ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ: ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! Μόνο σε ''Μπανανία'' θα συνέβαινε κάτι τέτοιο!



  Εθνική κατάντια χωρίς τέλος σηματοδοτεί η ομολογία του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, ότι Αλβανοί και Σκοπιανού ζήτησαν και ελέγχουν τα Βιβλία Ιστορίας των Ελληνικών Σχολείων, όπως παραδέχτηκε δημόσια κατά τη συνέντευξη τύπου που έγινε στο πέρας των εργασιών της 3ης Υπουργικής Συνάντησης Ελλάδος - Αλβανίας - Βουλγαρίας και Σκοπίων (Θεσσαλονίκη 4-5-2018)!

"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αναφέρθηκε, λοιπόν, ο κος Ντιμιτρόφ περί αλυτρωτισμού και της Ελλάδας. Του έχετε απαντήσει, έχετε απαντήσει ή επιμένει σε αυτό ο κ. Dimitrov;

Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: ...Εμείς λέμε ότι τα βιβλία του σχολείου - γιατί περί αυτού μιλάμε κύρια- τα βιβλία του σχολείου στη φίλη χώρα, τη φίλη γείτονά μας, στην όμορφη αυτή χώρα, έχουν στοιχεία αλυτρωτισμού και ότι για να ανοίξουν οι δρόμοι που θέλει, πρέπει να τελειώσουμε με αυτό. Μου υπέβαλε ο Υπουργός Εξωτερικών της φίλης χώρας το ίδιο ερώτημα που μου είχε υποβάλλει και ο Υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, όταν φτιάξαμε πριν 1,5 χρόνο τις επιτροπές για τα βιβλία Αλβανίας – Ελλάδας: «Εγώ δικαιούμαι να δω τα ελληνικά βιβλία, αν υπάρχει κάτι που με ενοχλεί;» Και του είπα: «ασφαλώς δικαιούσαι». Δηλαδή, στις διεθνείς σχέσεις δεν μπορώ να πω: «εγώ θα κοιτάω τα βιβλία σου, εσύ δεν μπορείς να κοιτάς τα δικά μου». Αλλά, ενώ εμείς βρήκαμε δεκάδες σελίδες προβλήματα, αυτοί βρήκανε δύο σε μία σελίδα, που κατά τη γνώμη τους είναι προβλήματα..."!

ΟΙ "ΤΡΟΪΚΕΣ" ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΑΣ
  Ας το πουν αυτό κύριε Κοτζιά και στον Ερντογάν, στον Πούτιν, το Μακρόν, τον Τραμπ, τον Νετανιάχου ή τη Μέρκελ... Ας τους ζητήσουν να ελέγξουν τα βιβλία των σχολείων τους και ξέρετε από πού θα φύγουν!

   Πού έχει καταντήσει η Ελλάδα... Ένα μέλος της Ε.Ε., η μάνα του Παγκόσμιου Πολιτισμού, η κυρά της θάλασσας και της ανθρωπιάς, η χώρα που θυσιάστηκε για να αλλάξει μόνη της την πορεία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και να δώσει ελπίδα, χρόνο και νίκη σε Ρωσία και Δύση, να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου και να εξετάζονται από Αλβανούς και Σκοπιανούς τα Βιβλία Ιστορίας των Ελληνικών Σχολείων της, για τον αν αποκοιμίζουν καλά ή όχι τα Ελληνόπουλα ...

   Από ποιους; Από τους Αλβανούς που τρομοκρατούν και αρπάζουν μονορούφι τις περιουσίες, τις Εκκλησίες και τους Δήμους των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών... Οι Αλβανοί ελέγξαν τα Βιβλία Ιστορίας μας; Οι Αλβανοί που ζητούν την Ελλάδα ως την Άρτα και την Πρέβεζα;

   Και από ποιους; Από τους Σκοπιανούς, τους "επαγγελματίες" Σφετεριστές της Ιστορίας, τους άρπαγες του Ονόματος, του Πολιτισμού και του Μεγάλου Αλεξάνδρου... Οι Σκοπιανοί Πλαστογράφοι, θα ελέγξουν τα Βιβλία Ιστορίας της Ελλάδας μας; Οι Σκοπιανοί που ζητούν την Ελλάδα ως τη Θεσσαλονίκη, το Άγιον Όρος και τον Όλυμπο;

 Ντροπή κύριε Κοτζιά! Πώς το επιτρέπετε; Μόνο σε "Μπανανία" θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, όπου τα βιβλία των παιδιών, τους λόγους των πολιτικών και τα δελτία ειδήσεων τα γράφει η μεγάλη "Μαφία"!

   Αν το άκουγε αυτό ο Χαρίλαος Τρικούπης, θα σας έβγαζε επιεικώς έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών, όπου δίδαξε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

   Δυστυχώς η Κυβέρνηση, παρέλαβε μια χώρα με Ιστορία και την κατάντησε μια χώρα με Ανυποληψία και Εθνοφοβία!

   Παρέλαβε μια χώρα με Έλληνες και παραδίδει μια χώρα με "Πρόσφυγες"!

   Παρέλαβε μια χώρα με περηφάνια και παραδίδει μια χώρα με ντροπή!

   Πολεμά την Παιδεία, την Ιστορία, την Ορθοδοξία, την Εθνική μας Συνείδηση, τα ίδια τα παιδιά μας!

  Θέλει να στερηθούμε την ομορφιά της ηθικής, της οικογένειας, της ιστορικής μας κληρονομιάς, των Αγίων και των Ηρώων μας, την ομορφιά της Ελλάδας! Την ομορφιά του να νιώθουμε Έλληνες!

   Θέλουν να μας κλείσουν σε "Άουσβιτς"! Μελλοθάνατους που περιμένουν την ώρα τους...

   Αλλά το πολιτικό "σπαθί" του Αλέξανδρου έρχεται και θα κόψει όλους τους "Γόρδιους Δεσμούς"!

 Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του ενωμένου και αδελφωμένου, αποφασισμένου Ελληνισμού, χτίζεται μέρα με την μέρα, πέτρα με την πέτρα, ανοίγοντας μονοπάτια συγκινητικά και πρωτόγνωρα στις καρδιές των τόσο προδομένων Ελλήνων!  

  Ελάτε μαζί μας, για την νέα, αξιοπρεπή και μεγάλη και πάλι, ευτυχισμένη και ευσεβή κυρά κι αρχόντισσα Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr