν κατεβαίνουν στα Σκόπια. Το πρόβλημα είναι πολλαπλό θα μας τυραννάει χρόνια, ακόμα και να υπάρξει συμφωνία. Χάσαμε και έχουμε υποστεί συστηματικές και συνεχόμενος ήττες. Ακόμα και το μακεδονικό χαλβά χάσαμε"!

   Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται επειγόντως νέο Δήμαρχο, που να τη σέβεται και να την υπερασπίζεται '"erga omnes". Γιατί ο Μπουτάρης, όπως και ο Τσίπρας, είναι στο "δώστα όλα"! (δείτε εδώ)

  Και έτσι όπως το πάει, μεθαύριο θα προτείνει να αλλάξουμε και το όνομα της πόλης, επειδή πάει τάχα "πακέτο" με τον αδελφό της τον Μέγα Αλέξανδρο και δεν κάνει να τη στερούμε από τους Σκοπιανούς για να μην μελαγχολήσουν... Και φυσικά ούτε λόγος για το Μνημείο της Βασίλισσας Θεσσαλονίκης στο Παλατάκι ...(δείτε εδώ)

ΟΧΙ ΣΕ ΒΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑΤΟ
  Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπουτάρης φέρεται να δήλωσε ακόμη ότι δεν μπορούμε πια να βάλουμε Βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ:

   "Χάσαμε στη Χάγη, δεν μπορούμε πια να βάλουμε βέτο στο ΝΑΤΟ»!

   Κάτι το οποίο είναι ψευδές, διότι υπάρχει και ομόφωνη, επιβεβαιωμένη πολλάκις, απόφαση των Συνόδων Κορυφής του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με τις οποίες το κρατίδιο δεν μπορεί να ενταχθεί εάν δεν επιλύσει την διαφορά του με την Ελλάδα!

   Αλλά και αυτές να μην υπήρχαν, η Ελλάδα διατηρεί ακέραιο και κοφτερό το δικαίωμα του βέτο και σε ΝΑΤΟ και σε Ε.Ε.

   Όμως τον Μπουτάρη "κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr