ΚΟΤΖΙΑΣ ΣΕ ''ΚΟΝΤΡΑ'' - ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ'' ΓΛΩΣΣΑ, ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ! Βίντεο


 Τώρα εξηγείται γιατί δέχεται κατ΄ αρχήν ο Ζάεφ τη Συμφωνία! Υπάρχει νέα εθνική υποχώρηση και μάλιστα διπλή και άτακτη από την Αθήνα! Τους δίνει, τους αναγνωρίζει "Μακεδονική" Γλώσσα, αλλά όπως φαίνεται και "Μακεδονική" Εθνότητα/Ταυτότητα, με γελοίο "αστερίσκο" που αναφέρεται σε "σλαβική" προέλευση! 

 Αυτά προκύπτουν από τον ίδιο τον Κοτζιά που έδωσε συνέντευξη στο φιλοκυβερνητικό "Κόντρα" (Δευτέρα 11-6-2018), ενώ είχε προηγηθεί έντεχνα την Κυριακή δημοσίευμα της εφημερίδας που αποκάλυπτε Συμφωνία για "σλαβικό έθνος και γλώσσα", σε μια προσπάθεια να επηρεαστεί προκαταβολικά η κοινή γνώμη! Το άρθρο όμως αφορούσε τον γελοίο "αστερίσκο" και όχι την ουσία και την Ονομασία "Μακεδονικός/Μακεδονική" που δίνεται ανόητα και απλόχερα! Και εάν δεν είναι έτσι ο Υπουργός ας το διαψεύσει το γρηγορότερο.

ΚΟΤΖΙΑΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ"

  Ο Κοτζιάς στη συνέντευξη στο "Κόντρα" και απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα υπάρχει μέσα στη Συμφωνία η λέξη "Μακεδονικός - Μακεδονική" για Γλώσσα ή Εθνότητα ή και τα δύο, απαντά πως "υπάρχει", ενώ αμέσως παρακάτω αναφέρεται σε "Μακεδονική" Γλώσσα από το 1977, σε μια εντατική τελευταία προσπάθεια να κατασκευασθεί "άλλοθι" για τον ίδιο και τους άλλους, καθώς η Ελλάδα ποτέ δεν αναγνώρισε εθνική "Μακεδονική" Γλώσσα, ως γλώσσα ανύπαρκτου "Μακεδονικού" Έθνους, ενώ ως αυτή την στιγμή δεν αναγνωρίζει καν κράτος με την ονομασία "Δημοκρατία Μακεδονίας"! Ας μην υποτιμάει έτσι λοιπόν τον εαυτό του και τη νοημοσύνη μας! 

 Αλλά ακόμη και εάν κάτι τέτοιο είχε γίνει (και ας απολογηθεί η συνένοχη ΝΔ), δεν θα επιτρεπόταν ποτέ σε Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών να το παραδεχθεί δημόσια, προσφέροντας άθελά του τεράστια εκδούλευση και νομιμοποίηση στις ανομίες και αλχημείες των πλαστογράφων! Ήδη σκοπιανικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν την απαράδεκτη αυτή δήλωση Κοτζιά!
   
ΚΟΤΖΙΑΣ: ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!

 Επίσης, ο Έλληνας ΥΠΕΞ, ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε πως "από τις πρώτες εβδομάδες έχει συμφωνηθεί" ότι οι Σκοπιανοί έχουν "πράγματι δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό τους", αλλά με τον διαχωρισμό ότι δεν θα έχει σχέση με όλα αυτά που έλεγε το καθεστώς Γκρουέφσκι...

  Αυτό μεταφράζεται όμως σε αναγνώριση "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ" Έθνους - Εθνότητας/Ταυτότητας με σλαβικό ίσως "αστερίσκο" και "Makedonski" για  βαριά ανοήτους... Κάτι το οποίο αποτελεί και πρωτοφανή νόθευση όχι μόνο της Ιστορίας και της Αλήθειας, αλλά και της Εθνολογίας και πασών των Επιστημών!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΟ "ΚΟΝΤΡΑ"


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΡ

  Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και το Σταρ με "αποκλειστικό" στο δελτίο ειδήσεών του (δείτε το βίντεο), αναφέροντας όχι μόνο παράδοση του Ονόματος "Μακεδονία", αλλά και αναγνώριση "Μακεδονικής" Γλώσσας και "Μακεδονικής" Εθνότητας, κάτι που εάν επαληθευθεί θα σημαίνει εθνική προδοσία απίστευτων διαστάσεων:

   Σύμφωνα λοιπόν με το Σταρ, υπάρχει ήδη στη Συμφωνία:

1. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με κάποιον ανούσιο προσδιορισμό

2. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ" ΓΛΩΣΣΑΣ

3. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ" ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ, δηλαδή ανύπαρκτου "Μακεδονικού Έθνους"


  Σύμφωνα με το κανάλι (σ.σ. για να μπορέσουν να περάσουν την προδοσία στην Ελλάδα), στο Άρθρο 7 της Συμφωνίας, θα αναφέρεται ότι τα παραπάνω προέρχονται από "σλαβικό" έθνος, κάτι που φυσικά κανείς δεν θα αναφέρει όταν θα λέει "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" και "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Ονόματα και ονομασίες ταυτισμένες με Φίλιππο και Αλέξανδρο!

   Αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και ο ανάποδος κίνδυνος:

Α. Να θεωρηθούν οι αληθινοί ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (εμείς οι Έλληνες) Σλάβοι! Δηλαδή οι Έλληνες κάτοικοι της μίας και μόνης Μακεδονίας! Και να θεωρηθεί στο τέλος ότι και ο Αλέξανδρος μιλούσε ...Σλαβικά...

Β. Όποιος Έλληνας θα ισχυρίζεται ότι είναι Μακεδόνας, θα κατατάσσεται αμέσως στα Σκόπια!

Γ. Υπάρχει τεράστιος κίνδυνος και για σωρηδόν αυθαίρετη ένταξη "Σλαβόφωνων" (δίγλωσσων) Ελλήνων σε "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" δήθεν ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, μέσα στην Ελλάδα, με ό, τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται!

   Στο υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ όμως:

1. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Αφορά Έλληνες και Ελλάδα! Δεν θα αφήσουμε να ΕΚΠΟΙΗΘΕΙ ή να ΣΛΑΒΟΠΟΙΗΘΕΙ!

2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" ΓΛΩΣΣΑ! Οι Μακεδόνες μιλούσαν και μιλούν, εξ αρχής και επί χιλιετίες, Ελληνικά! Η γλώσσα στην οποία είναι γραμμένο και το παρόν κείμενο!

3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ! Οι Μακεδόνες ήταν και είναι, αιωνίως και εξ αρχής, ΕΛΛΗΝΕΣ!

  Όποιος αναγνωρίσει τέτοια αίσχη, δηλαδή δήθεν "Μακεδονική" Εθνότητα και Γλώσσα, διαπράττει Εθνική Μειοδοσία και παραβιάζει το Σύνταγμα, την Ιστορία και τη Δημοκρατία! Παραβιάζει την εμπιστοσύνη και κυριαρχία του ελληνικού λαού και σε αυτόν θα λογοδοτήσει άμεσα και απαιτητικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr