ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Βίντεο


  Σοκ προκαλούν οι  δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στην ΕΡΤ (5-2-2018), όπου ανάμεσα σε άλλα προσπάθησε να ποδοπατήσει κυριολεκτικά το σύνθημα ψυχής του Ελληνισμού, που φωνάζει ρυθμικά 27 ασταμάτητα χρόνια "η Μακεδονία είναι μία και ελληνική", θέλοντας να καταδείξει σε όλους τους λαούς και ηγέτες του κόσμου, την ελληνικότητα και τα δίκαια της Μακεδονίας!

  Ειδικότερα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όταν ρωτήθηκε για το σύνθημα του χθεσινού μεγάλου Συλλαλητηρίου στην Αθήνα "η Μακεδονία είναι μία και ελληνική", έκανε λόγο "επί της ουσίας" για καταμερισμό της Μακεδονίας ανάμεσα σε Ελλάδα (51%), Σκόπια (38%), Βουλγαρία (10%) και Αλβανία (1%), συγχέοντας επίτηδες την ιστορία με την γεωγραφία, αφού το βόρειο κομμάτι της Μακεδονίας της μίας και μόνης και ελληνικής, έμεινε αλύτρωτο, δεν ενώθηκε με την λοιπή ελεύθερη ελληνική επικράτεια, αν και κατοικούσαν σε αυτό αμιγείς ελληνικοί πληθυσμοί, που υπάρχουν ακόμη και σήμερα εκεί υπό πίεση! (δείτε και εδώ)

 Ο Τζανακόπουλος κατέληξε ότι "η γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας ανήκει σε διαφορετικά έθνη - κράτη και αυτή την πραγματικότητα δεν μπορεί παρά να τη λαμβάνει υπόψη της η ελληνική εξωτερική πολιτική"...

 Δηλαδή κατ΄ουσίαν ο Τζανακόπουλος μας είπε ότι η Μακεδονία ούτε μία είναι, ούτε μόνο ελληνική και πως τα Σκόπια έχουν δικαίωμα στο όνομα "Μακεδονία"!

   Δείτε το βίντεο:


   Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού απαντά:

1. Ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος παρουσιάζει την Μακεδονία σαν να είναι κανένα χωράφι που το χώρισαν σε τρία - τέσσερα κομμάτια, αποφεύγοντας να τονίσει ότι αυτή όλη η περιοχή που περιγράφει (το 100%) είναι η Μακεδονία των Ελλήνων! Η Ελληνική Μακεδονία των Αρχαίων και Βυζαντινών μας χρόνων, που έφτανε ως την Αχρίδα! Αυτής ένα μεγάλο κομμάτι απελευθερώθηκε από τον Ελληνικό Στρατό το 1912-13 (51%), ένα άλλο κρατήθηκε από τον Σερβικό Στρατό (38%) παρότι ήταν γεμάτο από γηγενείς Έλληνες κατοίκους, ένα άλλο από τον Βουλγαρικό Στρατό (10%) και ένα άλλο μικρό είναι ενταγμένο στην Βόρειο Ήπειρο.

  Παρομοίως, το βόρειο τμήμα της Κύπρου (37%) σήμερα κατέχεται από τον Τουρκικό Στρατό, αλλά ουδείς διανοείται να το ονομάσει "Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου" ή "Βόρεια Κύπρος" σκέτο!

  Έτσι και το κρατίδιο των Σκοπίων, κατέχοντας - χωρίς καμία Διεθνή Συνθήκη - ένα μικρό κομμάτι της συνολικά ελληνικής Μακεδονίας, δεν δικαιούται να ονομαστεί "Δημοκρατία Μακεδονίας" με ή χωρίς προσδιορισμό, με "Μακεδονική" μάλιστα εθνότητα, ιστορία και γλώσσα, ώστε να μην καρπωθεί την όλη και μόνη Μακεδονία, μαζί με την ιστορική μας κληρονομιά και το έδαφός μας!

2.  Η Αλβανία, τα Σκόπια ή η Βουλγαρία, δεν έχουν το δικαίωμα να ονομαστούν π.χ. "Νέα Ελλάδα", μόνο και μόνο επειδή κατέχουν σήμερα ατόφια ιστορικά ελληνικά κομμάτια γης: Βόρειος Ήπειρος, Βόρειος (ελληνική) Μακεδονία, Βόρειος Θράκη (Ανατολική Ρωμυλία) αντίστοιχα. Γιατί μια τέτοια ονομασία θα στρεφόταν ευθέως κατά της Ελλάδας και θα ήταν καθαρά επεκτατική και δόλια!

3. Ο κ. Τζανακόπουλος, αποφεύγει να πει ότι οι Σκοπιανοί χρησιμοποιούν τον όρο "Μακεδονία", όχι από θαυμασμό και συμπάθεια προς τον Ελληνικό Πολιτισμό και την ένδοξη ιστορία μας, αλλά από καθαρά αρπακτική και επεκτατική διάθεση! (βλέπε χάρτες)

4. Οι Σκοπιανοί χρησιμοποιούν το "Μακεδονία" πρωτίστως εθνικά! Υποστηρίζουν ότι είναι "έθνος Μακεδόνων"! Και χρειάζονται αυτό το όνομα για να διεκδικήσουν μεθαύριο το έδαφος, την ελεύθερη Μακεδονία μας μέχρι Λευκού Πύργου! 

   Αν η βόρεια Ελλάδα λεγόταν π.χ. "Καλημέρα", τότε τα Σκόπια αυτομάτως θα ονομάζονταν "Δημοκρατία της Καλημέρας" για να μπορέσουν να τη διεκδικήσουν... 

  Αλλά εμείς θα τους πούμε από τώρα "Καληνύχτα", μαζί με τον Εφιάλτη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπό του... Γιατί πράγματι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική! Και σε λίγο θα αναλάβει ξανά τα ηνία της Ελλάδας, για να την οδηγήσει και πάλι ψηλά, στην τιμή και τη δόξα!

το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

Ελάτε να το υπερασπιστούμε σαν Αλέξανδροι

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ... Αν την Γυναικά σου την πιάσουν και την βιάσουν θα ανήκει και στους βιαστές ??? Πως Λοιπόν εσύ μπορείς και λες πως ανήκει και άλλου, αφού όλοι οι υπόλοιποι είναι βιαστές της Μακεδονίας ..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα καλά στο άρθρο, αλλά αυτό το"Μακεδονικό κόμμα" πέρα για πέρα επικίνδυνο, εάν όχι ύποπτο. Κατασκευή κομμάτων τέτοιου τύπου δεν συντελούν στην Ενότητα των Ελλήνων αλλά προϊδεάζουν για διαμελισμό. Αναλογιστείτε αν κατασκευαστεί "Ηπειρωτικό", "Θρακικό", "Κρητικό κόμμα" τι πρόκειται να συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σας πειράζει που οι Σκοπιανοί πέρνουν το Όνομά μας, δεν σας πειράζει που οι Πολιτικοί μας το ξεπουλούν στα Σκόπια και σας πειράζει που το χρησιμοποιούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ για να κατοχυρώσουν μέσα και έξω και διεθνώς την Ελληνικότητά του, στη Βουλή, το Ευρωκοινοβούλιο και τα διεθνή φόρα; Τόσο τυφλοί γίναμε; Τόσο μικροί; Ολόκληρος Αγώνας ονομάζεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, η χρυσή νεότερη ιστορία μας! Και αυτή συνεχίζουμε! Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ δεν είναι τοπικό, είναι εθνικό, πανεθνικό και πανομογενειακό, και ιδρύθηκε για εθνικούς λόγους! Διαβάστε την Ιδρυτική του Διακήρυξη! Ευωδιάζει Ελλάδα και Ορθοδοξία! https://makedonikokomma.blogspot.gr/2016/04/blog-post_6.html

      Διαγραφή
  4. πεδια θα κανουμε ντου κε στην περσια? θα περασουμε κε την ερημο τλακα-μακλαν? κε την ερημο της γεδρωσιας? θε ψοφησουμε κε 33 χρονω οπως ο μεγαλεκος? // sory boys αλα αν περιμενετε να μαζεψετε 35.000 απογραφες, οσοι κε οι φανταροι του μεγαλεκου, μαλον θα χριαστητε καμια τριανταπενταρια χρονια, οταν οι πουστηδες της δημοκρατιας θα εχουνε παραδωση κε την αθηνα στα μεμετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr